Ngadamel USB bootable anjeun tina distro Linux mana waé

LiLi USB Creator mangrupikeun program gratis pikeun Windows anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun Live USB bootable tina distro Linux mana waé.
Program ieu ogé nawiskeun kamungkinan anu narik pisan: virtualisasi otomatis pikeun ngajalankeun Linux langsung di Windows tanpa konfigurasi atanapi pamasangan anu sateuacanna. Maksad abdi, kandel ...


Fitur LiLi USB Creator

  • nyieun USB bootable Live of Ubuntu, Fedora, Debian, Damn Small Linux, Puppy Linux sareng seueur deui anu sanés.
  • simpen setélan tina program anu anjeun anggo antawis sapatu bot.
  • Ngajalankeun Linux langsung dina Windows sareng VirtualBox portabel anu kalebet.
  • nyumputkeun file anu didamel dina USB.

Unduh LiLi USB Creator tina di dieu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rockplayer2001 cenahna

    Hatur nuhun ngarespon.
    Abdi gaduh detil ... Abdi hoyong masang distro linux dina pc anu henteu gaduh maca atanapi perekam CD / DVD sareng kapasitas USB kuring (4GB) dilangkungan ku distro (4.7); Naha aya aplikasi anu ngamungkinkeun kuring ngalakukeun hal anu sami tapi nyiptakeun distro bootable dina Hard Disk? (Henteu janten masalah upami peryogi tos partisi atanapi henteu).
    Salam sareng sateuacana hatur nuhun.

  2.   Lucas matias gomez cenahna

    Ha, vérsi pikeun linux kedah sumping, leres? Samentawis éta kuring ngalereskeun sareng Unetbooting, éta henteu tiasa dianggo dina seueur kasus tapi ngalir 10 sareng distro anu kuring paling anggo

  3.   kécap cenahna

    Halo, hatur nuhun kana kontribusina: buka halaman kuring: reparamos.crearforo.com atanapi komunitas kuring di taringa khusus kanggo Puppy: http://www.taringa.net/comunidades/puppy

  4.   rockplayer2001 cenahna

    Sakali diciptakeun, Live USB ngamungkinkeun pamasangan dina Hard Drive?

  5.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta leres ... dasarna éta ideu ...
    Anjeun tiasa nyobian tina pendrive ... upami anjeun resep, anjeun bakal masangna.
    Upami anjeun henteu resep ... moal aya kajadian. Anjeun nyabut pendrive, balikan deui mesin anjeun sareng Winola bakal ngamimitian deui saolah-olah henteu aya kajadian. 🙂
    Surak! Paul.

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    OKÉ,

    Kuring ngawartosan naon anu bakal janten léngkah kuring pikeun nuturkeun:

    RENCANA A: mendakan versi DVD distro karesep anjeun

    Catet yén seueur distro kalebet versi édisi. Salaku conto, Linux Mint hadir sareng versi DVD sareng versi CD. Hiji-hijina bédana antara aranjeunna nyaéta jumlah program sareng codec, jsb. anu dipasang sacara standar. Hal anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta ngaunduh versi CD sareng, kumargi anjeun henteu gaduh anu maca, salin kana pendrive.

    http://www.linuxmint.com/download.php

    RENCANA B: milari versi "netinstall" distro karesep anjeun

    Sababaraha, tapi henteu sadayana, distros ngagaduhan versi "netinstall". Versi ieu leutik pisan sareng masang KABEH, leres-leres tina koneksi internét. Pasti, ieu leyuran anu saé upami anjeun gaduh konéksi Internét broadband.

    RENCANA C: milari distro anu tiasa anjeun bakar dina pendrive 4 gb anjeun.

    RENCANA D: ngabagi hard drive sareng ngajalankeun gambar tina partisi éta
    sareng masang Linux dina partisi anu sanés.

    Ieu anu paling rumit sareng anu paling henteu disarankeun. Ideu na teh
    kieu:

    1) Partisi hard drive (upami anjeun teu gaduh deui partisi atanapi
    anjeun teu ngagaduhan hard drive anu sanés).

    2) Kuring nuturkeun léngkah anu disarankeun dina tulisan ieu:
    http://usemoslinux.blogspot.com/2011/02/como-arrancar-una-imagen-iso-desde.html

    3) Reboot mesin, ngajalankeun distro anu ditambihan dina léngkah sateuacana pikeun anjeun
    GRUB 2 sareng pasang di partisi LAIN (nyaéta, henteu sami dina dimana
    gambar ISO disimpen).

    Klarifikasi: partisi diperyogikeun HUNGKUL upami anjeun badé Masang Linux. Di
    Upami anjeun ngan ukur hoyong nyobian distro, anjeun tiasa nuturkeun léngkah na
    tulisan anu disarankeun tanpa ngabagi nanaon.

    Kuring miharep kuring parantos aya bantosan.

    Ti yapa, kuring nyanggakeun 2 tulisan anu ogé tiasa dipikaresep ku anjeun:
    https://blog.desdelinux.net/como-bootear-desde-un-usb-en-bios-viejos-que-no-lo-soportan/
    https://blog.desdelinux.net/como-bootear-desde-un-cd-en-compus-con-bios-viejos-que-no-soportan-esta-funcion/

    Rangkulan! Paul.

  7.   matias cenahna

    Halo, langkung saé upami anjeun ngabagi metode ieu anu sigana langkung gampang pikeun kuring
    http://docs.kali.org/downloading/kali-linux-live-usb-install Kuring nyobian nganggo gambar lengkungan sareng éta digawé sampurna. Surak