Ngaropea menu anjeun dina LXDE sareng Xfce kalayan LXMEd

Anu parantos kami anggo (atanapi nganggo) sebaran naon waé kalayan LXDE, urang terang yén pikeun ngédit ménu, urang kedah sacara manual "noél" file-file di jerona / usr / bagi / aplikasi / pikeun miceun atanapi nambihan barang kana éta.

Nya, doa anjeun parantos kajawab. Aya aplikasi anu disebat LXMEd (aka LXMenuEditor) ditulis dina Jawa anu bakal mempermudah tugas ieu di LXDE sareng éta malah dianggo kalayan Xfce y Gnome.

Numutkeun kana halaman wéb panulis, LXMEd ayeuna damel tanpa masalah sareng parantos diuji, di Lubuntu, linux mint, SuSe y arch-linux. Anjeun tiasa ngaunduh tina link ieu. Antarmuka na saderhana pisan sareng caketna mirip alacarte, éditor ménu Gnome.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aranjeunna Link cenahna

    Ngunduh sareng uji coba di Arch sareng salaku ménu dina dok Adeskbar

  2.   Oscar cenahna

    Dina distribusi anu mana anjeun nyobian LXDE @elav, naha anjeun tiasa masihan kuring pendapat ngeunaan operasi sareng kinerja na?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring parantos diuji deui dina Debian, sareng Ubuntu. Mimiti éta tiasa dianggo langkung saé tibatan anu kadua 😀

      LXDE ragrag rada pondok dina desktop dibandingkeun sareng Gnome, KDE komo Xfce, tapi éta damel padamelanna saé pisan sareng enteng pisan. Cara anu pangsaéna pikeun ngaapresiasi panggunaanna nyaéta ku ngalaman pangalaman nyalira.

      1.    Oscar cenahna

        Nuhun kana waleran anjeun, kuring gaduh waktos kanggo nyobaan, kuring bakal ngaunduh iso Debian sareng masangna, maka kuring bakal ngoméntaran hasilna.

  3.   Holmes cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha cara kuring install dina openuse.
    vlwfwi, Holmes

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring nebak sami sami dipasang dina saha waé. Nalika anjeun ngaunduh file na unzip, aya skrip anu kedah dieksekusi salaku root. Naha anjeun parantos ngalakukeun éta?

      Wasalam

  4.   Holmes cenahna

    halo abdi parantos masang, kantun turutan inpormasi!
    Surak ...
    vlwfwi, Holmes

    1.    elav <° Linux cenahna

      Ngarasakeun !! 😀

  5.   Holmes cenahna

    hatur nuhun elav <° Linux.
    Surak ...……
    vlwfwi, Holmes

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Kalayan "vlw fwi" éta kuring mikir sababaraha menit, dugi ka kuring kedah naros ka Google JAJAJAJA !!!!
      Hal anyar anu kuring pelajari dinten ieu 😉

  6.   Holmes cenahna

    halo, KZKG ^ Gaara… vlw fwi, dina basa Portugis nyaéta «valeu indit» (hatur nuhun Akang). sumur, hiji hal anu anjeun parantos perhatoskeun dina LXMEd nyaéta aya hal dina ménu kuring anu henteu aya dina LXMEd.
    Gening ... ..
    vlwfwi, Holmes

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Yup, kuring maca yén éta mangrupikeun frasa dina basa Portugis anu sering dianggo di Brazil, hartosna "hatur nuhun" nalika kuring maca, haha ​​kuring henteu resep gaduh mamang HAHA.

      Salam sareng hatur nuhun kanggo anjeun mampir sareng masihan koméntar.

  7.   arthur molina cenahna

    Éta mangrupikeun aplikasi anu kuring pendakan nalika kuring masang Lubuntu langkung ti 6 bulan ka pengker, sigana rada pondok dina fitur, tapi naon ngabantosanna? Teu aya jalan pikeun nolak éta.

    Kuring netelakeun yén éta henteu dipasang sacara standar.