Kumaha carana nyiptakeun Facebook Live kalayan konter réaksi real-time

Seueur anu parantos nyerat ka kami supados urang ngabantosan aranjeunna disiarkeun ngalangkungan Facebook Live sareng konter réaksi sacara langsung nganggo linux, Pikeun anu henteu terang, éta mangrupikeun ledakan anu némbongan dina jaringan sosial ieu, dimana unggal réaksi dirobih janten angka anu teras ditambihan ka anu sanésna ngahasilkeun konter.

Milarian solusi pikeun kabutuhan sababaraha pangguna, kuring parantos nalungtik sareng kuring ngagaduhan naskah sareng pituduh panggunaan anu saé disebut Réaksi Langsung Facebook, anu minuhan tujuan ieu sareng nganggo sérver linux pikeun jalan. Kuring parantos masihan tugas pikeun narjamahkeun, ningkatkeun sareng nambihan kagumantungan skrip, sahingga anjeun sadayana tiasa nikmati.

Naon réaksi Facebook Live?

Réaksi Langsung Facebook, mangrupikeun skrip sumber terbuka anu dilakukeun dina php, anu ngamungkinkeun nyiptakeun Facebook Live Streams kalayan konter réaksi sacara langsung. Éta ogé kalebet fitur interaktif anu masihan pangaluaran langsung ka pangguna anu ngalebetkeun "dibagi" dina kotak koméntar.

Nya kitu, éta ngagaduhan séri jerit anu parantos ditangtoskeun anu tiasa ngonpigurasi, anu ditingalikeun dina layar, kalayan akun halaman kipas. Anjeun tiasa kéngingkeun gudang aslina kanggo skrip ieu Ieuh.

facebook hirup

Masang Kagumantungan Réaksi Langsung Facebook

  • Linux / OS X (Pikeun uji coba kuring nganggo Ubuntu 14.04 dina Amazon AWS EC2 Server).
  • PHP 7 + (Sanaos pamekar nyarios yén éta kedah dianggo dina 5.6, éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring).
$ sudo add-apt-repository ppa: ondrej / php $ sudo apt-get update $ sudo apt-get install php7.0
  • PHP GDImageMagik (Kuring nganggo PGP GD pikeun php 7.0)
$ sudo apt-meunang install php7.0-gd
  • FFMPEG
$ sudo add-apt-repository ppa: mc3man / trusty-media $ sudo apt-get update $ sudo apt-get install ffmpeg
  • komposer
$ sudo apt-get install curl $ curl -sS https://getcomposer.org/installer | php $ sudo mv ~ / komposer.phar / usr / local / bin / komposer
  • Inkscape (Upami anjeun hoyong ngarobih gambar na) *
  • youtube-dl (Pikeun ngaunduh audio tina siaran, anjeun tiasa nganggo audio anu anjeun pikahoyong, siaran bakal salami audio na tetep. *
  • sok (pikeun ngahasilkeun file audio énggal, ngulang audio aslina anu nomer sababaraha kali). *
$ sudo apt-meunang install sox libsox-fmt-sadayana

Masang Réaksi Facebook Langsung

Anjeun tiasa masang duanana dina komputer sareng dina sérver. Abdi nyarankeun

Klon gudang

git clone http://github.com/JamesTheHacker/facebook-live-reactions
cd facebook-live-reactions

Pasang kagumantungan sareng komposer

composer install

Nyiapkeun réaksi Facebook Live

Pikeun Réaksi Langsung Facebook tiasa ngirimkeun leres, urang kedah ngalakukeun setélan ieu:

Nambahkeun audio kana file

 Facebook Live meryogikeun aliran audio, anu teu acan kalebetkeun kana Repository, sabab éta bakal ningkatkeun ukuranana. File audio kedah maksimal 4 jam lilana (Aliran video Facebook ngan ukur tiasa 4 jam). Upami file audio na langkung pondok, streaming bakal lirén nalika audio réngsé.

Kalayan bantosan youtube-dl kami tiasa ngaunduh audio pidéo tina youtube:

youtube-dl --extract-audio --audio-format mp3 https://www.youtube.com/watch?v=15uF7r2rCQk

Ieu bakal ngaunduh a .mp3 tina pidéo na. Dina hal ieu musik pikeun ningkatkeun konsentrasi nalika program.

Kami ngaganti nami audio anu diunduh kana audio.mp3

mv "Concentration  Programming Music-0r6C3z3TEKw.mp3" audio.mp3

Audio na ngan ukur sajam. Upami anjeun peryogi audio janten 4 jam, urang kedah ngahasilkeun audio siklik énggal, kalayan bantosan SoX.

sox audio.mp3 audio-loop.mp3 repeat 4

Ieu bakal lami bari ngahasilkeun audio énggal audio-loop.mp3 . Nyalin audio-loop.mp3 Dina buku alamat data.

Ngédit konfigurasi

Sateuacan ngarobih setélan, anjeun kedah ngadamel aplikasi Facebook, upami anjeun henteu gaduh, anjeun tiasa nyiptakeunana di dieu. Aplikasi ieu dianggo pikeun nyambung ka Graph API pikeun kéngingkeun réaksi sareng koméntar tina pidéo. Nalika ngonfigurasi aplikasi anjeun ngan ukur kedah masihan inpormasi dasar.

Sadaya setélan disimpen dina file settings.php . Sangkan naskahna tiasa dianggo, anjeun ngan ukur kedah ngarobih bidang ieu:

'POST_ID'       => '',
'ACCESS_TOKEN'  => '',
'APP_ID'        => '',
'APP_SECRET'    => ''

Sakali anjeun parantos ngonpigurasi aplikasi, anjeun kedah kéngingkeun 'ACCESS_TOKEN', anu anjeun tiasa laksanakeun tina  Alat Token aksés. Lebetkeun inpormasi dina bidang anu saluyu, babarengan sareng ID aplikasi sareng rahasia aplikasi.

El POST_ID éta tiasa dipaliré sabab urang bakal kéngingkeun nalika nyiptakeun live stream.

Nyiptakeun streaming langsung

Saatos anjeun ngonpigurasikeun skripna, anjeun kedah nyiptakeun live feed anyar dina Facebook. Buka halaman facebook, pencét «Parangkat terbitan»Terus pencét«video«. Pencét tombol "Langsung" sareng antosan popupna dimuat. setélan facebook gratis

Salajengna anjeun kedah ningali bidang «Server atanapi streaming URL«. Salin URL ieu sareng témpélkeun dina tungtung file fblive.sh. Anjeun kedah lebetkeun kana tanda petik "..."

ffmpeg \
-re -y \
-loop 1 \
-f image2 \
-i images/stream.jpg \
-i data/audio-loop.mp3 \
-acodec libfdk_aac \
-ac 1 \
-ar 44100 \
-b:a 128k \
-vcodec libx264 \
-pix_fmt yuv420p \
-vf scale=640:480 \
-r 30 \
-g 60 \
-f flv \
"rtmp://rtmp-api.facebook.com:80/rtmp/1343774358979842?ds=1&s_l=1&a=AaaWtwcn05wdmMCp"

Buka terminal anyar, arahkeun kana diréktori akar, sareng jalankeun paréntah ieu:

cd ~ chmod + x fblive.sh ./fblive.sh

Ieu bakal ngamimitian transmisi. Pencét tombol "di handap»Sareng ngantosan Facebook pikeun mikawanoh siaran langsung.

Sacara standar, gambar kosong bakal diputer. Anjeun moal ningali réaksi atanapi surak-surak acan. Ieu kusabab urang henteu ngamimitian skrip anu sanés pikeun ngamutahirkeun gambarna.

Sakali aliran dimuat dina sawangan, pencét "Cast". Popup anu sanés anu ngandung statistik video kedah némbongan. Dina halaman ieu aya tautan «tingali tautan permanén». Pencét sareng éta bakal nyandak anjeun ka pos Facebook anu ngandung eupan langsung.

Dina URL aya KTP unik anu diwangun ku sajumlah nomer. Salin KTP ieu sareng témpél dina settings.php, di lapangan saluyu sareng 'POST_ID':

'POST_ID' => '90823402348502302894',

Kalayan ieu sadayana ampir réngsé.

Ngamutahirkeun réaksi sareng soraan

Buka terminal anu sanés, buka diréktori akar sareng jalankeun paréntah ieu:

php fblive.php

Ieu bakal ngajalankeun cicingeun. Tong lirénkeun prosésna! Unggal 5 detik éta ngitung réaksi sareng ngamutahirkeun siaran langsung. Éta ogé bakal nyandak koméntar terakhir anu ngandung kecap «ngabagikeun»Sareng bakal masihan soraan acak pikeun pangguna éta.

Sadayana siap, transmisi kedah di ragaji. Ninggalkeun réaksi, atanapi nyerat kecap «dibagikeun»Dina koméntar sareng ngantosan pidéo na diperbarui. live-ti linux

Kumaha ngarobih Shoutouts standar?

Hal anu urang tiasa ngarobih nyaéta jeritan anu datang sacara standar sareng anu ditingalikeun dina gambar saolah-olah fanpage nyeratna. Pikeun ngalakukeun ieu, kantun ngarobih file  settings.php cobian nganggo kalimat pondok, supados tiasa ditingalikeun leres dina gambarna.

Nuturkeun léngkah ieu, urang bakal tiasa ngirim gambar nganggo latar tukang audio, dimana réaksina pidéo bakal katingali. Mangrupikeun prosés gancang sareng gampang anu tiasa seueur kagunaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.