Openshot parantos dilebetkeun kana Repository Ubuntu

OpenShot antukna kalebetkeun kana Repository resmi Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx). Upami anjeun gaduh versi alfa tina Lucid, anjeun parantos tiasa ngaksés parangkat lunak anu saé ieu ti Pusat Perangkat Lunak. Anjeun kedah milarian "openshot".



Naon ari Openshot?

OpenShot mangrupikeun éditor pidéo sanés liniér bébas pisan diprogram dina Python, GTK + sareng Kerangka MLT (Média Lovin 'Toolkit). Éta dilisénsikeun dina GPLv3 sareng nawiskeun éditan éksténsif sareng fitur panyusun, kalebet alat-alat pikeun ngagarap pidéo luhur sapertos HDV (720p, 24 FPS) sareng AVCHD. Fitur sanésna kalebet dukungan multitrack, transisi real-time, pergaulan audio sareng éditan, langkung ti 20 épék khusus, sareng pisan langkung.

Ditempo dina | ubuntu geek


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.