Aranjeunna nyiptakeun aplikasi pikeun ngadeteksi stalkers dina Facebook

Ieu sanés pertama kalina kuring nyarios yén jaringan sosial sigana henteu kapake sareng alat pikeun flamewars, tapi tetep jalma ngagunakeunana pikeun ngirim poto sareng ngobrol.

Dina jaringan anjeun nambihan anu anjeun pikahoyong tapi aya seueur cenutrio di luar sana anu nambihan ka sadayana.

Naon salahna ieu? Nya, anu disebat babu supermodel anu anjeun tambih tiasa janten tukang piit anu hoyong troll batur.

Upami anjeun masih badé teraskeun nambihan ka sadayana, kuring nyarankeun anjeun masangkeun Friend Verifier.

Friend Verifier ngalaksanakeun scan konéksi anjeun sareng pamundut sobat pikeun ngabandingkeun éta sareng database stalkers anu didamel ku otoritas.

Basis data ieu parantos ngadaptarkeun langkung ti 800.000 peleceh seksual anu parantos diadili di Amérika Serikat, tapi ogé tiasa didaptarkeun ti nagara sanés kusabab pindah.

Halaman proyék resmi: http://friendverifier.com/

Sumber: Téknologi Kahareup


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anon cenahna

    MMM ku ieu naha kuring tiasa ngalaporkeun saha anu ngaganggu kuring?

    1.    kawani cenahna

      Henteu aya ideu, sabab kuring henteu kantos nganggo jaringan sosial dina kahirupan kuring.

      Tapi tina naon anu dicarioskeun ku sobat palsu, média sosial ngagaduhan fungsi pikeun teu maliré sareng ngaleungitkeun jalma.

  2.   Merlin The Debianite cenahna

    Narikna bakal digunakeun upami data kuring dina Facebook anu saleresna sareng Facebook leres-leres dilayanan pikeun anu langkung seueur tibatan miceunan waktos.

    Abdi langkung resep maén Glest atanapi badé maén bal.

    Facebook bahkan henteu ngalayanan Play.

    Meureun kuring nganggona salaku iklan upami kuring damel di perusahaan atanapi ngadamel salah sahiji milik kuring kanggo panggunaan pribadi. Facebook henteu jalan.

  3.   jamin-samuél cenahna

    Pikaresepeun

  4.   dirtyboss cenahna

    Kumaha damang,

    Seueur urang benci jaringan sosial, sababaraha urang langkung seueur ngagunakeun éta pikeun bisnis. Tapi kamungkinan aplikasi ieu bakal mangpaat pisan pikeun sadaya jalma anu resep terang jinis babaturan anu dipibanda.

    Wasalam

    1.    kawani cenahna

      Pikeun bisnis éta henteu kunanaon tapi anu kuring tingali bodo nyaéta ngagunakeun éta pikeun poto sareng ngobrol nalika aya telepon sélulér sareng email

      1.    Windousian cenahna

        LinkedIn anu langkung saé pikeun bisnis.

      2.    Merlin The Debianite cenahna

        Wani nyaéta anu kuring carioskeun salaku pariwara saé pisan tapi sanés kusabab éta saé nyalira, kusabab seueur jalma aya sareng jelas upami anjeun badé ngajual anjeun kedah angkat dimana aya seueur jalmi.