Nguji Kubuntu, jauh tina panangan Canonical

Kamari kuring dipasang Kubuntu 12.04 dina Netbook dina damel, sadayana kusabab KDE 4.10 anu kuring uji ayeuna sareng sajauh ieu saé, kuring nyarios ogé: Ampir Sampurna !! .. tapi sakumaha biasana, henteu sadayana henteu rosa.

Hayu atuh jelaskeun hiji hal sateuacan kuring neraskeun nyerat: Kuring teu gaduh pribadi ngalawan Canonical, langkung-langkung ngalawan Mark Shuttleworth, saurang lalaki anu tungtungna, kuring malahan kagum. Tapi kanyataanna nyaéta henteu sadayana anu keuna Canonical janten emas. Sareng urang gaduh buktina di Kubuntu y Xubuntu, anu kumargi aranjeunna diturunkeun kana tangan Komunitas, henteu tiasa diungkulan ..

Tanpa sieun salah kuring tiasa nyarios éta Kubuntu 12.04 éta mangrupikeun vérsi pangsaéna Kuring parantos nyobian sebaran ieu. Jelas, KDE 4.8 nempatkeun sentuhan anu diperyogikeun, tapi teu diragukeun gawé babarengan pikeun BlueSystem éta parantos masihan hasil anu saé.

Aya hal anu kuring henteu resep sareng anu tangtosna ngorondang Debian y Ubuntu: Bungkusan meta. Kuring henteu acan nyobian, tapi kuring hoyong ngadamel instalasi Netinstall pikeun ningali naha masang naon anu kuring peryogikeun, abdi tiasa miceun hal-hal Kubuntu anu datang implisit sareng anu ngajantenkeun langkung laun, dibandingkeun sareng Debian.

Hal séjén anu kuring henteu resep pisan nyaéta ningkatna integrasi Nepomuk + Akonadi ayeuna upami anjeunna némpél balna cekap. Di KDE 4.8 Kuring dinonaktipkeun Nepomuk sareng teu aya masalah, tapi ayeuna pikeun Kmail, ogé perlu .. salah KDE, goreng pisan. Sareng éta kadang kuring ngaraos Kmail rada laun, sanaos dina waktos anu sami, éta ningkat dina hal-hal anu sanés.

Upami teu kitu pagelaranna ningkat, utamina ku lauk lumba-lumba nalika anjeun muka folder sareng sawangan dihurungkeun. Karya seni na parantos ditingkatkeun sakedik, tapi tetep bakal aya téma ikon pikeun baki numutkeun warna Air.

Kuring resep pilihan tina bilah ménu, sabab éta tiasa ditempatkeun salaku tombol dina bilah judul tina jandéla, atanapi di luhur desktop sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar ieu. JEUNG Firefox ngagabung sampurna, tapi henteu Rekonq 😛

Kuring ogé masihkeun masalah sareng Wifi, aya anu nganggo Debian Éta henteu kajadian ka kuring, sigana mah éta peryogi pembaruan atanapi éta bakal janten kabeneran yén dina waktos ngagunakeunana, éta henteu jalan sakumaha kuduna. Tangtosna, kuring henteu tiasa ngabandingkeun bungkus Wheezy sareng anu Ubuntu 12.04.

Kuring ngarencanakeun cicing sababaraha dinten di dieu, nguji atanapi ngantosan aranjeunna réngsé kalebet KDE 4.10 en Debian atanapi tingali naha kuring kajadian PCBSD.

Anu tiasa kuring ucapkeun nyaéta éta Kubuntu nyaéta antara sebaran pro-KDE anu ayeuna kuring tiasa nyarankeun. Kuring miharep na Kanonis pasti nempatkeun leungeun anjeun, sareng tetep masihan dukungan dina hal Hosting sareng saterasna ... naon deui, upami anjeun tiasa nyungkeun hal éta, éta Kubuntu bakal misah ti Ubuntu sareng gudangna. Maksad abdi, naon anu lumangsung janten sapertos kitu chakra, Manjaro atanapi sarupaning .. tapi henteu sadayana tiasa aya dina kahirupan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

86 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   badut cenahna

    Jigana versi 13.04 bakal dimekarkeun sacara lengkep ku masarakat, kuring henteu yakin ngeunaan éta.

    1.    elav cenahna

      Éta bakal hébat ...

      1.    elendilnarsil cenahna

        Jigana masalah wifi anu anjeun sebutkan umum dina versi anyar KDE. Sahenteuna dina Cakra, anu kuring nembé ningkatkeun, kuring parantos nyéépkeun waktos sababaraha jam pikeun nyambungkeun ka jaringan bumi sareng padamelan kuring.

    2.    Miguel cenahna

      Saur anjeun henteu tiasa ngabandingkeun Kubuntu dumasarkeun kana KDE 4.10 sareng Kubuntu tina vérsi sateuacana, sabab jelas KDE parantos ningkat pisan.

      Janten upami nyarios yén kubunstu parantos maju berkat kanyataan yén éta ngalih ti Canolical kuring henteu raos naon-naon, sabab éta disababkeun ku pamekaran KDE, langkung seueur tibatan faktor-faktor sanés.

      Kuring parantos ngalereskeun tulisan dina KDE 10.10 sanés ti tim kubuntu.

      1.    elav cenahna

        Nya, kuring parantos nyobian versi sateuacanna tina KDE sareng Kubuntu, sareng éta ogé henteu hasil saé bahkan, nalika dina distribusi anu sanésna. Maksad abdi, KDE 4.8 / 4.10 nambihan seueur paningkatan ieu, tapi Kubuntu henteu ngagaduhan perhatian ogé di jaman baheula.

  2.   dhunter cenahna

    Anu ti BlueSystems ngadamel distro komérsial anu disebat NetRunner dumasar kana Kubuntu, janten ieu bakal hubungan sapertos Fedora-RHEL, tapi sareng KDE. Saé pisan pikeun Kubuntu yén ieu kajantenan.

  3.   ULVER cenahna

    Anjeun namina PCBSD, kaleresan kuring henteu kantos nyobian, tapi patarosan kuring, naon kaunggulanana tibatan linux?

    anu.

    1.    msx cenahna

      Sadayana sareng teu aya: PC-BSD nyaéta FreeBSD + KDE SC tos kapasang - sanaos saurna ayeuna ngamungkinkeun desktop sanésna dipasang ogé.

      FreeBSD pikaresepeun kusabab bentuk pangwangunan sareng warisan Unix na tapi bénten pisan sareng GNU / Linux, sapertos kieu:
      Upami anjeun hoyong sistem anu padet, mantap sareng stabil dimana inovasi henteu pati penting salaku integrasi sadaya bagianna, anggo FreeBSD, upami anjeun milari GNU / Linux anu sanésna.
      Ogé émut yén FreeBSD henteu ngagaduhan tempat caket kana dukungan HW anu dipiboga ku GNU / Linux, dimana dina distro sapertos Ubunbu atanapi Fedora éta masalah nyambungkeun alat USB sareng yén éta tiasa dianggo pertama kali (bahkan langkung saé tibatan dina Windows!)

      Akhirna, waktos kuring nyobian PC-BSD 9.0 éta mangrupikeun sistem anu beurat, kasar, henteu dipoléskeun, sesah, rada teu raoseun sareng tangtosna manajer paket grafis na mangrupikeun anu dimuat, panginten parantos ningkat dina terakhir waktos.

  4.   Petercheco cenahna

    Hai Elav,
    sakali deui tulisan anu saé :). Ayeuna, kuring nyarankeun anjeun nyobian openSUSE 12.2 sareng KDE.

    Pikeun konfigurasi na, kuring nyarankeun anjeun nganggo postingan abdi tina taringa:

    http://www.taringa.net/posts/linux/15556581/Instalar-OpenSUSE-12_2-_-que-hacer-despues___.html

    Tingali, abdi Debianero sareng bungkus .deb nyaéta susu, tapi nalika uji distro ieu kuring kedah ngaku yén openSUSE anu pangsaéna sareng KDE sareng sababaraha repositori skandal. Hiji kalimat .. Naon anu kuring kantos dina Debian henteu leungit dina openSUSE ngan ku nambihan repos komunitas .. Sedengkeun pikeun stabilitas éta antara Debian stabil sareng uji coba, tapi ku parangkat lunak anu langkung seueur diénggalan.

    Masang KDE 4.10 henteu masalah nambihan répost resmi ieu:

    zypper ar -f http://download.opensuse.org/repositories/KDE:/Release:/410/openSUSE_12.2/ KDE410

    zypper ar -f http://download.opensuse.org/repositories/KDE:/Extra/KDE_Release_410_openSUSE_12.2/ KDE410Tambahan

    sareng teraskeun

    zypper ref

    zypper dup –dari KDE410 –dari KDE410Extra

    Siap, anjeun parantos gaduh KDE 4.10 🙂

    Pikeun ngaunduh openSUSE:

    DVD 32 bit:
    http://download.opensuse.org/distribution/12.2/iso/openSUSE-12.2-DVD-i586.iso

    DVD 64 bit:
    http://download.opensuse.org/distribution/12.2/iso/openSUSE-12.2-DVD-x86_64.iso

    LiveCD 32 bit:
    http://download.opensuse.org/distribution/12.2/iso/openSUSE-12.2-KDE-LiveCD-i686.iso

    LiveCD 64 bit:
    http://download.opensuse.org/distribution/12.2/iso/openSUSE-12.2-KDE-LiveCD-x86_64.iso

    Netinstall 32 bit:
    http://download.opensuse.org/distribution/12.2/iso/openSUSE-12.2-NET-i586.iso

    Netinstall 64 bit:
    http://download.opensuse.org/distribution/12.2/iso/openSUSE-12.2-NET-x86_64.iso

    Salam kanggo sadayana Linuxeros 🙂

    1.    abdi cenahna

      Mémang, pikeun kuring openSUSE kadua pikeun ngaping. Sareng téma plasma openuseuse sacara sampurna sampurna. Tapi kuring bakal nyarankeun ngantosan openuse 12.3 sareng KDE 4.10, anu kuring raoskeun spektakuler. 🙂

  5.   Ghermain cenahna

    Kuring resep pisan kana desktop KDE sareng nembé kuring sacara komparatif nguji Kubuntu 12.04 sareng 12.10 kanggo ningali anu mana waé anu tinggaleun basa sareng kuring cicing sareng versi 12.10 sanaos waktos pendukungna kirang langkung tapi éta langkung saé dianggo tibatan 12.04; resep upami engké kuring nyobian 13.04 atanapi 13.10 atanapi 14.04 sareng kuring langkung resep aranjeunna sabab kuring masangna, kuring henteu paduli pisan ngeunaan waktos dukungan (LTS).

  6.   Miguel-Palacio cenahna

    Abdi nembé nyobian Kubuntu 12.10… éta henteu lami 2 dinten. Éta sigana umumna pantes pikeun kuring, tapi upami dibandingkeun sareng Cakra éta henteu dugi ka keuneung na. Leres, di Cakra kami masih kedah ngalakukeun hal-hal kalayan konsol, tapi sanés nanaon pikeun nyerat bumi. Pemicu na nyaéta kalem masang paket naon waé, éta henteu masuk akal!

    Sacara umum éta distro anu saé, sareng kuring sirik jumlah bungkus dina Repository (sanaos henteu seueur anu dianggo ku Gusti), tapi salaku distro KDE, numutkeun kuring, Cakra ngagaduhan kaunggulan.

    1.    msx cenahna

      "Pemicu na éta kalem masang paket naon waé, éta henteu masuk akal!."
      Kusabab anjeun biasa Chakra anu ngawariskeun kaanggunan sareng enteng pangurus paket Pacman. Kubuntu pikeun bagian na kedah nungkulan dpkg sareng .deb, bayangkeun 😛

  7.   Bervariasi cenahna

    Ngahaja téma Firefox anu ditingalikeun ku screenshot nyaéta FXChrome?

    Di sisi anu sanésna, dina mangsa usum panas kamari kuring nganggo Kubuntu sareng kuring ogé ngalaman masalah sareng Wifi, khususna sareng kartu nirkabel Broadcom (anu dianggo ku laptop kuring), sareng cara méréskeunana nyaéta ku cara masang bungkus «Firmware-b43-lpphy -installer». Ti dinya kuring teu ngagaduhan masalah anu sanés.
    Hal sanés anu panasaran pisan pikeun kuring nyaéta opsi Hibernate henteu némbongan diantara pilihan shutdown KDE.

  8.   msx cenahna

    «Nepomuk + Akonadi ayeuna upami anjeunna nyabak balna cekap. Dina KDE 4.8 kuring nganonaktifkeun Nepomuk sareng teu aya masalah, tapi ayeuna pikeun Kmail, perlu ogé .. goréng KDE, goréng pisan. Sareng kadang kuring ngaraos Kmail rada laun, sanaos dina waktos anu sami, éta ningkat dina hal-hal anu sanés. "
    Urang kedah ngantosan alternatif énggal énggal anu mirip sareng Postler anu nuju dikembangkeun pikeun KDE 🙁
    Pikeun bagian kuring Nepomuk + Virtuoso + Strigi (+ KMail + Milarian lumba-lumba semantis + anu sanésna) sampurna dina 4.10 anyar ngagurilap kuring dina Arch x86_64 (i5 480, 2.67Ghz, 8Gb RAM).

    "Kuring ogé ngagaduhan masalah dina WiFi, hal anu henteu kajantenan kuring sareng Debian"
    Hmm, panginten maka anjeun ngagaduhan masalah di payun sareng Debian nalika ngamutahirkeun modul WIFI atanapi anu masalahna nyaéta panggunaan * buntu driver Windows liwat ndiswrapper 0_0

  9.   elendilnarsil cenahna

    Kuring satuju sacara praktis sadayana sareng Elav. Jigana Kubuntu aya anu sahadéna, sareng éta tiasa masihan langkung seueur. Éta parantos ningkat pisan stabilitas sareng kagancangan na. Kuring ogé resep kana PCBSD. Hanjakalna, versi terakhir anu kuring nyobian, versi 9, ngahasilkeun panik kernel nalika dipasang, janten kuring henteu tiasa neraskeun. Éta masih tugas ngantosan.

  10.   Tuan Linux cenahna

    Kusabab Elav gancang pisan marios PC-BSD, langkung saé upami aya anu terang ngeunaan OS ieu tiasa nyerat tulisan. Ogé upami éta dijalankeun dina sagala jinis hardware.

    1.    msx cenahna

      "Ogé upami éta nganggo jinis hardware naon waé."
      Henteu pastina, dina Celeron nganggo chipset VIA sareng video OpenChrome teu aya jalan pikeun ngamimitian X.
      Dina pertengahan / 2011 laptop teu aya jalan pikeun mikawanoh polumeu, kacaangan sareng tombol kontrol playback média.

      Masang PC-BSD langkung saé, saumur hirup, masang FreeBSD sareng ngawangun sistem anjeun nyalira, Total FreeBSD mangrupikeun sistem rolling-release janten anjeun henteu kedah masang deui unggal waktos atanapi sahenteuna meuntas ramo anjeun sareng toél kai bari ningkatkeun tina vérsi anu langkung lami kana anu modéren.

      Aya proyek anu pikaresepeun dina inkubator, ArchBSD anu ngajangjikeun FreeBSD anu langkung modéren sareng praktis, urang bakal ningali kumaha kamajuanana.

    2.    kennatj cenahna

      Kuring nyarankeun anjeun cicing di linux sareng kumargi Chakra ISO énggal kaluar kuring bakal mupus BSD kuring 🙂

      1.    Tuan Linux cenahna

        Langkung saé upami anjeun ngajelaskeun langkung jéntré yén anjeun henteu resep PC-BSD.

        1.    Asma cenahna

          Nya, anjeun bakal nganggo aplikasi anu sami sareng dina Linux sareng éta langkung didukung dina Linux.

  11.   Juan Carlos cenahna

    @elav Probá Mageia2. Kuring henteu pernah mutuskeun pikeun nyobaan dugi ka kuring ngalih laptop sareng mimiti gaduh rébuan masalah distro, hayu urang sebutkeun "langkung pop". Kaleresan, kanggo ayeuna mah kuring leres pisan. Tangtosna, cobian unduh dvd.iso, teras, sajaba ti pembaruan anu diperyogikeun, anjeun moal kedah némpél naon-naon, bahkan sababaraha supir kalebet kana DVD anu dianggo salaku répo.

    Wasalam

  12.   Pavloco cenahna

    Naon distro KDE anjeun nyarankeun pikeun netbook lami kuring. Ram 1gb, IntelAtom, GMA 450?

    1.    Marco cenahna

      Abdi nyarankeun Debian

    2.    Tuxito cenahna

      Kalayan perangkat keras éta kuring henteu bakal nyarankeun distro KDE, kuring bakal nyarankeun hiji sareng lingkungan desktop anu langkung enteng. Xubuntu 12.10, salaku conto.

    3.    Juan Carlos cenahna

      PClinux?

    4.    msx cenahna

      Lampu, modéren, terstruktur sareng luhur na distro pisan, gancang pisan?
      Arch Linux.

    5.    dhunter cenahna

      Debian kalayan KDE anu dioptimalkeun lumayan saéna, tapi anjeun henteu hoyong nyéépkeun ram dina desktop, kantor sareng peramban, kuring nyarankeun anjeun angkat ka sisi sanés taman sareng masang icewm sareng dasar-dasarna, atanapi lxde upami anjeun henteu dina wanda diajar icewm.

  13.   Fernando A. cenahna

    Upami éta perusahaan sanés anjeun bakal nyusu kaos kaki anjeun tapi kumargi éta ubuntu ... hal anu sami salawasna, éta henteu pernah ngalakukeun nanaon.

    1.    msx cenahna

      Janten Canonical henteu pernah ngalakukeun nanaon leres!?
      Anjeun katingali!

      Éta sababna sababna tulisan GNU / Linux di Google nyaéta Ubuntu!
      .that Instagram ngembangkeun perangkat lunak na anu dijual ratusan juta dolar ka FB berkat Ubuntu
      . yén Ubuntu Server janten alternatip saleresna mah pikeun SUSE Enterprise Linux sareng RHEL (Lansekap saé pisan)
      .that Ubuntu sareng Ubuntu Server ngadeteksi sacara praktis sadayana HW anu aya di luar kotak kalebet periferal anu tiasa anjeun pikirkeun pikeun nyambungkeunana.
      . éta Telepon Ubuntu ngajangjikeun janten SWEEEEET sareng alternatif anu giat pikeun Android anu diwangun di Java (AJJJJ)
      . yén pérsi resmi Ubuntu keur dikembangkeun pikeun ngajalankeun dina ARM, janten éta bakal tiasa dipasang dina seueur tablet sareng dianggo salaku komputer desktop anu leres.
      .thity Unity, saatos masihan rébuan jalma bodo pikeun ngeusian sungutna ngabela éta, ayeuna gampang janten salah sahiji lingkungan desktop GNU / Linux utama.
      .hatur nuhun kana perjanjian Canonical sareng Valve kami gaduh Steam henteu ngan ukur di Ubuntu tapi ogé dina sésa-sésa distro GNU / Linux.

      Leres tangtosna, Canonical ngalakukeun hal-hal anu salah pisan, éta musibah!
      Anu ngaco nyaéta Kubuntu, terang, Linux Mint KDE diwangun dina yayasan anu sami sareng Kubuntu, nyaéta Ubuntu, sareng éta cemerlang.
      Hayu jelas yén musibah éta nyaéta Kubuntu sareng jalma-jalma anu muka sungutna tanpa ngagaduhan pengetahuan anu diperyogikeun pikeun membela klaimna.

      Gampang dikritik, biasa waé waé dilakukeun, anu sesah nyaéta menerkeun.

      1.    Blaire pascal cenahna

        Hei hei tenang, urang sadayana ngagaduhan tahap anu urang membela warna distro urang nalika urang ngamimitian, sareng anu sanésna urang ngritik sagala rupa anu ditumpukeun dina * buntu, ngan kusabab urang nyarios éta pikeun pemula sareng urang ngiringan sareng aranjeunna.
        Tapi teras urang déwasa, teras urang masihan koméntar anu langkung koheren.

        1.    Blaire pascal cenahna

          Koréksi: "pikeun jalma novice" nyaéta "pikeun jalma novice."

        2.    msx cenahna

          Leres, éta tiasa, +1, observasi anu saé.

  14.   Xykyz cenahna

    Nya, kuring ngagunakeun intensif Kmail sareng kuring parantos Nepomuk dinonaktipkeun, kusabab éta ngadamel pc kuring lambat pisan, janten upami ayeuna perlu Nepomuk diaktipkeun nganggo Kmail, kuring kedah nimbangkeun nganggo klien sanés ... Sigana fatal ...

    1.    abdi cenahna

      Naséhat pikeun saha waé anu nganggo KDE 4.10. Anggo nepomuk deui. Éta parantos ditulis deui tina ZERO, strigi roll parantos dileungitkeun, ayeuna janten dua kali, hiji dimana éta diindeks ku nami file, sareng anu sanés ku eusi ... sareng ayeuna tungtungna jalan nalika maén, naon deui, bahkan pisan gunana kioslave tag nepomuk: // dina lumba-lumba sareng anjeun bakal ningali naon anu kuring hartosna). Alat-alat nuju disiapkeun kanggo tambang tag dina pidéo, jst .. kanggo nepomuk, anu katingalina saé pisan ...

      Ngamimitian nganggo nepomuk sakumaha anu dikersakeun ku Gusti dina KDE 4.10, turutan léngkah-léngkah ieu:
      1) Ngajalankeun cleaner nepomuk. Sadayana kedah ti mimiti. Pilarian dina menu 'Nepomuk Cleaner' atanapi nganggo alt + f2 (krunner).
      2) Konpigurasikeun nepomuk. Ayeuna anjeun gaduh hiji deui tab: 'Indexing', dimana anjeun tiasa ngaropea sagala jinis detil, sapertos:
      - jinisna (dokumén, audio, gambar)
      - langkung maju (ku jinis MIME, ku topéng)
      - Ku folder (anu ieu parantos aya)

      Pikeun anjeun anu nganonaktifkeun nepomuk (sapertos kuring), cobian di 4.10, sabab kuring pikir éta tungtungna mimiti janten alat anu sakuduna.

      1.    ngepung84 cenahna

        janten teu aya anu ngantosan anjeunna bérés damel na?

  15.   pandev92 cenahna

    Dina laptop intel éta kalayan grafik nvidia pasang osx XDD sareng lirénkeun xd bsd's craps

    1.    Asma cenahna

      Pan ieu mah hw

      intel r pentium r cpu g630 2.70ghz
      4gb ram
      GeForce® GT 520

      Dupi abdi tiasa masang OSX di dinya ??? naha anjeun tiasa ngadamel tutorial ngeunaan cara masangna? abdi henteu nyarios basa inggris ii

      1.    msx cenahna

        "Dupi abdi tiasa masang osx di dinya ???"
        Henteu, MacOS tiasa dianggo ngan ukur dina HW anu ditandatanganan.
        Sanaos aya sababaraha hacks MacOS (disebatna 'Hackintosh') anu panginten tiasa dipasang dina HW Intel naon waé, kuring tetep ngawartosan yén aranjeunna aktip diperjuangkeun ku Apple kumargi lisénsi sistem operasi na henteu ngijinkeun panggunaan peretasan ieu sareng maka peretasan kana sistem proprietari sapertos ngalanggar hukum.

        1.    pandev92 cenahna

          Upami éta tiasa, maka naha éta sah atanapi henteu mangrupikeun anu sanés, anjeun gaduh seueur tutorial di google sareng gampang diturutan. Jandéla hacking ogé ngalanggar hukum.

          1.    msx cenahna

            "Upami Anjeun tiasa,"
            TEU, TEU BISA.
            Naha anjeun kantos nyobian masang MacOS tina DVD asli dina PC naon waé? Naha éta mumbul!?
            Hiji-hijina cara masang MacOS dina PC anu teu ditandatanganan nyaéta nganggo salinan retak-haram-.

          2.    pandev92 cenahna

            Hapunten tapi anjeun masih lepat, pc kuring mangrupikeun hackintosh anu nganggo intel i5, sareng leres, éta mantul, salinan aslina, ti echos sareng anjeun ningali tonymac anjeun bakal ningali kumaha cara masangna vanili, anjeun ngan saukur peryogi gaduh bootloader chamaleon kanggo masalah efi tapi kana sesa hal, dina pc kuring tiasa dianggo * siga pesona * tanpa modifikasi. Anjeun ngan saukur ngalirkeun iso anu anjeun ngagaleuh kanggo 20 euro kana pendrive, nempatkeun bunglon sareng pasang.

  16.   Miguel cenahna

    Kuring henteu nganggap tujuan analisisna. Kumaha béntenna Kubuntu bénten sareng prestasi KDE?

    Perbaikan anu anjeun namina ilaharna tina KDE 4.10, janten teu masuk akal pikeun ngabandingkeunana sareng versi Kubuntu anu langkung lami anu dikokolakeun ku Canonical.

    1.    msx cenahna

      Pikeun kuring elav jelas dina tulisanana, anjeunna ngajelaskeun jelas ngeunaan panggunaan Kubuntu salaku distro sareng sanés unggal bagian komponénna.
      Ogé, Kubuntu ngajalankeun versi parangkat lunak anu sami sareng seueur distro anu sanés janten teu aya kaunggulan atanapi kakurangan dina hal éta.
      Kubuntu mangrupikeun watesan tina kembung, henteu langkung ti éta. Upami anjeun milarian '»kembung» dina kamus basa Inggris, perhatoskeun yén ngan aya hiji definisi: Kubuntu.

    2.    elav cenahna

      Kuring béjakeun anu sami sareng koméntar anu sanés di luhur:

      Nya, kuring parantos nyobian versi sateuacanna tina KDE sareng Kubuntu, sareng éta ogé henteu hasil saé bahkan, nalika dina distribusi anu sanésna. Maksad abdi, KDE 4.8 / 4.10 nambihan seueur paningkatan ieu, tapi Kubuntu henteu ngagaduhan perhatian ogé di jaman baheula.

  17.   Orlando cenahna

    Sedengkeun pikeun Ubuntu, éta saé terang dunya GNU / LINUX anu saé, tapi éta méré kuring masalah dina hal stabilitas, sahingga kuring badé ngalih kana versi mint-Debian Linux, anu pohara ngajangjikeun. .

  18.   Phytoschido cenahna

    "Sareng kami gaduh buktina dina Kubuntu sareng Xubuntu, anu saprak aranjeunna pasrahkeun kana tangan The Community, henteu tiasa diungkulan." Gusti abdi atheis, naon diajar anu kuring nembe baca. : ATAWA

    1.    elav cenahna

      Naha kuring tiasa terang kunaon?

      1.    guludug cenahna

        Tina sudut pandang kuring, éta nyatakeun kusabab kanyataan yén distribusi dijaga ku perusahaan sapertos Canonical atanapi anu dikokolakeun ku Komunitas, sanés hartosna anu mimiti langkung goréng dibanding anu kadua atanapi anu kadua langkung saé tibatan mimitina.

        Kasimpulanana, yén éta dijaga ku Komunitas henteu ngajantenkeun langsung langkung saé tibatan distro anu sanés (atanapi bahkan anu sami) dikokolakeun waktos ayeuna ku perusahaan, ungkapan éta nunjukkeun yén pikeun sababaraha:

        Perusahaan → Diablo
        Komunitas → Gusti

        Nalika éta henteu kitu.

        Salam!

        1.    elav cenahna

          Masalah Guntur nyaéta dina hal ieu, kuring henteu nyebatkeun yén Perusahaan nyaéta Iblis, tapi Canonical sok ngagaduhan Ubuntu dina pandanganana, sareng dina gilirannana Unity, sareng dina gilirannana sadayana anu urang tingali ayeuna ku Telepon Ubuntu, sahingga, tina sudut pandang kuring, aranjeunna henteu masihan usaha kana sésa * buntu. Sareng kuring netelakeun, kuring ngartos pisan posisi Canonical, tapi parantos kabuktosan yén nalika Komunitas ngalakukeun upaya, éta tiasa ngahontal hal anu langkung saé tibatan seueur perusahaan.

          1.    guludug cenahna

            Ayeuna sadayana leres-leres diklarifikasi, sareng kuring ngabagi posisi anjeun 100%

            Salam!

  19.   jamin-samuél cenahna

    "Henteu sadayana anu keuna Canonical janten emas. Sareng urang gaduh buktina dina Kubuntu sareng Xubuntu »

    Sareng leres pisan ... Abdi ayeuna ti Xubuntu sareng masalah nol 😉

  20.   truko22 cenahna

    Kubuntu muka panto pikeun kuring dina linux sareng kuring nganggo éta langkung ti sataun sareng kuring diajar seueur, éta ngahirupkeun rasa kuring pikeun aplikasi KDE sareng QT. Anu sanés anu kuring resep pisan nyaéta debian, kuring nganggo kana seueur server mikro anu mahal, éta anu pangsaéna. Dina desktop PC Chakra 😀 kuring turun distro kdu anu pangsaéna.

  21.   Ñandekuera cenahna

    Abdi kantos dina GNU / Linux kirang ti sataun. Sajauh ieu kuring parantos nyobian Ubuntu, Mageia 2, OpenSuse, Debian, sareng parantos ningali sababaraha LiveCD, tapi hiji-hijina anu kuring raoseun leres-leres raoseun sareng henteu ngagaduhan masalah nyaéta Kubuntu, anu kuring anggo ayeuna sanaos pangguna agén. KDE anu pangsaéna.

  22.   Tong sampah cenahna

    Ah elav tong nyarankeun distro anu aya hubunganana sareng .rpm nyarioskeun yén BOOOOM! pc anjeun parantos enya: p

    1.    ngepung84 cenahna

      hihi

    2.    elav cenahna

      Hahaha…

  23.   anonimo cenahna

    Catetan anu bodo, éta henteu aya hubunganana sareng Canonical (anu tungtungna henteu ngalaksanakeun langkung seueur tibatan ngalirkeun pembiayaan ti hiji perusahaan ka perusahaan sanés, sabab pamekar utama Kubuntu masih sami, cukup pikeun ngurilingan Launchpad pikeun ngawujudkeun sareng éta parantos gaduh kabebasan ampir gratis, kumargi Canonical ngan ukur ngadukung proyék-proyék monetarily sanés Ubuntu) kanyataan yén Kubuntu sapertos kitu, upami parantos ngahontal tingkat anu aya, éta berkat pamekaran KDE sareng pangkalanana ngeunaan Ubuntu anu ngagaduhan, sakumaha anu aranjeunna parantos nyarioskeun dina koméntar sateuacana (henteu adil pikeun ngabandingkeun KDE 4 atanapi 4.2 sareng KDE 4.8 atanapi 4.10 ayeuna.
    Sareng hatur nuhun pisan tapi TEU, kuring ngarepkeun éta henteu siga Manjaro atanapi Cakra sareng demi anjeun kuring miharep yén Kubuntu tetep dugi ka ayeuna sareng naon anu parantos aya, bahkan upami Taliban anti-Ubuntu-Canonical henteu hoyong pikeun mikawanoh éta.
    Tapi yeuh, catetan éta didamel dina "elav", anjeun henteu tiasa ngantosan deui, sapertos naroskeun pir tina elm.

    1.    elav cenahna

      Naon anu kuring tiasa béjakeun ka anjeun bari henteu nyéépkeun waktos kuring? Ah abdi terang Kuring miharep anjeun gaduh "bal" pikeun nyebut kuring bodo kana rai ...

      1.    Blaire pascal cenahna

        Sakali saurang jalma anu bijaksana nyarios: «entong tuang troll» ...

      2.    Oscar cenahna

        Tenang elav, émut "Upami anjing ngagogog éta tandana urang tumpak"

      3.    Tuan Linux cenahna

        Elav, sapertos seueur urang ngan ukur hatur nuhun kana blog anjeun, khususna tulisan anjeun anu lengkep pisan. Teraskeun Elav.

      4.    guludug cenahna

        Anjeunna henteu nyarios bodo, ceuk catetan bodo. Sareng leres, nalika Kubuntu dibiayaan ku Canonical, ngan ukur 1 pangembang anu, ti +25 anu dipiboga, janten henteu aya bédana anu jauh, panginten aya sababaraha watesan sanésna, tapi saéstuna saeutik, sareng pangembang anu sami mairan blog anjeun.

        Salam!

        1.    elav cenahna

          Lalaki, upami anjeun mimitian nyarios yén tulisan éta bodo sareng ditungtungan ku kieu:

          Tapi yeuh, catetan éta didamel dina "elav", anjeun henteu tiasa ngantosan deui, sapertos naroskeun pir tina elm.

          Abdi henteu terang perkawis anjeun, tapi kuring terang kumaha maca diantara garisna ... 😉

          1.    guludug cenahna

            Kuring ogé terang kumaha maca antawis garis-garisna, tapi anjeun leres-leres henteu terang naha maksadna éta, janten mangrupikeun hal anu subyéktif .. Bisa ogé anjeunna nyarios yén kusabab frasa anu anjeun koméntar dina tulisan :

            "Sareng urang gaduh buktina dina Kubuntu sareng Xubuntu, anu saprak aranjeunna pasrahkeun kana tangan The Community, henteu tiasa dirungkulan .."

            Sanaos naon anu anjeun carioskeun rada leres, upami urang maca antawis garis-garisna, urang panginten panginten yén pikeun anjeun Komunitas mangrupakeun sinonim sareng kualitas atanapi perbaikan sareng perusahaan ngan ukur ngarusak sadayana, sanaos deui, éta mangrupikeun hal anu subyektif. Kuring teu boga ngalawan batur, kuring ngan ukur nyoba netelakeun hal x)

            1.    elav cenahna

              Leres, kuring ngartos naon anu anjeun hartosna, éta sababna kuring ngomong:

              Tapi kanyataanna nyaéta henteu sadayana anu keuna Canonical janten emas.

              Ngenalkeun yén upami aya hal-hal anu aranjeunna parantos leres-leres dilakukeun, tapi sanés kasus na Xubuntu y Kubuntu.. Sareng ieu anu kuring carioskeun tina pandangan kuring, pribadi pisan .. 😉


      5.    anonimo cenahna

        Éta pikeun kritik kana catetan anjeun, anjeun nganggap diri anjeun bodo (sabab upami anjeun masihan petunjuk pikeun hal anu kuring henteu kantos nyarios, éta bakal pikeun hiji hal, leres?), Naha parantos aya masalah anjeun.
        Tapi kumargi anjeun nyarioskeunana, leres, sabab kuring hoyong anjeun payuneun kuring, pastina éta sanés hiji-hijina hal anu kuring bakal nyarios ka anjeun.

        1.    elav cenahna

          anonim> / dev / null

    2.    msx cenahna

      hahaha, naon salah na ieu!?

  24.   mario cenahna

    Elav ieu kanggo anjeun: Kuring hormat ka anjeun sareng kuring salawasna nuturkeun. Abdi resep desain blog sareng inpormasi na. Kuring henteu nganggo seueur sebaran anu béda, kuring sareng LMDE KDE, tapi kuring mikir henteu paduli anu urang resep, nada koméntarna kedah tetep sopan. Upami kuring henteu satuju sareng anjeun. yakin yén kuring moal nyebut anjeun bodo. Paribasa parantos lami: Warna aya pikeun raos. Teraskeun Elav.

    1.    elav cenahna

      Mario:

      Kuring nyobian ngahargaan pendapat sadayana, dina koméntar kuring sareng tulisan kuring. Nalika éta mangrupikeun tulisan opini, logis yén seueur anu henteu atanapi henteu satuju sareng kuring, tapi anjeun nyarios: Upami teu satuju henteu perlu nyigeung ... anu kajadian nyaéta seueur anu nyumput tukangeun nick na ngalakukeun éta, sareng aranjeunna henteu nembongkeun rupa .. sareng éta henteu leres, leres henteu?

      Nuhun kana koméntar ..

  25.   kondur05 cenahna

    elav, sepuh, tong ngupingkeun anjeunna, tingali nami na, janten teu pantes pikeun tenang (tingali saha anu ngawartosan hehe). Ayeuna kuring bakal nyatujuan kubuntu dina laptop pamajikan kuring kusabab mini mia tina 1 gig ram sigana mah ukuranana

    1.    elav cenahna

      Nya dugi ka ayeuna (aranjeunna masihan kuring Dell Vostro di tempat damel) Kuring nganggo Kubuntu sareng Debian KDE dina Netbook kalayan RAM 1GB sareng lega pisan just Anjeun ngan ukur kedah ngaoptimalkeun sababaraha hal, tapi éta ogé dianggo kalayan épék 😀

  26.   Oscar cenahna

    Hiji patarosan, naha anjeun nganggo vérsi 12.04 sanés 12.10?.

    1.    elav cenahna

      Ah, saderhana:
      1- Kusabab kuring gaduh kaca lokal pikeun vérsi éta
      2- Kusabab éta LTS sareng 12.10 henteu
      3- Kusabab dua alesan munggaran 😀

      1.    msx cenahna

        Anu ka 2 saur kuring henteu valid pikeun anjeun, sanaos henteu terang anjeun sigana kuring moal nganggo vérsi anu sami pikeun 5 taun ka hareup !!! xD

        1.    elav cenahna

          Hahaha, leres anjeun ..

  27.   Javier cenahna

    Hello elav 😀 Tungtungna kuring ninggali debian sareng hijrah ka arch xD Mimiti kuring mikir kubuntu sakumaha anu anjeun carioskeun, tapi tungtungna mah kuring milih lengkungan kusabab sieun kubuntu teuing dimuat. Teu sangka kuring bakal nganggo kirang mémori, tapi meakeun kuring sami sareng debian (ram 170mb)
    http://www.subirimagenes.com/privadas-instantnea1-2016327.html
    http://www.subirimagenes.com/privadas-instantnea2-2016328.html
    Kuring kantos nganggo gratisoffice sateuacanna, tapi sigana kuring badé nyobian calligra (aranjeunna nembé ngaluarkeun versi énggal) tapi pikeun .doc kuring bakal nganggo abiword. Naha saur anjeun kuring ogé?
    Salam 😀

    1.    elav cenahna

      Arch !! Saé .. Nya, anggo naon anu paling cocog pikeun .doc .. Coba sami sareng Calligra, panginten versi ieu ningkat dina hal éta.

      1.    Javier cenahna

        Masih henteu muka aranjeunna ogé sésana, sareng éta henteu ékspor ka dokumén ogé. Tapi pikeun hal-hal éta kuring bakal nganggo abiword, sésana calligra 😀
        Ku jalan kitu, caledonia katingalina langkung saé dina 4.10 tibatan di 4.8 😀

  28.   Javier cenahna

    Ku jalan kitu, kuring nyobian ngadaptar sareng éta moal ngantep kuring xD
    http://www.subirimagenes.com/privadas-instantnea3-2016339.html

    1.    elav cenahna

      Mmm anéh pisan.

  29.   Anonim cenahna

    Éta katingalina saé pisan !! 😀

  30.   Ganggang cenahna

    Upami KDE 4.10 parantos nyandak kami seueur parobihan sareng kuring ngalakukeun langkung saé tibatan vérsi anu sateuacanna, kuring perhatoskeun langkung cairan sareng éta gancang pisan bahkan kalayan 1GB 🙂

  31.   Fabri cenahna

    halo, saur anjeun anjeun parantos suksés dina sagala hal ... atanapi ampir 😉 kaleresan nya, enya, aya pamutahiran anu katingali kumargi canonis henteu ngahontal deui ... anu paling penting "nepomuk", éta sok nyeri sirah sareng ayeuna kuring hirup sampurna sareng anjeunna…. Kuring kantos gaduh "tapi" kalayan kubuntu pikeun nyebatkeun yén éta sesuai sareng "distro anu sampurna" sareng ayeuna kuring jujur ​​nyariosna tanpa takwa, kuring henteu terang naon anu bakal kajantenan tapi éta parantos ningkat pisan…. naon anu kuring henteu terang upami kuring satuju nyaéta yén anjeun hoyong dipisahkeun ti gudang ubuntu ... pikeun kuring éta mangrupikeun tambah pikeun jalma anu asalna ti OS anu sanés ... pikeun pangrojong sareng éta, naon waé tutorial ubuntu tiasa dianggo kanggo kubuntu oge ... salam sobat !!

    1.    elav cenahna

      Nalika kuring ningali ka misahkeunana tina Repositories Ubuntu, éta ngajaga gudang sareng bungkusan klep sareng anu "diperyogikeun" ... éta henteu gumantung kana sékrési unggal 6 bulan .. 😉

      Wasalam