Ngadamel Shortcodes pikeun téma WordPress kami

Kusabab urang ngamimitian sareng proyék ieu, urang sok hoyong éta ngagaduhan labél nyalira, sareng éta sababna témplat kadua anu kami anggo TiLinux, éta diciptakeun ku kami 100%.

Teras dituturkeun versi sanésna, sareng sanaos urang tiasa mésér atanapi nyéwa jasa wéb anu tangtu pikeun nyiptakeun desain urang sapertos anu EstudioDWeb.com, atanapi mésér témplat anu parantos didamel di ThemeForest.net, urang parantos teras-terasan hoyong gaduh nyalira, diluyukeun sareng kabutuhan sareng mampir DesarrolloWeb.com tiasa janten bantosan 😀

Pokokna, kuring resep pisan kana Desain Wéb sareng Pangwangunan, sareng kuring parantos ngagarap topik anyar pikeun TiLinux sareng kuring bakal nunjukkeun sababaraha Screenshot kumaha katingalina.

Ideu na ulah kaluar tina naon anu urang parantos adaptasi, janten seueur unsur tetep sami atanapi dina cara anu sami. Kuring mimitian ku halaman imah

tangkapan layar-dl

Sareng ieu anu sapertos tulisanna:

screenshot-dl-pos

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta pantes pikeun ukuran kami sareng kami parantos ngempelkeun anu énggal Kodeu Short pikeun penjelasan tulisan.

Éta sababna panginten ka kuring bagikeun sareng anjeun kumaha cara nyiptakeun salah sahijina (inpormasi hiji) upami anjeun hoyong kalebetkeun kana topik anjeun WordPress. Maksad abdi, sapertos kieu:

Ieu bakal janten conto ShortCode

Kuring sanés ahli dina program sareng CMS ieu, janten kuring moal nyobian ngajelaskeun naha sareng kumaha jalanna sapertos kieu, kuring ngan ukur nunjukkeun kumaha cara ngalakukeunana, periode.

Pikeun ieu kami nganggo «péso tentara Swiss» tina WordPress, Hartosna file na fungsi.php anu biasana urang mendakan ampir dina sadaya topik.

Kurung_Fungsi

Conto Fungsi.php sareng ShortCodes of DesdeLinux

Naon anu bakal kami laksanakeun dina file ieu nyaéta nambihan struktur ShortCode kami sareng tangtosna, labél anu nunjukkeun éta. Janten hayu urang kéngingkeunana.

Dina Fungsi.php

Di jero file function.php urang naon anu bakal urang lebetkeun bakal janten struktur HTML ShortCode, tapi sanés ngan saukur nempatkeun tag HTML sapertos kitu. Urang bakal gaduh sapertos kieu:

// Info function infobox ($ atts, $ content = null, $ code = "") {$ return = ' '; $ balik. = $ eusi; $ balikkeun. = ' '; balikkeun $ balik; } // The ShortCode add_shortcode ('info', 'infobox');

Ti dieu urang netelakeun sababaraha hal. Mimiti, nalika kami nganggo dua batang kami masihan koméntar ngeunaan garis éta, janten // Inpormasi éta ngan ukur koméntar.

Nami fungsina, dina hal ieu kotak info Éta tiasa dirobih janten naon waé anu dipikahoyong, tapi éta kedah cocog sareng nami anu urang anggo dina garis pamungkas.

Dina masing-masing $ balik deui urang balikkeun naon tag HTML, sareng urang kedah émut yén saatos anu munggaran, urang kedah nambihan jaman payunna tandana sami sareng garis ditungtung ku tanda tina semikolon

contona:

$ balik. = $ eusi;

Variabel $ eusi anu mana eusi anu urang lebetkeun kana ShortCode mana sacara standar éta bakal ngahasilkeun nilai null upami urang henteu nyimpen nanaon.

Ayeuna nami ShortCode nyaéta anu kami atur ku:

add_shortcode( 'info', 'infobox' );

Dimana anjeun tiasa robih info keur naon urang hoyong. Ayeuna, pikeun ngajantenkeun siga conto anu urang kedah nempatkeun:

[ info ]Este será el ShortCode de ejemplo[ /info ]

Sanaos tangtosna, tanpa rohangan, anu kuring nempatkeun sabab jelas ShortCode bakal diaktipkeun.

Gaya ShortCode

Upami anjeun ningali garis di luhur, tanpa kode PHP sareng variabel, ShortCode dina HTML murni bakal sapertos kieu:

<div class="alert-info"></div>

Janten urang ngan ukur kedah nerapkeun gaya CSS.

.alert.alert-info {background: # d9edf7 url (info.png) henteu ngulang deui 7px 50%; radius wates: 4px; wates: 1px padet # bce8f1; warna: # 3a87ad; ukuran font: 14px; margina: 15px 15px; padding: 15px 15px 15px 50px téks-align: kénca}

Sareng éta waé .. Kuring ngulang deui, kuring sanés programmer atanapi anu sapertos kitu, sareng panjelasan anu kuring parantos masihan nyaéta kumaha kuring ngartos yén ShortCode jalan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sésaan72 cenahna

    Abdi resep kumaha rupana, kuring ngabagjakeun anjeun.

    1.    elav cenahna

      Hatur nuhun, anjeun gaduh jalan anu panjang tapi hatur nuhun.

  2.   Saduy cenahna

    Saé pisan!! Abdi resep téma sapertos kitu dina WP kuring.
    Kuring ngabagjakeun anjeun!

    1.    elav cenahna

      Abdi teu acan nunda, tiasa ngical ka anjeun HAHAHAHAHA .. Cuma guyon 🙂

  3.   Manuel E. cenahna

    Saé pisan, hatur nuhun parantos ngabagi.
    Jenis sumber ieu diperyogikeun pisan dina wéb, ngajelaskeun hal-hal anu jelas.

    Salam!

  4.   eliotime3000 cenahna

    Desain éndah. Hayu urang tingali naha pikeun halaman wéb kuring anjeun tiasa masihan kuring témplat éta pikeun ngarobihna.

  5.   raven291286 cenahna

    anu tiasa dilakukeun dina blogger?

  6.   Xavier cenahna

    Nya, teu nanaon, kuring parantos nétélakeun sapertos ayeuna sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kumaha éta tiasa? : /

    Kuring nempatkeun [inpormasi] inpormasi [/ info]

    sareng dina postingan wordpress kuring ngan ukur nembongan: inpormasi, kurung ngaleungit, sigana aya anu lepat: /

    1.    Jhonny Silva cenahna

      Meureun dina témplat anjeun ShortCodes henteu ditetepkeun dina function.php sapertos dina kasus kuring, nilai-nilai ieu ditambihan dina file anu disebat shortcodes.php tina téma kuring