Ngarobih GNU / Linux anjeun kana Sistem Operasi anu cocog pikeun Digital Mining

Ngarobih GNU / Linux anjeun kana Sistem Operasi anu cocog pikeun Digital Mining

Ngarobih GNU / Linux anjeun kana Sistem Operasi anu cocog pikeun Digital Mining

Dina ieu, publikasi kadua kuring bulan ieu, kuring masihan anjeun publikasi ngeunaan paket anu disarankeun minimum kedahna gaduh GNU / Sistem Linux nyalira, pikeun ngaoptimalkeunana sareng tiasa bakti ka Digital Mining, dina basa sanésna, pikeun generasi Cryptocurrencies (Cryptocurrencies).

Di handap ieu kami bakal ngajentrekeun paréntah paréntah sareng sababaraha bungkus anu, gumantung kana Distribusi sareng versi Sistem Operasi GNU / Linux anjeun nyalira, panginten henteu sami, janten anjeun kedah milarian sareng ngarobih nami-nami anu diperyogikeun:

Pakét pikeun ngalakukeun optimisasi pikeun kéngingkeun Sistem Operasi Penambangan Digital

Optimalkeun kernel:

root @ mesin: / diréktori / subdirectory # sudo apt install ngawangun-ésénsip linux-headers - $ (uname -r) dkms

Atur file anu dikomprés:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo apt install arj bzip2 lhasa lzip p7zip p7zip-full p7zip-rar rar unace unrar unrar-free unzip xz-utils zip zoo

Ngadaptasi Hardware Equipment:

root @ computer: / Directory / subdirectory # sudo apt install acpi acpitool acpi-support fancontrol hardinfo hwdata hwinfo ibus ibus-m17n inxi irqbalance iucode-tool laptop-detect linux-firmware lm-sensors lshw lsscsi smart-notifier smartmontools sysinfo xsensors
root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo apt install intel-microcode # Ngan pikeun INTEL Prosesor
root @ mesin: / diréktori / subdirectory # sudo apt install amd64-microcode # Ngan pikeun AMD Processors

Teras lakukeun paréntah paréntah:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo sensors-detect

Sareng pencét ENTER dina sadaya pilihan.

Teras lakukeun paréntah paréntah:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo chmod u + s / usr / sbin / hddtemp

Nguji salaku Pamaké paréntah hddtemp:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo hddtemp / dev / sda

Paket kanggo ngatur Kartu Pidéo:

Catetan: Ukur pasang dina komputer desktop nganggo kartu vidéo AGP / PCI / PCI EXPRESS anu teu terpadu atanapi komputer sélulér (Laptop) anu nampilkeun masalah pidéo atanapi kakurangan:

Kartu Nvidia:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo apt install linux-headers-`uname -r` xorg-server-source
root @ mesin: / diréktori / subdirectory # sudo apt install nvidia-kernel-umum nvidia-kernel-dkms nvidia-xconfig nvidia-setting nvidia-deteksi nvidia-smi nvidia-support

Teras lakukeun paréntah paréntah:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo nvidia-xconfig

Pareuman hurungkeun deui Sistem sareng uji hasilna.

Kartu AMD:

root @ mesin: / diréktori / subdirectory # sudo apt install fglrx-driver fglrx-control

Pareuman hurungkeun deui Sistem sareng uji hasilna.

Kartu INTEL:

root @ mesin: / diréktori / subdirektori # sudo apt install intel-gpu-tools i965-va-driver

Pareuman hurungkeun deui Sistem sareng uji hasilna.

Catetan: Upami di masang bungkus pidéo propriétér sareng henteu ngamimitian lingkungan grafisAtanapi, anjeun tiasa méréskeun masalah ku mupus eusi file /etc/x11/xorg.conf sareng reboot.

Paket kanggo ngatur aplikasi dumasar PYTHON:

sudo apt masang python-pip python-psutil python-twisted

Paket kanggo ngatur aplikasi basis QT5:

sudo apt install qt5-default qt5-qmake qtbase5-dev-tools qttools5-dev-tools libqt5websockets5

Sareng Gumantung kana Distribusi sareng Vérsi Sistem Operasi anjeun:

sudo apt install libqt5core5

Atanapi anu sanésna:

sudo apt install libqt5core5a

Paket kanggo manajemén Cryptocurrency Miners (Panambang) sareng Program Dompet:

sudo apt install autoconf automake autotools-dev build-vital byobu g ++ gcc gcc-6 g ++ - 6 git git-core libboost-dev libboost-all-dev libcrypto ++ - dev libcurl3 libdb-dev libdb ++ - dev libevent-dev libgmp-dev libgmp3- dev libhwloc-dev libjansson-dev libmicrohttpd-dev libminiupnpc-dev libncurses5-dev libprotobuf-dev libqrencode-dev libqt5gui5 libqtcore4 libqt5dbus5 libstdc ++ 6 libssl-dev libusb-1.0-0-dev devtoto-openclud dev openssl pkg-config protobuf-compiler qrencode qttools5-dev qttools5-dev-tools

Sareng perpustakaan ieu:

sudo apt install libdb ++ - dev libdb5.3 ++ libdb5.3 ++ - dev

Atanapi anu sanésna:

sudo apt install libdb ++ - dev libdb4.8 ++

Catetan: Kanggo perpustakaan 4.8 anjeun tiasa masang Repository Bitcoin sayogi ku masang ppa: bitcoin / bitcoin

sudo add-apt-repository ppa: bitcoin / bitcoin sudo apt-get update sudo apt-get install -y libdb4.8-dev libdb4.8 ++ - dev

o Unduh ti:

http://ppa.launchpad.net/bitcoin/bitcoin/ubuntu/pool/main/d/db4.8/

Boh Ubuntu sareng sababaraha Distros berbasis Ubuntu panginten peryogi masang perpustakaan libboost henteu saluyu sareng versi na, perpustakaan sapertos: «libboost-filesystem1.58.0","libboost-program-options1.58.0","libboost-system1.58.0"Jeung"libboost-thread1.58.0»Éta has pikeun Ubuntu 16.04 (Xenial). Éta kedah didownload sareng dipasang nganggo paréntah paréntah: "Sudo dpkg -i libboost * .deb".

Sareng dina kasus anu sanés, pamasangan bungkus "cmake" atanapi "libcurl4" sareng "libcurl4-openssl-dev" tiasa diperyogikeun., anu meryogikeun nyabut instalasi perpustakaan "Libcurl3" sareng aplikasi anu ngagunakeunana. Paket sanés anu sanés pikeun tugas pertambangan digital ngalangkungan terminal (konsol) nyaéta «Layar». Pasang upami anjeun nganggap perlu.

Saatos ieu anjeun tiasa béréskeun ku ngaéksekusi hal-hal ieu paréntah pikeun pangropéa sareng optimalisasi tina sadaya Sistem Operasi:

root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo apt update; sudo update-apt-xapian-index; sudo aptitude aman-ningkatkeun; sudo apt install -f; sudo dpkg --konfigurasi -a; sudo apt --install-broken install
root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo localepurge; sudo update-grub; sudo update-grub2; sudo aptitude bersih; sudo aptitude autoclean; sudo apt-get autoremove; sudo apt autoremove; sudo apt purge; sudo apt cabut
root @ mesin: / diréktori / subdirektori # sudo rm -f /var/log/*.old /var/log/*.gz / var / log / apt / * / var / log / auth * / var / log / daemon * / var / log / debug * / var / log / dmesg * / var / log / dpkg * / var / log / kern * / var / log / pesen * / var / log / syslog * / var / log / user * / var / log / Xorg *
root @ host: / diréktori / subdirectory # sudo update-initramfs -u

Anjeun tiasa ayeuna teraskeun masang sareng / atanapi ngajalankeun unggal Software Pertambangan sareng Digital Wallet tina karesep anjeun!

MinerOS / MilagrOS: Sistem Operasi Penambangan Digital

Kuring miharep ieu tips saeutik bimbing aranjeunna dina Distro sareng versi na nyalira supados aranjeunna tiasa ngaoptimalkeun sareng adaptasi kana Digital Mining of Cryptocurrencies. Sareng upami anjeun teu kersa ngalakukeun ieu sareng optimasi anu sanés, unduh gratis atanapi dina sumbangan Sistem Operasi GNU / Linux MilagrOS, baheula disebut Panambang ti halaman wéb na, ku ngaklik dieu: Tic Tac Project | Distros.

MinerOS / MilagrOS: Sistem Operasi Penambangan Digital


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JulioSao cenahna

    Di résiko siga troll. Kami ngecas planét anu cekap ku seueur industri sareng seueur émisi CO2 pikeun ngahasilkeun énergi pikeun hiji hal anu teu aya watesna, tapi kami ngecas éta dumasar kana mendakan nomer anu ngajawab masalah sareng anu tiasa nyandak angin seger nalika komputasi kuantum ngahudangkeun kuring sigana teu masuk akal. Ieu henteu kedah didorong.

    1.    mvr1981 cenahna

      Kolega Troll ... Kuring satuju pisan sareng anjeun, sanaos aya alternatif anu kirang dikenal sareng kuring henteu terang naha éta tiasa dimungkinkeun. https://www.gridcoin.us/

      1.    Ing. Jose Albert cenahna

        Upami aya seueur hal anu saé (kode pikeun tujuan ilmiah sareng kamanusaan) dina sababaraha cryptocurrency. Legenda nyatakeun yén seueur kode kriptografi anu diartikeun ku panambang sareng anu aranjeunna nampi hadiah ku mata uang kriptografi kanggo tuang, ngalangkungan komputasi anu disebarkeun dina tingkat global, kecerdasan buatan (AI) anu bakal datang dina pamekaran.

        hihi

        1.    henteu aya namina cenahna

          Muahahaha… éta bakal janten Machiavellian asik.

    2.    Ing. Jose Albert cenahna

      Anjeun leres leres, tapi Kamanusaan sacara bawaan "sapertos ayeuna" sahingga, éta henteu bakal robih kusabab sabalikna mangrupikeun alternatif anu langkung saé pikeun salamet, ku sabab kitu penambangan digital di dieu tetep dugi ka anu sanés ngajalankeun mode anyar dina sistem ! Sareng kuring ngan saukur mempermudah hal, nyaéta pikeun anu ngagunakeun GNU / Linux pikeun diajar.

  2.   Kra cenahna

    !!! WTF ¡
    Pikeun panambang ASIC (Kuring gaduh Antminer s9), anjeun ngan ukur kedah masang versi stabil Debian anu pangénggalna, tanpa desktop sareng bungkus cgminer sareng éta waé.

    Pikeun dompét kuring nganggo Bitcoin core (Bitcoin-qt) anu ngagaduhan pilihan pikeun ngatur éta tina konsol (CLI).

    Pikeun milik ku GPU kuring henteu terang prosedur na.

    Tulisan anu saé.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Hatur nuhun! Nya, tulisan ieu langkung seueur pikeun anu parantos ngajalankeun GNU / Linux na dina Komputer sareng hoyong ngamimitian tambang sareng kedah adaptasi sareng Sistem Operasi na.

  3.   Miguel cenahna

    Naon ari pertambangan? Kuring terang éta nyiptakeun cryptocurrency, tapi dina istilah saderhana kumaha cara ngalakukeunana?

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Kuring miharep tulisan ieu netelakeun keraguan anjeun: https://www.oroyfinanzas.com/2015/02/que-mineria-bitcoin-por-que-necesaria/

  4.   Melvin cenahna

    Nuhun Albert, kanggo neraskeun ngabimbing urang.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Sawangsulna! Mangrupikeun kabagjaan pikeun sosialisasi sareng demokratisasi aksés kana élmu sareng kaahlian téknis!

  5.   Jibril Simon cenahna

    Sabaraha lami anjeun tiasa kéngingkeun naon-naon tina bitcoin? Sapertos kuring ngartos, dugi ka ayeuna, henteu nguntungkeun deui pikeun gaduh panambang, kumargi naon anu dipiharep dina sataun sanés biaya raspberry.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Éta pastina moal masihan seueur upami anjeun mésér PC sareng lebur kana tambang. Tapi anjeun tiasa diajar sareng henteu kaluar tina gelombang Keuangan Teknologi, sareng upami anjeun ngalakukeun sababaraha pecahan Crypto sareng Tradeas anjeun tiasa meunang seueur atanapi kaleungitan sadayana! 🙂

  6.   srkdos cenahna

    Sadayana dina koméntar anu munggaran, sanaos masuk akal, tiasa dipertanyakan, naon anu henteu dipikaterang ku jalma yén parantos aya alternatif anu kuat, bahkan anu langkung mirah kalayan hasilna langkung saé; tapi, sareng naha ieu henteu diwartosan ..

    Nya jawaban na pondok: éta rumit pisan. Pangetahuan anu diperyogikeun minimum anu teu dipiboga ku jalma sareng kuring nyarioskeun panyebut umum, nyaéta jalma anu hoyong nguntungkeun; henteu hoyong gaduh. Alesan naha aya jinis ieu pituduh anu saderhana, ASIC sareng alat-alat sanés anu dina tahap uji coba (metode dumasar kana pembelajaran mesin sareng téknologi AI anu sanés).

    Cuplikan ieu kanggo Jibril, anu naroskeun ngeunaan kameunangan:

    Jibril, ieu rada hésé pikeun dijawab. Kunaon

    Éta gumantung kana faktor sapertos listrik, peraturan nagara anjeun (kuring nyarios saluyu sareng hukum nagara kuring dimana ngagaduhan alat-alat mimiti gaduh pajak) listrik, biaya internét, perawatan sareng mata uang anu anjeun pilih pikeun tambang.

    Tambang Bitcoin gumantung kana kakuatan anu anjeun gaduh, kakuatan anu langkung seueur, kamungkinan pikeun gaduh manpaat anu nyata. Pikeun ngahasilkeun Bitcoin, masing-masing nganggo mesin anjeun nyalira, anjeun dasarna kedah nginvestasikeun biaya hiji pikeun malikeun Bitcoin éta, sareng mudah-mudahan ngahasilkeun anu sanés. Naha ieu? Kusabab kasusah na tumuh unggal dinten sareng peryogi langkung seueur kakuatan unggal dinten. Ayeuna, upami anjeun milih mata uang sanés, hal-hal tiasa seueur rupa-rupa.

    Anjeun milih GPU anu ditambang. Padahal. Sugan sami dimodalan, hasilna janten langkung nguntungkeun, mata uang sapertos monero, (sareng nembé ogé bytecoin ogé) ngahijikeun sareng ningkat dina nilaina.

    Anjeun kedah gaduh élmu ngeunaan sababaraha daérah, téknis, statistik sareng investasi (dagang) atanapi, sareng ieu anu kuring nyarankeun, lebetkeun klub minasi, enya, tiasa diverifikasi dina blockchain.info.

    Nya, singgetna, saur kuring, sareng tanpa sieun salah, urang bakal gancang teu boga kasempetan pikeun aksés ka Bitcoin sareng seueur cryptocurrency, kecuali upami urang mésérna.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Koméntar anu saé.

      Salam Srkdos!

  7.   ernesto1303 cenahna

    Kumaha ngajalankeun program éta anu kuring teu tiasa mendakan dimana waé

  8.   Ing. Jose Albert cenahna

    Upami anjeun hartosna MinerOS, ieu halaman wéb resmi na: https://proyectotictac.wordpress.com/mineros-un-gnu-linux-listo-para-minar/

  9.   lalaki cenahna

    Nice blog kitu.

    Upami anjeun hoyong ngajantenkeun blog anjeun langkung propésional maka hubungi kuring dina tautan di handap ieu:

    https://www.fiverr.com/mansoorahmed330/create-a-professional-wordpress-website-for-you

  10.   Pacokakaka cenahna

    Halaman ieu ngabantosan kuring pisan, kuring tiasa ngatur vps kuring hatur nuhun Pitulung Windows

  11.   Rabato Carrefour cenahna

    Wah
    tulisan anu narik pisan
    Gracias
    https://www.rabato.com/es/carrefour

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam Rabato! Hatur nuhun kana koméntar anjeun.

  12.   kahirupan cenahna

    éta némpél bal kuring sabaraha iklan teleb dina wéb