leonardopc1991

Pangguna Gnu / Linux 1,5 taun xD, ayeuna di Sabayon, gancang pisan ka Tanglu, teras-terasan milarian distro Rolling Release, kaserang versiitis ti saprak lebet ka dunya Gratis, lingkungan desktop KDE, ayeuna diajar Perl, Python sareng Ruby tujuan salajengna