Ngarobih Turpial pikeun nyambung ka StatusNet

Sakumaha anu kuring parantos béjakeun ka anjeun, kuring mah ngagunakeun Hotot pikeun nyambung ka sérver StatusNet yén urang nerapkeun dina jaringan padamelan kuring.

Intina nyaéta, salah sahiji alternatif anu kuring paling resep nyaéta turpial, Kusabab prestise sareng interface na, tapi éta henteu masihan kuring opsi konfigurasi tambahan, kecuali pikeun nyambung ka Twitter enggeus identi.ca. Tapi harita kuring mikir: turpial es Open Source sareng éta ditulis dina Python leres Naha henteu ngarobih supados nyambung dimana Abdi hoyong?

Kuring ngamimitian milarian sareng mendakan file anu diperyogikeun, anu ngandung karesep identi.ca en /usr/share/pyshared/turpial/api/protocols/identica/identica.py. Tina file éta ngan ukur garis anu dipikaresep ku kuring nyaéta:

class Identica(Protocol):
def init(self):
Protocol.init(self, 'Identi.ca', 'http://identi.ca/api',
'http://identi.ca/api', 'http://identi.ca/tag/',
'http://identi.ca/group', 'http://identi.ca')

Anu tangtosna kuring ngarobih, ngantepkeun sapertos kieu:

class Identica(Protocol):
def init(self):
Protocol.init(self, 'Identi.ca', 'http://servidor_local/index.php/api',
'http://servidor_local/index.php/api', 'http://servidor_local/index.php/tag/',
'http://servidor_local/index.php/group', 'http://servidor_local/index.php')

Siap. Kuring nyimpen file (kuring kantos nga-save heula) teras ngaéksekusi turpial. Kuring milih aksés ku identi.ca, Kuring nempatkeun data sareng voila !!!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Ati-ati sabab sami di damel upami aranjeunna ningali anjeun nempatkeun "tweet" anjeun tiasa angkat ka tempat anu parantos kami terang ...

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hahaha henteu pisan. Kami nyetél sistem ieu dina jaringan ISP kuring .. 😛

  2.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Karunya yén éta téh GTK ... upami éta Qt kuring langkung resep deui 😉
    Meureun kuring langkung resep kana Choqok hehe ...

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sarua pikeun TavK7. Sanaon Hotot henteu goréng ogé ...