Ngaronjatkeun kapasitas pangguna di Zentyal (Ebox lami)

Tutuwuhan mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nerapkeun server kalayan gampang sareng gancang dina PKS. Kalayan unggal dileupaskeun Tutuwuhan nambihan paningkatan, koréksi sareng janten solusi idéal pikeun jaringan perusahaan format leutik.

Kasalahan umum muncul nalika 500 pamaké, saprak sacara standar LDAP atur jumlah éta sacara standar. Solusi pikeun éta aya dina nambihan garis:

olcSizeLimit: 50000

dina tungtung file /etc/ldap/slapd.d/cn=config/olcDatabase=[1-lex.europa.euhdb.ldif

Urang balikan deui ldap sareng siap ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.