eliotime3000

Pangguna internét ti Peru anu kagoda ku perangkat lunak gratis sareng disebarkeunana. Kitu ogé salaku kipas distro GNU / Linux stabil sapertos Slackware, Debian sareng / atanapi CentOS. BOFH tina eliotime.com