Obrolan Facebook dina Pidgin & Empati tanpa plugins khusus

Kamari, tepatna, kami nyarioskeun sababaraha cara pikeun nganggo protokol XMPP dina Linux sareng naha urang nyebatkeun klien obrolan utama anu ngadukung éta. Nya, sigana protokol anu kabuka sareng lega ieu kabuktosan leres-leres mantep, sabab éta dipilih ku "pamaén ageung" sapertos Google (pikeun GTalk) sareng ayeuna ogé Facebook.

La kaputusan facebook dumasar kana obrolan anjeun dina protokol ieu parantos diumumkeun ayeuna-ayeuna. Ieu ngandung harti yén urang moal peryogi plugins pihak katilu deui pikeun ngobrol dina Facebook nganggo Pidgin, Empathy, jst.

Ieu léngkah pikeun ngagunakeun XMPP ngobrol dina Facebook nganggo Pidgin & Empathy.

Pidgin

Protokol: XMPP.
ID Login: urang nempatkeun ID Login Facebook (anu umumna alamat email)
Domain: «chat.facebook.com»
Sandi: kecap akses Facebook anjeun.


empati
Léngkah anu sami kedahna jalan.

Salaku tambahan, kumplit sapertos kieu: 

Rekening Jabber
ID Login: ngaran pamaké@chat.facebook.com
Sandi: ***** kecap
Teu nganggo énkripsi, sareng sadayana kosong.



Ditempo dina | OMG Ubuntu 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   exe cenahna

    alus teuing kuring henteu bisa ngalakukeun éta

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kasar!

  3.   seredek cenahna

    Naha katingalina tiis pisan ka kuring anu kuring hoyong lebet, leres ... kuring henteu gaduh email