Atur labél dina Gmail

Tag mangrupikeun cara pikeun mengklasifikasikeun sareng ngatur pesen urang dina cara anu sami sareng katégori, kami saacanna parantos nyarioskeun kumaha carana ngadamel labél sareng waktos ieu urang bakal ningali sababaraha léngkah saderhana ngeunaan kumaha ngatur tag dina akun kami Gmail anu bakal ngabantosan urang pikeun ngatur halaman bumi sareng aksés pikeun maca, teu acan kabaca sareng pesen sanés anu gumantung kana labél anu urang kedah aksés, nyaéta, upami aya pesen anu urang kedah diklasifikasikeun dina labél urang tiasa ngalakukeun éta pisan gampang kumaha oge, kami bakal bébas milih sareng milih anu mana waé pikeun ditampilkeun dina halaman imah.

Mimiti, urang lebet kana akun Gmail kami, pikeun aksés kana manajemén tag Urang tiasa ngalakukeun éta tina tautan konfigurasi akun sareng milih labél atanapi ngan saukur milari anu sami anu aya di sisi layar dina bagian «kategori»Kami milih pilihan pikeun« ngatur labél »nyatana cara kadua ieu langkung gancang pikeun ngakses konfigurasi akun Gmail urang. Pilihan kahiji anu urang tingali dasarna nyaéta pikeun nembongkeun atanapi nyumputkeun labél dina «labél sistem".

ngatur labél gmail

Dina «katégori» urang ogé tiasa milih mana anu kedah disumputkeun sareng mana anu kedah ditingalikeun sareng ieu dina daptar tag atanapi dina daptar pesen, urang tiasa ngalakukeun hal anu sami dina "kalangan" sareng akhirna dina daptar labél nyaéta dimana salian ti nyumput sareng nunjukkeun urang ogé bakal ningali kamungkinan nunjukkeun upami teu aya bacaan sareng ieu dina daptar labél nalika di daptar pesen anu urang tiasa milih pikeun nyumputkeun atanapi nunjukkeun.

ngatur labél gmail

Akhirna dina bagian labél urang bakal ningali bagian terakhir dimana urang tiasa langsung ngaleungitkeun atanapi ngarobih labélDina hal ngarobih naon anu tiasa urang lakukeun nyaéta ngarobah nami sareng sayang labelna dina label anu sanés. Detil anu penting pisan anu tiasa urang tingali dina tungtung halaman nyaéta lamun urang mupus tag urang tiasa tenang kusabab pesen anu diklasifikasikeun bakal tetep aya dina akun urang, nyaéta, éta moal dihapus tapi tagna bakal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)