OpenStreetMap peryogi bantosan anjeun pikeun tetep mandiri

Kaseueuran proyek parangkat lunak gratis ageung dijaga berkat sumbangan sareng sponsorna, éta henteu rahasia pikeun saha waé anu dibayangkeun ku pamekaran parangkat lunak, dina kasempetan ieu, para sahabat OpenStreetMap parantos ngamimitian kampanye sumbangan, sareng tujuan naékkeun 70.000 € anu bakal ngamungkinkeun proyék tetep mandiri.

Prosés sumbangan ogé maju sareng ngan ukur 8.000 € Pikeun ngahontal tujuanana, urang ngajak sakumna masarakat pikeun nyumbang kana tujuan anu mulya ieu, anu pastina bakal tetep ngajaga alat anu pangsaéna pikeun nyiptakeun peta anu gratis sareng tiasa diédit.

Naon OpenStreetMap?

OpenStreetMap Ieu mangrupikeun basis data géografis kabuka pangageungna di dunya, éta mangrupikeun proyék anu tanggel waler pikeun nyiptakeun sareng ngédit peta sacara bébas. Peta didamel dumasar kana inpormasi geografis anu dikirim ku alat pangguna (GPS, orthophotos, sareng anu sanésna), éta diolah sareng disimpen dina basis data anu kuat.

Komunitas ngagaduhan peran anu penting dina proyék ieu, sabab aranjeunna bertanggung jawab ngédit, ngapdet, nambihan inpormasi sareng verifikasi bug dina peta. Alat ditarjamahkeun kana sajumlah ageung basa sareng diintegrasikeun kana sajumlah alat gratis.

Naon Yayasan OpenStreetMap?

La Yayasan OpenStreetMap Éta dilegalkeun tanggal 22 Agustus 2006, ku OSM dina panangan Pimpinan na Steve Basisir, sareng hartos na sapertos kieu

Ngutip Yayasan:

"Yayasan OpenStreetMap mangrupikeun organisasi nirlaba internasional anu didédikasikeun pikeun ngabina kamekaran, pamekaran sareng distribusi data geospasial gratis sareng nyayogikeun data geospasial pikeun saha waé anu tiasa dianggo sareng dibagi."

La Yayasan OpenStreetMap éta dumasarkeun kana pendapatan tina iuran kaanggotaan individu sareng perusahaan, penghasilan tina konperénsi taunan, sareng dorongan sumbangan anu kapengker.

Kumaha carana nyumbang kana proyék OpenStreetMap?

Yayasan OpenStreetMap parantos nyiptakeun publikasi Ieuh, dimana éta nunjukkeun alesan pikeun sumbangan, ruang lingkup sareng cara nyumbang. Pikeun ngolah sumbangan, Paypal dianggo, salah sahiji gateway pembayaran anu paling sering dianggo di dunya.

Upami anjeun teu tiasa nganggo Paypal anjeun tiasa nyerat ka tim pembiayaan ku email board@osmfoundation.org

Dina cara nu sami, yayasan netelakeun:

«¡Únete a nosotros! Aparte de los fondos para mejorar nuestro hardware lo que más necesitamos son las personas. Cualquiera que sea su experiencia – técnica o no – puede ayudar a OpenStreetMap.«

Naon anu bakal aranjeunna lakukeun ku sumbangan?

Sumbangan bakal nutupan biaya operasi dasar proyék OpenStreetMap:

  • Waragad hardware
  • Waragad hukum
  • Asistén Administrasi
  • Biaya anu sanés pikeun kelompok kerja sareng administrasi.

Nya kitu, Yayasan parantos nyiapkeun halaman tina finances, dimana éta nunjukkeun kumaha aranjeunna nyayogikeun anggaranana, tautan kana laba panghasilan / biaya sareng neraca ti jaman baheula.

Tina jandéla kabuka ieu masarakat, urang ngajak anjeun nyumbang kana proyék anu saé ieu, henteu paduli ukuran kontribusi ékonomi anjeun, dina cara anu sami, urang tiasa ngadukung komunitas OpenStreetMap ngagunakeun alatna, ngirim data, ngédit peta, nyiptakeun pituduh sareng masihan pikeun terang alatna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.