Oduso: Ngaropea Ubuntu atanapi SD sareng skrip

Naon Oduso?

oduso.com mangrupikeun halaman wéb (anu kuring henteu terang sareng rerencangan nunjukkeun kuring sababaraha menit ka pengker) anu ngamungkinkeun urang masang aplikasi, ngarobih sareng ngageulisan desktop urang iraha waé Ubuntu 14.04 / 12.04 o Dasar Freya / Luna.

Oduso

Naon anu urang tiasa laksanakeun sareng Oduso?

Operasiana saderhana pisan, urang ngan ukur kedah nyirian sababaraha elemen sakumaha anu urang peryogikeun. Diantara pilihan anu urang gaduh:

  • Rupa-rupa téma ikon (Moka, Tap, Numix-Circle, Nitrux, El Faenza, Pacifica ...)
  • Panimu aplikasi
  • Rupa-rupa téma GTK (Vertex, Numix and Paper)
  • Pilihan sanés sapertos masang pembaruan, masang bungkus tambahan ..

sareng nalika skrip réngsé dieksekusi, urang gaduh pilihan pikeun milih upami urang hoyong Pareuman, Pareuman ... jsb, komputer. Sakali urang ngahasilkeun skrip anu dihasilkeun, urang gaduh pilihan pikeun nempona, ngaunduh atanapi ngabagi éta, kusabab naon anu tiasa urang pelajari sateuacan ngaéksekusi.

Kuring ngingetkeun yén kaseueuran kasus, sadaya program diala ngalangkungan Ubuntu PPAs, janten upami anjeun henteu percanten ka gudang ieu, langkung saé anjeun henteu nganggo skrip na.

Upami aya jalma anu henteu terang kumaha ngajalankeun naskah, aranjeunna kedah muka terminal sareng nempatkeun:

$ chmod a + x scriptname.sh $ ./scriptname.sh

Sareng éta waé .. Mugi aya mangpaatna pikeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gian cenahna

    Kuring boga kasalahan nalika abdi hoyong ngaunduh skrip pikeun luna: Kuring dibéjaan di terminal yén skrip na dirancang pikeun Trusty. Nanging, kuring parantos mariksa dua kali sareng enya kuring milih pilihan bulan dina selectbox distribusi

    1.    gugah cenahna

      Sigana mah aya masalah sareng luna, nembé kuring nyobian luna sareng kaluar:
      targetDistro = freya
      upami ["$ distro"! = "$ targetDistro"]; satuluyna
      gema "Sebaran Salah!"
      gema "Anjeun nganggo $ distro, skrip ieu didamel kanggo $ targetDistro."
      gema "Punten mangga buka oduso.com"
      kaluar 1

      Anjeunna jelas naros ka kuring kanggo gaduh freya hihi
      anjeun tiasa nyobian ngarobih nilai variabel targetDistro sareng c c:

      1.    gugah cenahna

        Dugi ka ayeuna ngahasilkeun aranjeunna deui ogé, saha anu terang perkawis éta aya atanapi kabeneran aranjeunna ngalereskeunana dina waktos ayeuna ...

      2.    gugah cenahna

        Yup, éta hal ka-2 anu kuring carioskeun
        https://i.imgur.com/n5AE1hZ.png
        dukunganna gancang pisan hihi

    2.    Oduso cenahna

      Ukur segerkeun sareng hasilkeun deui skrip 🙂

  2.   jelema nu ngalakukeun dosa cenahna

    Éta ngajantenkeun kuring panasaran pisan tapi ogé rada picilakaeun

    1.    jelema nu ngalakukeun dosa cenahna

      Kuring KOMENTAR # 1 !!!!
      ...
      sareng saé? anu hadiah kuring?

      1.    elav cenahna

        Anjeun moal lami deui nampi Raspberry Pi dina kotak surat anjeun. U_U

        PS: Anjeun sanés leres-leres XD munggaran

  3.   gugah cenahna

    Abdi henteu ngarepkeun anjeun leres-leres nempatkeunana sareng kirang gancang pisan hihi

  4.   Faustin cenahna

    Fa-bu-lo-so * - *

    Hatur nuhun!

  5.   tkto cenahna

    Éror pasangan Ubuntu 14.04

    Sebaran Salah!
    Anjeun nganggo anu dipercaya, skrip ieu didamel kanggo freya.
    Punten didatangan oduso.com

  6.   sander cenahna

    Kuring nyobian na dina Zorin OS 9 ngarepkeun yén skrip na tiasa dianggo, sareng ku jalan éta éta moal ngarusak nanaon dina sistem kuring, tungtungna teu aya anu kajantenan, kecuali sababaraha paket anu dipasang sareng program DockXbar anu kuring henteu tiasa uninstall , meureun engké sareng distro anu leres cobian deui.

    Wasalam

  7.   Martin cenahna

    Masih pikaresepeun pikeun ningali modél réngsé sareng upami henteu masihan skrip pikeun tiasa ngalakukeunana sacara manual

    kontribusi anu saé !! kanggo teraskeun sapertos kieu

  8.   Ycnan cenahna

    Bisi kuring saatos ngalakukeun instalasi kuring henteu ningali parobihan