Ngarobih Agén Pamaké Chrome nganggo pangalih agén pangguna

Nah tulisan ngeunaan ngarobih Agén Pamaké dina Chrome seueur, tapi dina tulisan anu khusus kuring hoyong ngabagi sababaraha tips ngeunaan ngarobih agén pangguna.
Sakumaha anjeun terang kami nganggo agén pangguna nalika kami mairan TiLinux ngadamel urang Sistem Operasi, Lingkungan sareng Versi Browser Dina koméntar, masalah dina kasus kuring, sareng dina seueur pangguna sanésna, nyaéta nalika ngarobih agén pangguna, sababaraha halaman nunjukkeun anomali atanapi ngan saukur henteu muka / henteu jalan sakumaha mistina, pikeun méréskeun ieu, penyuluhan ieu, salian ti ngamungkinkeun urang ngarobah agén pangguna, ngamungkinkeun pikeun disetél ka que halaman kami hoyong nganggo agén pangguna anu sanés.

Dina video-tutorial ieu naon anu kuring badé nunjukkeun ka anjeun kumaha cara ngatur agén pangguna switcher sahingga nalika urang aksés Tina Linux otomatis hayu urang ngalaksanakeun agén pamaké dirobah sareng nalika urang masihan koméntar katingali dina sistem mana anu urang mairan, sacara alami nalika urang angkat ka tab anu sanés atanapi ngan saukur ngarobih halaman, otomatis el agén pangguna dipaké bakal standar, sahingga nyingkahan éta halaman nampilkeun sababaraha jenis konflik, tanpa deui kedah disebatkeun, ieu mangrupikeun video-tutorial (kanggo ningali langkung saé, maén dina 1080p atanapi 720p xD):


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

67 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   RAW-Dasar cenahna

    Abdi mimiti nonton anjeunna nguping sora Pak Tete .. = D

    «Yyyyyy .. ..urang badé nyusahkeun kahirupan elav .." xDD

    PS: anjeun ngadangu kumaha cooler lengkep .. ee

    Bagus tuto .. .. sanaos sanés pangguna Chrome ..

    1.    x11 tete11x cenahna

      hahaha tingali, nalika inti damelna janten édan hahaha

      1.    eliotime3000 cenahna

        Goréng prosésor.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Kuring nganggo Iceweasel tibatan Chromium kusabab alesan anu teu dikenal Chromium sareng Chrome nempatkeun kuring sababaraha pidéo dina Flash sareng HTML5 kalayan sajenis hérang.

      1.    ucing cenahna

        Éta masalah Debian Chromium

        1.    eliotime3000 cenahna

          Hal anu sami kajadian ka kuring ku Chrome Google Chrome sareng Ubuntu Chromium dipasang dina Debian.

          1.    ucing cenahna

            Janten masalah Debian.

    3.    elav cenahna

      Ieu ... naon anu kajantenan KA ME?

      1.    x11 tete11x cenahna

        moal aya anu siga kuring kedah masihan koméntar pikeun nunjukkeun naon anu lumangsung kuring indit mairan pikeun bangsat salah sahiji postingan anjeun xD hahaha

  2.   eliotime3000 cenahna

    Tuto saé. naon deui, anjeun ngahemat nyawa kuring ku ngagunakeun éksténsi éta.

    Tingali naha kuring masangkeunana dina Chromium pikeun Windows.

  3.   auroszx cenahna

    Ngan anu diperyogikeun 🙂 Hatur nuhun Tete.

    1.    auroszx cenahna

      Sigana lamun anjeun ngalakukeun nyalira ... tapi ngan ukur halaman utama 😛 Dina postingan éta henteu jalan ...

      1.    auroszx cenahna

        Leres, ayeuna jalanna. Kuring kedah nambihan kana daptar sapertos dina pidéo, sanés manual :)

      2.    x11 tete11x cenahna

        Dina pidéo éta, perhatoskeun yén kuring masihan koméntar deui kana tulisan elav sareng éta tiasa dianggo (sareng kuring nyirian tina halaman utama dina pangalih agén pangguna), sareng nyatana ayeuna kuring ngagunakeun éta xD

        1.    eliotime3000 cenahna

          Hayu urang tingali naha kuring kéngingkeun agén pangguna dina Chromium kuring.

          1.    eliotime3000 cenahna

            Leres éta kaluar. Hatur nuhun pisan kana tip na. Langsung, kuring uji dina Windows.

          2.    x11 tete11x cenahna

            ????

  4.   Cristian cenahna

    Éta mangrupikeun aplikasi anu saé sareng éta sayogi pikeun firefox sareng turunan, tapi ayeuna kuring nganggo Secret Agent (sayogi pikeun Firefox sareng SeaMonkey). Hal anu matak ngeunaan aplikasi ieu nyaéta pikeun unggal pamundut éta ngahasilkeun agén anu henteu béda.
    halaman wéb proyék: https://www.dephormation.org.uk/?page=81
    Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji daptar kuring pikeun pangguna agén pangguna.
    Aranjeunna nyalinna nganggo éditor karesepna sareng nyimpenna salaku mylista.xml, teras aranjeunna angkat ka User Agent Switcher> Setélan> Impor Setting sareng impor mylista.xml.
    Daptar na tiasa dipendakan dina User Agent Switcher> Default

    Daptar: http://paste.desdelinux.net/4840

    1.    ucing cenahna

      Dina Firefox langkung gampang pikeun nambihan senarna umum.useragent.override en ngeunaan: config

      1.    Cristian cenahna

        Jelas éta gampang pikeun nambihan umum.useragent.override, tapi éta ngan ukur ngagaduhan pangguna anu sami pikeun sadaya halaman sareng aya waktos nalika halaman nganggo alamat gumantung kana panyungsi sareng tiasa waé anjeun kedah ngarobih pangguna pikeun leres nampilkeun situs . Pondokna, éta mangrupikeun masalah kapraktisan. Ogé naon anu anjeun carioskeun henteu kunanaon.

  5.   Ryy cenahna

    Hayu urang tingali naha éta jalan

    1.    Ryy cenahna

      tingali naha éta jalan, hatur nuhun pos alus

  6.   ucing cenahna

    Agén pangguna-agén openSUSE Chromium parantos dirobih ... éta ngan ukur nyebut Chrome tibatan Chromium tapi aya sababaraha hal

    1.    ngepung84 cenahna

      Sigana kuring émut yén éta nyatakeun SUSE, dina ddg.gg milari pangguna anu nunjukkeun éta

      1.    ucing cenahna

        Yap, éta nyatakeun SUSE tapi dina halaman ieu masih katingalina siga openSUSE.

    2.    kennatj cenahna

      Kumaha anéh yén aranjeunna henteu ngalakukeun hal anu sami sareng #fireoks anu standar xS

  7.   pandev92 cenahna

    Éta ngeureunkeun kuring tina ngasupkeun situs wéb anu tangtu, sakali kuring ngarobih agén pangguna XD.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Éta henteu kajantenan kuring sareng Firefox nalika kuring ngalirkeun salaku Iceweasel.

  8.   davidlg cenahna

    Pikeun ningali kumaha rupana

  9.   AGR cenahna

    Nguji ..

  10.   mitcoes cenahna

    ver a

  11.   mitcoes cenahna

    Kalayan parobihan ieu - anu mimiti dianggo - mujijat upami kuring sanés atéis

    Tina 3 agén pangalih anu ditawarkeun Chrome nyaéta anu nganggo topéng

    Mozilla / 5.0 (XFCE; Manjaro Linux x86_64) AppleWebKit / 537.36 (KHTML, sapertos Gecko) Chrome / 29.0.1547.57 Safari / 537.36

  12.   Yo-yo cenahna

    Upami kuring henteu Puguh, kuring bakal ngalaksanakeun tutto na: - /

  13.   eliotime3000 cenahna

    Nguji Anggota Agén Switcher sareng Chromium Nightly dina Windows 7.

    1.    eliotime3000 cenahna

      NGOMONG!

  14.   pixie cenahna

    Hatur nuhun kang Tuto
    ????

  15.   séba cenahna

    Hébat hatur nuhun pisan.

  16.   Permata cenahna

    Alus!

  17.   Irvandoval cenahna

    alus 😛

  18.   Carlos cenahna

    Bien

  19.   clow_eriol cenahna

    Sareng alat anu sami pikeun firefox?

    1.    clow_eriol cenahna

      Kuring ngajawab, didieu kuring parantos mendakan vérsi pikeun firefox, sigana mah sami https://addons.mozilla.org/es/firefox/addon/user-agent-switcher/

  20.   jony127 cenahna

    Halo, kuring ningali yén penyuluhan ieu dina firefox henteu ngamungkinkeun sacara otomatis ngarobih pangguna pikeun halaman wéb anu tangtu, naha aya anu terang salah sahiji anu henteu?

    Hatur nuhun.

  21.   Javier Orozco cenahna

    Abdi ngacapruk sareng ieu, sareng kuring henteu tiasa ngajantenkeun "nami sebaran" Hahaha, katingalina lucu 😀

    1.    Javier Orozco cenahna

      Jigana ayeuna ...

  22.   leonardopc1991 cenahna

    Hayu urang tingali naha éta jalan

  23.   msx cenahna

    nguji ...

    1.    msx cenahna

      1

  24.   leonardopc1991 cenahna

    Sae pisan hatur nuhun 😀

  25.   leonardopc1991 cenahna

    Nguji

  26.   x11 tete11x cenahna

    tés upami éta tiasa dianggo sareng Funtoo: v

    1.    x11 tete11x cenahna

      Hayu urang tingali ayeuna kuring pikir kuring bakal ngantepkeun salaku Gentoo xD

  27.   geronimo cenahna

    oke ,, tapi kuring resep pingguin ,,,,, tapi atoh sadayana tiasa nempatkeun naon anu aranjeunna pikahoyong ,,, LFS kalebet
    Wasalam

  28.   x11 tete11x cenahna

    tés: v

  29.   Jorge cenahna

    Nguji tés ...

    1.    Jorge cenahna

      Gawé! Nuhun 😀

      1.    Jorge cenahna

        Ayeuna tétéla kuring hoyong ngalakukeunana sareng Chromium, sareng di dieu éta ngadeteksi salaku Chrome: C

        1.    Jorge cenahna

          Abdi nembé ngarobih, hayu urang tingali ...

  30.   Jorge cenahna

    Nguji!

  31.   x11 tete11x cenahna

    ujian

  32.   Ivan cenahna

    Xq kuring henteu kéngingkeun vérsi Chrome

  33.   izzyvp cenahna

    tés pikeun ningali naha éta hasil.

  34.   badakku cenahna

    tés ti linux

  35.   badakku cenahna

    tés anu sanés tina linux

  36.   Wisp cenahna

    Nguji dina kakuatan n

  37.   JJ cenahna

    Nguji tés