Darkcrizt

Pangguna Linux rata-rata anu gaduh karep pikeun téknologi anyar, gamer sareng Linux. Kuring parantos diajar, nganggona, ngabagi, resep sareng sangsara ti saprak 2009 sareng Linux, tina masalah kagumantungan, panik kernel, layar hideung sareng lawon dina kompilasi kernel, sadayana sareng tujuan pikeun diajar? Saprak harita kuring parantos damel, ngetés sareng nyarankeun seueur sebaran anu karesep kuring nyaéta Arch Linux dituturkeun ku Fedora sareng openSUSE. Henteu diragukeun Linux ageung pangaruhna kana kaputusan anu aya hubunganana sareng kahirupan akademik sareng padamelan kuring kumargi éta kusabab Linux anu dipikaresep ku kuring sareng ayeuna kuring nuju dunya pamrograman.

Darkcrizt parantos nyerat 1405 tulisan saprak April 2018