Elynx

Pecinta téknologi gratis. Pamaké Gnu / Linux Anyar (Newbie). Debian, SolusOS sareng pangguna ArchLinux. Pribumi Républik Dominika. Ayeuna mah mahasiswa Eng. Dina Sistem & Komputasi. Programmer awal dina Python, html, Javascript sareng VB. Net (anu terakhir ku universitas xD!).