Ngatur WordPress tina aplikasi Android

Nya, aranjeunna nyarios yén kami aya dina jaman pakakas sélulér sareng gadget. Sareng kaseueuran aplikasi muncul salaku solusi pikeun kabutuhan anu tangtu. Sapertos hal ieu aplikasi anu disebat WordPress ku Automattic.Inc.

Tanpa ado salajengna anjeun tiasa unduh tina di dieu

gambaran

Dina pandangan pertama éta cukup saderhana anu saur kuring mah praktis pisan. Hal anu kahiji nyaéta asup kana Blog kami atanapi upami kami ngagaduhan Blog langsung sareng domain WordPress nganggo akun WordPress kami.

gambaran

Teras kami gaduh menu pilihan sareng panel

gambaran

Kumaha aranjeunna tiasa ningali anjeun tiasa memotong situs anu dimaksud sareng ningali statistik.

Dina bagian tina panerbitan, anu kuring damel ayeuna-ayeuna hehehe
gambaran

Gambar tiasa diunggah sareng diédit nganggo hyperlink
gambaran

gambaran

Tulisan tiasa disimpen salaku draf atanapi dikirim pikeun dimuat
gambaran

Hal-hal sanés anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta nambihan akun atanapi situs sanés
gambaran

Detil tulisan tiasa ditambihan salaku tag sareng kategori
gambaran

Aranjeunna tiasa ngamankeun aplikasi deui ku ngagunakeun pin sareng ngarobih bahasa
gambaran

Dina layar lebar aplikasi ogé katingali sareng tiasa dianggo saé
gambaran

Aya ménu sanés pikeun WordPress mendakan

gambaran

Sadaya entri ieu dilakukeun ngalangkungan aplikasi ieu, janten nangtoskeun nyalira.

Tah ieu pangalaman kuring, kuring miharep éta bakal aya mangpaatna pikeun anjeun. Sakumaha biasa kuring ngarepkeun koméntar anjeun sareng tetep dituturkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.