Pasang Masang Linux

Ti saprak alit kuring resep ka téknologi, utamina anu aya hubunganana langsung sareng komputer sareng Sistem Operasi na. Sareng salami langkung ti 15 taun kuring resep pisan ka GNU / Linux, sareng sagala rupa anu aya hubunganana sareng Software Free and Open Source. Kanggo sadayana ieu sareng langkung, ayeuna, salaku Insinyur Komputer sareng ahli anu gaduh sertipikat internasional dina Sistem Operasi Linux, kuring kantos nyerat kalayan sumanget sareng mangtaun-taun ayeuna, dina halaman wéb anu luar biasa sareng terkenal ieu nyaéta DesdeLinux. Di mana, kuring bagikeun sareng anjeun unggal dinten, seueur naon anu kuring pelajari ngalangkungan tulisan-tulisan anu praktis sareng mangpaat.

Linux Post Install parantos nyerat 587 tulisan ti Januari 2016