Pasang Masang Linux

Kusabab kuring ngora kuring resep téknologi, khususna anu aya hubunganana langsung sareng komputer sareng Sistem Operasina. Sareng langkung ti 15 taun kuring murag asih sareng GNU / Linux, sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Free Software sareng Open Source. Kanggo sadayana ieu sareng seueur deui, ayeuna, salaku Insinyur Komputer sareng profésional kalayan sertipikat internasional dina Sistem Operasi Linux, kuring parantos nyerat kalayan gairah sareng sababaraha taun ayeuna, dina halaman wéb anu luar biasa sareng terkenal nyaéta DesdeLinux, sareng anu sanésna. Di mana, kuring ngabagikeun sareng anjeun unggal dinten, seueur anu kuring diajar ngaliwatan tulisan praktis sareng mangpaat.