Ngarobih posisi bewara di Kayu manis

Dinten ayeuna aya pangguna naros ka kuring dina koméntar kumaha cara ngarobih posisi béja kayu manis, sareng jawaban kuring nyaéta ku ngédit .css (leres, sapertos dina halaman wéb) tina téma anu sacara standar, panginten hasilna sapertos kitu tiasa kahontal.

Nya, supados henteu kénging mamang, kuring ngamimitian LMDE jeung kayu manis ngagunakeun mémori flash sareng dina pangaruh, urang tiasa ngarobih posisi bewara (antara lain), ngédit file ieu /usr/share/cinnamon/theme/cinnamon.css. Kami muka file ieu nganggo editor favorit kami:

$ sudo vim /usr/share/cinnamon/theme/cinnamon.css

Sareng urang milarian garis na (sakitar 650) naon cenah:

margin-from-top-edge-of-screen: 30px;

sareng urang ngarobih niléyna janten siga kieu:

margin-from-top-edge-of-screen: 650px;

Sareng ieu hasilna:

Urang tiasa waé maénkeun kalayan nilaina, bahkan aya pilihan sanés anu tiasa urang modifikasi. Kabeneran file ieu dikoméntar pisan 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kampak cenahna

    Tip saé pisan! Anjeun teras kedah wani nyandak leungeun kana setélan 😉
    Ayeuna usum panas dimimitian kuring ngarasa wajib ningali Cinnamon, anu kuring henteu kantos raos: S

    1.    elav <° Linux cenahna

      Abdi parantos ngawartosan anjeun. Upami abdi uih deui Gnome someday éta bakal sareng Gnome Palasik atanapi langkung saé kalayan kayu manis.

  2.   Neneda cenahna

    FTW !!! anjeun idola kuring !!! Hatur nuhun pisan, hehehe kuring naroskeun dina sababaraha forum sareng teu aya anu ngajawab kuring sareng kuring nyarios dina desdelinux aranjeunna nyayogikeun tips anu berharga, kuring henteu kaleungitan nanaon ku naroskeun sareng upami seueur anu kéngingkeun sareng diajar !! sareng oh reuwas !! Serius Hatur nuhun pisan !!!

    1.    elav <° Linux cenahna

      😀 Hatur nuhun, tapi éta henteu panjang éta. Kuring parantos ngalaman pangalaman ngarobih hal-hal ieu, sabab Cangkang gnome oge Kuring ngalakukeun sababaraha parobihan dina waktos éta. Éta tina ngajantenkeun téma nganggo JavaScript, CSS sareng anu sanésna, mangrupikeun ideu anu saé pisan, sabab ku sakedik elmu anjeun tiasa ngarobih sareng ngahontal hal-hal anu luar biasa. Tina kayu manis Anjeun tiasa mendakan tulisan anu menarik pisan dina blog ieu, janten kersa ngajajah.

  3.   séba cenahna

    Jarak éta bakal bénten-bénten gumantung kana résolusiana? Kuring henteu nganggo kayu manis tapi kuring ngalangkungan patarosan éta. meureun éta bakal sapertos kieu (résolusi nangtung - 30) terang sabaraha piksel pikeun dilebetkeun?.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nya enya, kuring kabeneran mairan éta. Dina kasus conto, éta ngagaduhan resolusi 1024 × 768, tapi gumantung kana naon anu ngagaduhan batur, nilai-nilai ieu kedah diluyukeun.

  4.   nano cenahna

    Anjeun nganggo LMDE? KUMAHA! xD

    1.    elav <° Linux cenahna

      Tingali, tapi dina modeu Langsung 😀

  5.   Fredy Quispe Medina (@powerfredy) cenahna

    kayu manis sigana anu kuring pilari sataun ayeuna, kuring cicing di dinya, éta ngagaduhan épék tapi ku konsepsi klasik desktop gnome.

  6.   ajag cenahna

    Hatur nuhun pikeun tutorial na. Dinten ayeuna kuring nyobian Kayu manis dina Arch sareng saur kuring kuring parantos mendakan hiji desktop anu saé, ngan anu kuring pilari (XFCE sigana henteu praktis dina waktos-waktos). Bareng sareng KDE kuring parantos gaduh sapasang aces, haha.

bool (leres)