Joaquin Garcia Cobo

Lover Software Gratis sareng dunya program. Kuring ngamimitian di dunya Linux berkat distribusi Mandrake 7 sareng ampir 20 taun ka pengker kuring masih di dunya ieu sok nyobian ngalakukeun bit kuring. Saprak harita, kuring henteu ngan ukur kéngingkeun gelar payun nganggo Software Gratis tapi kuring parantos seueur tulisan sareng tutorial ngeunaan éta.