Openshot 1.1 dileupaskeun

Éta di dieu. Révisi anyar tina makéna kabuka, panginten parantos ku seueur dianggap kasalametanna dina hal panyuntingan video dina Linux. Éta henteu kirang, éta langkung gampil dianggo tibatan cinelerra sareng ngadeukeutkeun pangguna umum kana dunya éditan pidéo kalayan hasilna saé pisan.


Warta sapertos kieu:

  • Perbaikan dina kagunaan panggunaan.
  • Ningkat layar ékspor.
  • Sababaraha salinan épék tiasa ditambihan kana klip.
  • Mosaik tina klip tumpang tindih dinamis.
  • Épék anyar parantos ditambihan: Kontras, Edge Glow, saturation, sareng Cartoon.
  • Menu diudar / kaluar parantos ditambihan.
  • Gariswanci ngagulung ditingkatkeun.
  • H.264 nambihan sareng ningkat pikeun pangrojong di Debian.
Pikeun masang éta urang ngan kedah ngalaksanakeun ieu di Karma y Lucid:
sudo add-apt-repository ppa: jonoomph / openshot-edge
sudo apt-get update && sudo apt-get install openshot openshot-doc
Ditempo dina | Ubuntising Planét

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.