Isaac

Karep kuring pikeun arsitéktur komputer nyababkeun kuring nalungtik lapisan anu langsung unggul sareng henteu tiasa dipisahkeun: sistem operasi. Kalayan karep khusus pikeun jinis Unix sareng Linux. Éta sababna kuring parantos sababaraha taun kenal kana GNU / Linux, kéngingkeun pangalaman damel salaku bantosan sareng masihan naséhat ngeunaan téknologi gratis pikeun perusahaan, kolaborasi dina sababaraha proyék parangkat lunak gratis di masarakat, ogé nyerat rébuan tulisan pikeun sababaraha digital média khusus dina Open Source. Salawasna ngagaduhan hiji tujuan dina pikiran: henteu lirén diajar.