Ucapkeun TEU ka Windows Tax!

Usul anu pikaresepeun anu ti réréncangan ti Devolution.org: milih "nganggo atanapi henteu nganggo parangkat lunak" nalika ngagaleuh komputer. Pikeun unggal komputer anu urang mésér di pasar konsumén, urang kapaksa mayar program anu henteu pernah urang anggo. Kami ngarujuk kana anu biasa disebut «Pajak Windows«, Harga sadayana éta software teu perlu hargana antara 100 sareng 300 Euro anu dina praktékna Microsoft sareng perusahaan monopoli sanés maksa pabrik supados tos dipasang.


Naha anjeun terang naon anu anjeun tiasa mésér PC ngan ukur € 100 atanapi € 150 upami sanés kanggo pajeg swasta ieu? Nungtut balikna parangkat lunak anu tos dipasang anu anjeun teu hoyong!

Kami ngajak anjeun terang éta tujuan tina kampanye ieu ngalawan penjualan anu aya hubunganana sareng komputer, sareng ku cara ieu anjeun ngabantosan pikeun ngeureunkeun Pajak Windows. Caritakeun didieu kumaha anjeun kéngingkeun anjeun balik. Di Perancis sareng Itali hukum meryogikeun anjeun ngabalikeun artos tina parangkat lunak anu henteu dipikahayang. Di nagara anjeun ogé?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.