Ngarobih Turpial pikeun nyambung ka DL.NET

Sabenerna mah saderhana pisan dilakukeun turpial nyambung ka DL.NET, dumasarkeun kana tutorial anu kuring lakukeun sababaraha waktos ka pengker dina masalah ieu pisan.

Dasarna anu kedah urang lakukeun nyaéta ngédit file /usr/share/pyshared/turpial/api/protocols/identica/identica.py sareng ganti ieu:

class Identica(Protocol):
def init(self):
Protocol.init(self, 'Identi.ca', 'http://identi.ca/api',
'http://identi.ca/api', 'http://identi.ca/tag/',
'http://identi.ca/group', 'http://identi.ca')

Kanggo ieu:

class Identica(Protocol):
def init(self):
Protocol.init(self, 'Identi.ca', 'http://tt.desdelinux.net/index.php/api',
'http://tt.desdelinux.net/index.php/api', 'http://tt.desdelinux.net/index.php/tag/',
'http://tt.desdelinux.net/index.php/group', 'http://tt.desdelinux.net/index.php')

Upami anjeun nganggo Xfce tukangeun a proxy, anjeun tiasa ngajawab tina formulir ieuatawa Lain ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.