Atur sareng tambahkeun kontak ka Chat Gmail

Éta layanan tina Obrolan Gmail Mangrupikeun salah sahiji ciri jasa ieu anu saprak éta dilaksanakeun sababaraha taun ka pengker sok janten alternatif pikeun kontak sareng babaturan urang gancang sareng épéktip tanpa kedah muka windows anyar kumargi tina halaman utama akun kami kami tiasa ngobrol upami gaduh jandéla ageung sareng invasif sahingga ngagaduhan kamungkinan ngatur sareng nambihan kontak kana Obrolan tina Gmail tanpa kaleungitan atanapi mopohokeun tindakan anu sanés anu urang laksanakeun dina koropak, sapertos maca pesen atanapi nyerat.

Salami urang gaduh Obrolan aktip sareng katingali dina halaman bumi kami kami tiasa ngatur sareng ngalaksanakeun tindakan sanésna pikeun nyepetkeun tugas ngamimitian paguneman, utamina sareng pangguna anu ngagaduhan komunikasi anu langkung ageung, aranjeunna tiasa janten batur sapagawean, babaturan atanapi kulawarga, aya ogé kontak sanés kalayan saha Kami henteu kedah ngobrol janten langkung praktis pikeun ngaleungitkeunana tina daptar sareng éta gampang dilakukeun tina jandéla Obrolan anu sami, di handap ieu kami bakal ningali sababaraha fungsi anu ngamungkinkeun urang ngatur kontak Gmail Chat. Pikeun ngamimitian sakumaha anu kuring carioskeun urang kedah ningali jandela Obrolan tiasa ditingali, pikeun tiasa tampil setélan Pencét kana tombol dina bentuk panah anu nunjuk ka handap, ieu bakal nembongkeun jandela konfigurasi.

ngatur kontak gmail chat

Urang tingali tilu pilihan anu utami anu bakal ngabantosan urang ngatur sareng nambihan kontak Atanapi sanésna, tampilkeun dina daptar Obrolan ngan ukur kontak saha urang ngagaduhan interaksi anu langkung seueur, pikeun milih alternatif ieu cukup pilih pilihan "kontak anu paling dikenal" upami sabalikna kami milih "sadaya kontak" sareng dina acara anu urang hoyong pikeun nambihan kontak anu teu aya dina salah sahiji pilihan ieu buka tautan «tambahkeun kontak".

ngatur kontak gmail chat

Gmail bakal nunjukkeun ka kami dina jandela daptar pangguna anu nganggo alamat email masing-masing sareng anu urang tiasa pilih pikeun ngirim uleman Tina Obrolan, kontak ieu diala ku Gmail dumasar kana faktor anu béda anu tungtungna ngarah aranjeunna dianggap kontak utama tapi salian ti éta pilihan urang tiasa nambihan dina kotak téks alamat email kontak anu aya diluar akun Gmail urang pikeun tiasa pikeun nambihan aranjeunna kana daptar Obrolan, aranjeunna sadayana 100 las undangan yén urang tiasa ngirim sareng nalika urang ngintun loket éta bakal nunjukkeun sabaraha urang sésana. Ieu sakumaha saderhana urang tiasa ngatur bagian Obrolan tina akun Gmail urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)