Ngaropea KDE dugi ka ekstrim

Nya ieu tulisan anu kuring parantos lami ngantosan, seueur jalma naroskeun ka kuring kumaha kuring tiasa ngarobih KDE abdi janten sapertos kieu:

Maké

Ngaropea KDE

Kanyataanna nyaéta nalika kuring hoyong ngajelaskeun, éta henteu deui téma saderhana Bespin. Éta langkung jauh, nunjukkeun sifat anu lengkep pikeun jenis masalah ieu.

Kuring ngatur leres-leres sadayana pikeun "cocog sareng téma", tina ukuran font dina palang judul, pikeun ngarobih set ikon, naha kuring hoyong gaduh pemisah antara tombol "toolbar", sareng ngajelaskeun pangguna ieu ku pangguna masihan kuring seueur kasieun sareng matak pikaboseneun.

Ngadamel skrip anu "masang" éta rumit, sareng tina sudut pandang pribadi kuring, kuring henteu milarian "maksa" paradigma sareng tema kuring, kuring resep nunjukkeun ka pangguna kumaha kuring ngalakukeun éta, nunjukkeun kumaha anjeunna tiasa kéngingkeun hasilna sami sareng kuring, tapi Dina prosés na, nempatkeun touch pribadi anjeun.

Anu aranjeunna lakukeun atanapi batalkeun sakumaha dipikahoyongna, yén aranjeunna adaptasi kana kanyamanan sareng gaya na, kumargi bahkan énjing anu diideuan ku naon anu kuring lakukeun tiasa ngalakukeun hal anu kuring resep sareng anu saterusna inspirasi kuring pikeun ngalakukeun langkung modifikasi atanapi parobihan.

Dina cara anu sami, dina sababaraha waktos kuring bakal nyobian ngadamel sababaraha "bungkus" kanggo dipasang upami anjeun hoyong, téma ku cara anu langkung "saderhana".

Ieu pertama kalina kuring ngédit pidéo janten anéh xD ahéng

Tanpa sérénade salajengna, didieu anjeun gaduh video 1 jam Kubuntu, anu kuring mimitian ti Kubuntu sakabéhna standar sareng kuring leres-leres nunjukkeun sagalana kuring lakukeun (Sareng ieu kalebet hal-hal anu panginten seueur anu sepele sapertos nuju ka halaman X sareng ngaunduh téma, damel kasalahan nalika nyalin hiji hal, jst jst. XD) pikeun ninggali aranjeunna nalika kuring ninggalkeun aranjeunna.

Pidéo ieu kalebet hinaan sakapeung, nalika kuring ngalakukeun kasalahan dina sababaraha tautan séjén atanapi ngabolaykeun unduhan ku kasalahan xD
Pikeun detil anu langkung saé kuring nyarankeun yén anjeun nonton sadayana pidéo dina kualitas luhur, éta disaluyukeun ku ngaklik on roda, dina kadali pidéo
Tautan del video:

Bespin: http://cloudcity.sourceforge.net/download.php

Kalédonia: http://caledonia.sourceforge.net/

Nitrux: http://kde-look.org/content/show.php/Nitrux+for+KDE?content=154498

Tuto Bespin: https://blog.desdelinux.net/tutorial-personalizacion-kde-bespin-eyecandy/

Téma Bespin: https://blog.desdelinux.net/tema-bespin-para-kde-inspirado-en-osx/

Appmenu-GTK Opensuseup 13.1

Nya kuring bakal ninggalkeun pidéo anu sanés, pakait sareng cara masang aplikasi gtk anu diberkahan di Opensuse 13.1, éta henteu diédit xD, sareng hapunten sora na, kuring kedah ngarobih témpél termal kana buku catetan, maka nalika dimimitian damel sareng seueur hal, anu langkung tiis ngadamel sora anu ngaganggu haha

Paket anu kuring lebetkeun dina répo kuring sorangan:

libcolord-gtk1-0.1.24-2.1.1.x86_64

libcolord1-0.1.26-3.2.1.x86_64

libgtk-3-0-3.6.4-2.1.1.x86_64

Upami distro sanés atanapi henteu jalan, anjeun tiasa nambihan garis anu disarankeun:
ekspor UBUNTU_MENUPROXY = "libappmenu.so"

dina file .bashrc

Tautan pidéo:

Repo: http://download.opensuse.org/repositories/home:/cornelisbb:/appmenu/openSUSE_12.3/

info: https://build.opensuse.org/project/show/home:cornelisbb:appmenu

Nvidia Tweaks: https://wiki.archlinux.org/index.php/NVIDIA#Tweaking

Nya ieu, sabab kuring rada teu panuju sareng postingan kuring sorangan, kuring sigana bakal ngadamel langkung seueur tulisan anu kalanjutan tina hiji ieu, nambihan hal-hal (salaku sawangan. Kuring ngarencanakeun ngobrol sakedik ngeunaan kagiatan contona, sareng konky sareng KDE) xD


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Anu matak, kumargi kuring hoyong ngadamel téma, ketik eOS KDE.

  2.   Yo-yo cenahna

    Abdi henteu satuju !!!!

    Ah henteu, punten, kuring bingung ngeunaan posna, kuring parantos nyebatkeun ieu dina tulisan anu sanés.

    Pagawéan anu saé pisan, leres pak, kuring ngucapkeun salamet ka anjeun.

    PS: Budak lalaki ngagaduhan sirit sareng budak awéwé gaduh heunceut.

  3.   Joaquín cenahna

    Anu aranjeunna lakukeun atanapi batalkeun sakumaha dipikahoyongna, yén aranjeunna adaptasi kana kanyamanan sareng gaya na, kumargi bahkan énjing anu diideuan ku naon anu kuring lakukeun tiasa ngalakukeun hal anu kuring resep sareng anu saterusna inspirasi kuring pikeun ngalakukeun langkung modifikasi atanapi parobihan.

    Amin.

  4.   pandev92 cenahna

    Tambaksari triple kusabab éta masihan anjeun merobih kde 4.11, leres? Kuring parantos nyobian séri nvidia 331 kalayan kde panganyarna dina 3 distro anu sanés sareng saatos sababaraha menit vsync lirén damel.

    1.    x11 tete11x cenahna

      Hal panyangga triple sabab kuring milari kumaha carana supaya éta tetep fps, éta henteu tiasa ku gt540m kuring ngagaduhan fps turun janten 18 nalika kuring sering mindahkeun jandéla, sareng sajabana, saatos ngaktipkeun sadayana yén pagelaran naék pisan, ayeuna ngan ukur lag éta Anjeun tiasa terang nyaéta nalika hob éta istirahat sareng ujug-ujug kuring nyungkeun animasi Kwin dugi ka anjeunna parobihan, sareng kuring ningali sakedik lag, maka dina hal pidéo kuring henteu kantos ngalaman masalah. Pikeun kuring pakakas anjeun dikutuk, sadaya distros sok ngabeledug anjeun xD

      1.    pandev92 cenahna

        Kuring henteu weruh, kuring nembé mésér nvidia gtx 650 sareng masalahna ngan ukur ku kwin.

        https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=324049

        1.    x11 tete11x cenahna

          Aneh, tautan anu anjeun pasihkeun ka kuring nyarios yén ieu tétéla, ngan ukur «take eng anu ku kuring dikomentaran, nyaéta anu nyiptakeun bespin haha, anjeun tiasa nyobian kalayan saran yén anjeunna ngusulkeun aya: v

          1.    pandev92 cenahna

            Henteu éta henteu direngsekeun, anu dicarioskeun yén éta diduplikasi sareng alihan anjeun ka anu sanés:

            https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=322060

          2.    x11 tete11x cenahna

            @pandev Abdi henteu ngagaduhan papan éta janten kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun pisan, naha anjeun nyobian naon anu diajukeun ku budak ngeunaan ngekspor variabel?

          3.    pandev92 cenahna

            éta henteu dianggo pikeun kuring sabab kuring henteu ngartos dimana kuring kedah nempatkeun garis XD!

        2.    x11 tete11x cenahna

          @ pandev92 sakumaha anjeunna nyarios di dinya anjeun kedah ngadamel skrip di ~ / .kde4 / env / nvidia.sh sareng ngekspor variabel anu dipénta (émut kanggo masihan ijin palaksanaan), ieu mangrupikeun conto:
          http://oblalex.blogspot.com.ar/2013/04/env-variables-available-in-kde.html

          1.    pandev92 cenahna

            énjing saatos mabok, abdi badé nyobian XD

  5.   Eduardo cenahna

    Pos anu saé anu nunjukkeun kumaha cara masang GTK appmenu kedah nunjukkeun yén éta nyaéta GTK appmenu.
    Di sisi anu sanésna, nganggo KDE anjeun kedah terang yén anjeun tiasa ngadamel dok nyalira tina panel, tanpa nganggo aplikasi sapertos Conky.

    1.    x11 tete11x cenahna

      Kuring henteu terang naha anjeun henteu ningali pidéo éta atanapi anjeun ngan ukur ditungtun ku téksna

      1) dina video tina appmenu kuring nyarios naon éta sareng kuring nunjukkeun sagala rupa anu kuring pasang sareng pangaruhna ngahasilkeun

      2) dina pidéo munggaran, dok abdi ngan ukur éta ... panel kde sareng icontask ....

  6.   badut cenahna

    éta teu nanaon ...
    … Kuring ngarobih pisan dugi ka ayeuna KDE abdi nganggo perpustakaan GTK

  7.   patodx cenahna

    Kuring moal ngalakukeun ieu, tapi kuring leres-leres ngabagjakeun sareng hatur nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo ngabagi sareng numuwuhkeun komunitas GNU / Linux kalayan padamelan ieu.

    Salam sareng taun anu saé.

  8.   Angel_Le_Blanc cenahna

    Kuring parantos ngabayangkeun yén kuring kedah nginstal Gentoo atanapi Funtoo, kuring parantos panginten dina kasusah, atanapi langkung waktuna 🙂, anu saé éta tiasa diterapkeun pikeun sadaya distro.
    Tapi kuring teu sabar pikeun nonton video, kalayan hormat pisan, seueur video cinta sareng éta saé pisan.
    Ngarobih topik di dinya, kuring maca yén nyaring noise tiasa dilakukeun dumasar kana sora anu urang hoyong hapus, henteu réngsé, tapi éta nasihat anu saé. Kalayan kajujuran

    1.    x11 tete11x cenahna

      Upami kuring badé milarian terang ngeunaan panyaring sora, éditan pidéo sareng sadaya lingkungan éta, kuring terang saeutik pisan xD

  9.   truko22 cenahna

    Hatur nuhun pisan, perhatoskeun sababaraha tips 😀

  10.   Toyerd24 cenahna

    Naha éta bakal dianggo dina Debian Wheezy kde? Abdi henteu émut vérsi naon anu xD

    1.    x11 tete11x cenahna

      Abdi anggap éta lamun xD

  11.   Kristen cenahna

    Tulisan anu saé pisan, kuring ngagaduhan masalah pikeun ngahijikeun gtk nganggo lxappearance, sareng kuring ogé nyobian ngajalankeunana salaku root, tapi éta henteu jalan, punten punten wartoskeun ka kuring kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunna? Hatur nuhun.

    1.    x11 tete11x cenahna

      Tungtungna kuring sareng téma "adwaita" sareng latar tukang windows Bespin kuring nempatkeun warna anu sami. Ayeuna kuring henteu gaduh komputer sareng abdi tapi upami kuring émut leres warna Adwaita nyaéta EDEDED (anjeun kéngingkeun sareng pamilih warna, ku zukitwo anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami anjeun tiasa ngadamel bespin nyandak warna latar tukang zukitwo (waktos ieu kuring ngalakukeun sapertos kieu sabab pikeun ngarobih warna téma gtk éta kaluar waktos éta sareng nalika kuring nyobian deui garis anu kuring mairan henteu muncul janten kuring milih nyandak warna adwaita atanapi zukitwo dina hal nganggo zukitwo)

      1.    Kristen cenahna

        Anjeun leres pisan, éta EDEDED, éta katingalina langkung saé, hatur nuhun kana bantosan anjeun sareng kanggo tulisan ieu, kuring ngaharepkeun anjeun teraskeun deui tulisan pikeun ngonpigurasikeun KDE. hatur nuhun

  12.   javidw21 cenahna

    Halo, ngeunaan "damn" lxappereance anu henteu bérés damel pisan, nambihan pangguna sanés sareng tinkering pisan kuring berhasil ngajantenkeunana, ayeuna upami ngahasilkeun garis dina file
    **** gtkrc-2.0 ****
    gtk-color-scheme=»tooltip_fg_color:#000000\nlink_color:#08c\nbase_color:#F7F7F7\nselected_fg_color:#f5f5f5\ntext_color:#2c2c2c\nbg_color_dark:#3f3f3f\ntext_color_dark:#FFF\nbg_color:#e8e8e8e8e8e8\ntooltip_bg_color:#F5F5B5\nselected_bg_color:#6699CC\nfg_color:#2c2c2c\n»
    kalebet "/home/javier/.gtkrc-2.0.mine"

    sareng pikeun *** gtkrc2.0-kde4 ***
    sami ieu dina tungtung file.

    1.    x11 tete11x cenahna

      Kuring nyobian ngarobih garis-garis éta langsung dina / usr / share / téma / tapi bencana henteu masihan kuring bola xD

  13.   isma cenahna

    Pidéo henteu jalan