ONLYOFFICE DocServer 6.4 hadir sareng sababaraha perangkat tambahan

Versi anyar na ONLYOFFICE DocumentServer 6.4 parantos dileupaskeun sareng dina versi anyar ieu sababaraha paningkatan pangrojong parantos ditambihan, ogé parobihan dina aplikasi tina suite ieu anu ningkatkeun pangalaman pangguna.

Pikeun aranjeunna anu teu wawuh sareng ONLYOFFICE DocumentServe, anjeun kedah terang éta mangrupikeun palaksanaan palayanan pikeun penerbit online sareng kolaborasi ONLYOFFICE. Éditor tiasa dianggo pikeun ngagarap dokumén ngolah kecap, spreadsheets, sareng presentasi.

OnlyOffice ngaklaim cocog pisan sareng format MS Office sareng OpenDocument. Format anu didukung: DOC, DOCX, ODT, RTF, TXT, PDF, HTML, EPUB, XPS, DjVu, XLS, XLSX, ODS, CSV, PPT, PPTX, ODP. Tiasa manjangan fungsionalitas éditor ngalangkungan plugins, contona aya plugins anu sayogi pikeun nyiptakeun témplat sareng nambihan pidéo YouTube.

ONLYOFFICE DocumentServer 6.4 Fitur Anyar Anyar

Dina vérsi anyar ieu nambihan dukungan pikeun protokol WOPI (Buka Platform Wéb Aplikasi Wéb) anu dianggo pikeun ngaksés file dina Microsoft, Google, sareng server Nextcloud.

Éta ogé disorot éta dukungan pikeun gaya grafik parantos ningkat pisan, ti ssareng nambihan gaya grafis pikeun anu cacat (contona, gaya khusus pikeun jalma buta warna muncul).

oge nambihan dukungan kanggo operasi angkatan sareng koméntar, contona, anjeun ayeuna tiasa mupus atanapi nyirian sadaya koméntar anu ditingali sakaligus. Dina modeu koméntar, alat pikeun ngonpigurasi hak aksés pangguna dilaksanakeun.

Di sisi séjén, dina éditor dokumén hiji pilihan parantos ditambihan pikeun otomatis ngamodalan aksara kahiji tina kalimat, tambah ditambih modeu ulasan anyar: nyirian saderhana. Disayogikeun dukungan pikeun téks-to-tabel gancang sareng konversi tabel-ka-téks.

Dina prosésorna Spreadsheets kamampuan nambihan, ngahapus sareng ngédit aturan dilaksanakeun pormat (aturan pikeun ngahubungkeun gaya sél kana kontén) sareng nambihan dukungan pikeun sparklines - sparklines anu nunjukkeun dinamika parobihan kana séri nilai anu ditujukeun pikeun dilebetkeun kana sél.

Kamampuh ngamimitian makro ogé sayogi ngaklik obyék grafis nambihan dukungan pikeun parobihan parobihan parobihan, nerapkeun pilihan pikeun ngonpigurasikeun tampilan nol dina sél, sareng nambihan dukungan pikeun senar komentar.

dina éditor presentasi ayeuna ngagaduhan riwayat visual ngeunaan parobihan Dina presentasi, ogé pangrojong pikeun nyumputkeun panel ku catetan, kamampuan pikeun ngarobih representasi simbol pikeun item daptar parantos disayogikeun sareng kadali ayeuna gaduh dukungan kanggo ngalih antara barang nganggo tombol Tab sareng kombinasi Shift + Tab.

Tina parobahan sanés anu menonjol:

  • Ditambahkeun dukungan pikeun ngimpor file dina txt sareng csv format.
  • Ditambahkeun fitur autocorrect pikeun tautan, sacara otomatis ngaganti tautan téks sareng jalur lokal ku hyperlink.
  • Pikeun tampilan kalayan kapadetan piksel tinggi, panganteur na tiasa diskalakeun dugi ka tingkat 125% sareng 175% (sajaba ti 100%, 150% sareng 200% anu sayogi sateuacanna).
  • File konfigurasi nawiskeun kamampuan pikeun nyetél topéng sareng ngaktipkeun modeu panulis babarengan.
  • Éditor sélulér lengkep ditulis deui nganggo kerangka Réaksi.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis éta, anjeun tiasa parios detil na Dina tautan ieu.

Kumaha carana masang ONLYOFFICE Docs 6.4 dina Linux?

Pikeun aranjeunna anu resep tiasa nyobian suite kantor ieu atanapi ngapdet versi na anu ayeuna ka anu anyar ieu, Aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kami bagikeun di handap.

Upami aranjeunna pangguna Debian, Ubuntu atanapi distribusi naon waé anu ngagaduhan dukungan pikeun paket deb, aranjeunna tiasa unduh paket aplikasi ti terminal kalayan paréntah ieu:

wget -O onlyoffice.deb https://github.com/ONLYOFFICE/DocumentServer/releases/download/v6.4.0/onlyoffice-documentserver_amd64.deb 

Saatos diunduh, anjeun tiasa masang sareng:

sudo dpkg -i onlyoffice.deb

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng kagumantungan, anjeun tiasa méréskeunana ku ngaéksekusi paréntah ieu di terminal:
sudo apt -f install

Pamasangan ngalangkungan paket RPM

Tungtungna, pikeun aranjeunna anu nganggo RHEL, CentOS, Fedora, openSUSE atanapi distribusi naon waé kalayan pangrojong pakét rpm, aranjeunna kedah kéngingkeun paket anu pang anyarna sareng paréntah:

wget -O onlyoffice.rpm https://github.com/ONLYOFFICE/DocumentServer/releases/download/v6.4.0/onlyoffice-documentserver.x86_64.rpm

Sakali download parantos réngsé, pamasanganana tiasa dilakukeun ku paréntah ieu:

sudo rpm -i onlyoffice.rpm


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.