Konpigurasikeun Anggur sareng Kebon Anggur

Kontribusi anu matak anu sanés ti Mukenio nembongkeun kebon anggur: aplikasi anyar anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun anggur ku penampilan anu langkung elegan sareng anu ngahijina langkung saé sareng Gnome.

 

Sakumaha anjeun bakal ningali, éta rada langkung gnome-friendly tibatan alat konfigurasi anggur anu has.


Hal anu matak nyaéta tambahan tab kasaluyuan dina sipat file. Pencét katuhu dina aplikasi windows mana waé kami ngagaduhan tab sanés anu didaptarkeun pikeun kasaluyuan. Ogé ngamungkinkeun pikeun ngeset ukuran dina desktop virtual.

Pikeun ayeuna éta ngan ukur aya di repos Lucid. Pikeun ngaunduhna, anjeun kedah nambihan ppa ieu:

sudo add-apt-repository ppa: cybolic / ppa

Upami anjeun HENTEU nganggo karma nambihan kana sumber.daptar

deb http://ppa.launchpad.net/cybolic/ppa/ubuntu lucid main deb-src http://ppa.launchpad.net/cybolic/ppa/ubuntu lucid main

Teras update sareng pasang

sudo apt-get update && sudo apt-get install kebon anggur

Kebon anggur PPA


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ulloa111 cenahna

    Kumaha carana ngaktipkeun kebon anggur kuring henteu tiasa ngalakukeun éta

  2.   Ulloa111 cenahna

    pikeun ngaksésna nyaéta:

    sistem-> karesep-> aplikasi anggur

    Goréng teuing dina basa Inggris ...