Kumaha carana ngatur kaanggotaan gym sareng WordPress

Dina sababaraha dinten terakhir salah sahiji pamaca urang naroskeun ka kami ngeunaan sababaraha perangkat lunak pikeun ngatur kaanggotaan gym, aya sababaraha alternatif pikeun ngalaksanakeun padamelan ieu anu bakal kami bagikeun dina sababaraha dinten ka payun, tapi kuring pikir khusus yén cara anu paling gampang nyaéta ngagunakeun WordPress sareng plugin Manajemén Kaanggotaan Gym Studio.

Manajemén Kaanggotaan Gym Studio bakal ngarobah pamasangan WordPress dina alat anu kuat anu bakal ngijinkeun manajemén gim dina cara épisién, nawiskeun fungsionalitas anu tina pendaptaran klien, ngalangkungan administrasi kelas dugi ka tagihan kaanggotaan.

Naon Manajemén Keanggotaan Gym Studio?

Manajemén Kaanggotaan Gym Studio mangrupikeun plugin open source wordpress, disebarkeun dina lisénsi GPLv2 anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur kaanggotaan gym dina cara saderhana, gancang sareng éfisién. Mangrupikeun alat anu sampurna pikeun gim leutik tapi ogé gampang adaptasi sareng anu langkung ageung, kalayan seueur fungsionalitas sareng integrasi sareng belang anu tiasa mangpaat pisan pikeun seuseueurna.

Plugin anu kuat ieu masihan kami kamungkinan pikeun ngatur kalénder, jadwal sareng pembayaran kaanggotaan tina sababaraha kelas anu ditawarkeun ku gym anu tangtu, sadayana berkat tombol sareng halaman anu sacara otomatis ditambihan nalika plugin diaktipkeun.

Gym Studio Membership Management gaduh panel administrasi anu saé, sistem login anu maju pikeun pangurus sareng pangguna, ogé halaman manajemén instruktur, widget anu ngambang sareng sajumlah seueur Pilihan.

Fitur Manajemén Kaanggotaan Gym Studio

Manajemén kaanggotaan Gym Studio, sapertos plugins WordPress, teras diénggalan numutkeun vérsi inti CMS, salian ti éta tim pangembangan nambihan fungsionalitas énggal sareng ningkatkeun fitur-fiturna, daptar kasimpulan ciri utama plugin ieu nyaéta daptar di handap:

  • Éta ngamungkinkeun ngatur lengkep kaanggotaan gym.
  • Éta ngagaduhan pungsionalitas pikeun administrasi bulanan, mingguan sareng harian kelas.
  • Éta ngagaduhan panel login pikeun pangguna sareng pangurus, anu ngamungkinkeun ogé ngarobih inpormasi pamayaran pelanggan.
  • Panempo jadwal kelas.
  • Generasi otomatis kode QR pikeun unggal pangguna anu ngadaptar.
  • Éta ngamungkinkeun dilebetkeun tina lambaran gaya nyalira.
  • Administrasi otomatis periode waktos dipilih ku konsumén, kalayan dilebetkeun tina pamayaran périodik.
  • Manajemén akun piutang, riwayat pamayaran pelanggan, sarana pamayaran, jst.
  • Kasaluyuan sareng aplikasi Android sareng Iphone.
  • Buletin anu kuat.
  • Integrasi canggih sareng Stripe.
  • Alat pamasaran online anu hadé pikeun ngagabungkeun palanggan anyar.
  • Kamungkinan ngatur promosi pikeun waktos anu kawates.
  • Dukungan lega ti panyipta na.
  • Sumber gratis sareng sumber terbuka. ngatur kaanggotaan gim

Léngkah pikeun ngatur kaanggotaan gym sareng WordPress

Sakali ciri-ciri plugin anu saé ieu parantos dipikaterang, urang badé masihan kasimpulan sareng dokuméntasi luar sahingga urang tiasa masang sareng ngaktipkeun plugin ieu dina wordpress, anu mana kami bakal tiasa ngarobih CMS kami kana alat otentik pikeun ngatur kaanggotaan gym.

Jelas urang kedah gaduh wordpress dipasang, teras Kami ngaunduh Plugin Manajemén Kaanggotaan sareng kami ngaktipkeunana sapertos plugin sanés, maka urang buka Management Membership sareng ngadamel akun.

Penting pikeun nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun ku plugin sareng verifikasi email anu aranjeunna kirimkeun ka kami, tungtungna kami angkat kana konfigurasi plugin sareng lebetkeun email sareng password Fitsoft (anu kami damel dina léngkah sateuacanna).

Éta ngan ukur tetep mimitian nganggo masing-masing fitur anu ditawarkeun ku alat éta supados urang tiasa ngatur kaanggotaan gym sacara leres.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   abrahamtamayo cenahna

    Nuhun kana inpormasi .. pikeun diajar éta ..