Nyiapkeun hijrah ka WordPress 3.5.1

Salam ka sadayana pamiarsa blog. Kami ngalakukeun tés anu saluyu sareng plugins anu dipasang dina blog urang, pikeun ningali naha anu kami anggo henteu ngagaduhan masalah sareng Vérsi 3.5.1 de WordPress sareng saliwatan ngamutahirkeun kana versi ieu.

Luncat vérsi rada ageung, sanaos teu kedah aya masalah. Urang kedah ati-ati, sareng kuring ngémutan yén sateuacan ngamutahirkeun kuring kedah mareuman sadaya plugins anu kami anggo, sareng aktipkeun sakedik-sakedik.

Dina waktos ayeuna kuring nyobian plugins lokal. Ieu mangrupikeun léngkah munggaran dina transisi kana lagu anyar anu bakal kami ngaleupaskeun sakedap.

Upami ku sababaraha alesan saatos tés réngsé, urang teraskeun kana pembaruan sareng sadaya ieu sami waé! @ # $% ^, Tong nyangka yén éta mangrupikeun ninja Rusia atanapi anu sapertos kitu ... éta kami, dina suku anu lemes. . xDDD

Aranjeunna diperingetkeun !! 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   TUDz cenahna

    Suksés sareng tuah wilujeng ^^

  2.   Root87 cenahna

    hahaha upami pembaruan gagal kuring bakal nyalahkeun sababaraha infiltrator sisi poék 0.0 ¬.¬

    1.    facundo cenahna

      ningkatkeun!

  3.   st0rmt4il cenahna

    Mugi-mugi sadayana tiasa lancar 😉

  4.   elendilnarsil cenahna

    Untung ku parobihanana !!!

  5.   Gregory Pedang cenahna

    Kuring badé migrasi WordPress abdi ka… teu nanaon! Saatos seueur mikir (bulan!), Sareng nyobian sababaraha jinis blog statis (sapertos Pelican, Jekill, Octopress, jst), kuring parantos mutuskeun ngadamel blog kuring nyalira ti mimiti, sacara manual. Naha gélo di jaman ayeuna ieu urang hirup? Mungkin, tapi éta kabébasan kuring sareng blog kuring bakal janten tempat kaulinan kuring 😉

    1.    elav cenahna

      Hmm, sigana sampurna pikeun kuring nalika urang gaduh blog pribadi, dimana urang ngan nyerat sareng ngartosna sacara sampurna, tapi dina blog kolaborasi, langkung saé alat-alatna parantos disiapkeun kanggo éta sareng éta ogé gampang dianggo: conto WordPress.

      Revenventing kabayang sok nyangking pikaresepeun diajar anu énggal, ngalamar hal sareng ngahontalna.

      1.    Gregory Pedang cenahna

        Kuring satuju sareng sadaya anu anjeun carioskeun 😉

    2.    codelab cenahna

      Anjeun tiasa ningali kana GetSimple CMS, sigana éta pantes dicobaan.

      + inpormasi: http://get-simple.info/

      Hiji salam.

      codelab