Ngarobih penampilan Gnome sareng Gnome-Color-Chooser

Sababaraha kali urang masang téma gtk anu urang resep tapi dumasar kana waktos urang terang yén aya sababaraha detil anu kami henteu resep, warna ménu, ukuran ikon, lébar scroll bar, atanapi hal-hal anu jenisna.

En Gnome urang ngagaduhan aplikasi anu bakal ngamungkinkeun kami, dina cara saderhana sareng grafik, pikeun ngarobih seueur unsur téma urang gtk, sareng nami anjeun nyaéta Gnome-Warna-Pamilih.

Pamilih Warna GNOME

 

Pikeun masangna, urang anggo Sinaptik atanapi dina terminal urang nempatkeun:

$ sudo aptitude install gnome-color-chooser

Ayeuna urang ngan kedah maén sareng setélan sakedik sareng upami urang resep hasilna, urang tiasa ngekspor setélan dina format .gnomecc.

Upami urang resep kana parobihan sareng urang badé uih deui kana konfigurasi awal, urang ngahapus file konfigurasi:

$ rm ~/.gtkrc-2.0-gnome-color-chooser

sareng engke urang muka file na .gtkrc-2.0 di bumi kami, sareng kami ngaleungitkeun garis:

include ".gtkrc-2.0-gnome-color-chooser"

sareng urang balikan deui nautilus:

$ nautilus -q

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Christian Duran cenahna

    Nyarios ngeunaan ngarobih penampilan Gnome, anjeun tiasa ngarobih ikon sampah dina navigator jandela avant? Kuring gaduh Ubuntu 11.04. Sareng kuring nganggo bungkus ikon Dasar (kuring henteu terang naha kedah dilakukeun). Kuring nganggo sampah ti Avant-Windows-Navigator sareng program henteu ngamungkinkeun ngarobih ikon. Upami ikon aya dina desktop upami kuring tiasa ngarobahna, téma na aya dina aplikasi

    1.    Edward2 cenahna

      Dermaga gaduh téma nyalira, sahenteuna éta anu kuring émut ngeunaan aranjeunna, sareng cara anu sanés nyaéta ngédit téma pikeun ngarobih ikon anu khusus dina tempat sampah nyaéta 2 ikon.

      1.    Christian Duran cenahna

        Pasti, kuring mendakan duanana folder anu aya ikon awn sareng folder dimana kuring masang téma, téma dasar, tapi SAEUNG DUA SISI mangrupikeun ikon sampah. Éta hal anu goréng 🙁 sareng kuring henteu terang kumaha ngalereskeunana. Éta henteu ogé wow, tapi hé, anjeun kedah tiasa

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Naha AWN nganggo ikon pikeun Sampah anu aya dina pak ikon anu dianggo?
          Coba ieu di handap ... robih bungkus ikon atanapi téma anu anjeun anggo, tutup sareng buka deui AWN sareng wartoskeun ka kami upami ikon éta ngarobih nanaon.

          Wasalam

          1.    Christian Duran cenahna

            Kuring ngan ukur nyobaan naon anu anjeun tanyakeun ka kuring da enya, awn nganggo ikon sampah tina téma anu dianggo

          2.    Christian Duran cenahna

            MASALAH DIBEASAN
            Abdi nganggo Ikon Dasar (babaaa) ​​ikon 😀
            Ikon tempat sampah nyaéta SUPER HIDDEN, keras sirah, kuring nembé parios deui sareng mendakan ikon na. Janten kuring ngagantikeun aslina sareng anu kuring pikahoyong sareng éta waé 😀
            Éta kedah janten perpanjangan .sgv

            Hatur nuhun parantos ngabantosan!

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Senang terang yén tungtungna anjeun tiasa ngarobih naon anu anjeun pikahoyong 😉
              Salam sareng hatur nuhun parantos mampir 🙂


          3.    chotero cenahna

            Abdi henteu ngartos kontol