Luis Lopez

Programmer anu resep kana Linux sareng distribusi na, janten janten hal anu mendasar pikeun dinten ka poé kuring. Iraha waé distro basis Linux anyar kaluar, kuring henteu tiasa ngantosan lami pikeun nyobaan, sareng ngenalkeun tuntas.