openSUSE Tumbleweed ningkatkeun jasa Audio, Grafika sareng komunikasi na

Dinten ayeuna kuring gugah kana warta anu pikaresepeun yén aranjeunna parantos sayogi (Ti saprak kamari) anu énggal OpenSUSE Tapsweed Snapshots, anu nyandak sababaraha paningkatan pikeun aplikasi jasa Audio, Grafika sareng komunikasi na. Salah sahiji perbaikan anu masih teu muncul (sareng yén kuring hoyong pisan némbongan) kusabab sababaraha masalah anu muncul dina tés, nyaéta kalebet GNOME 3.22, anu kami bakal gancang masihan anjeun langkung seueur detail, sabab éta mangrupikeun pembaruan lingkungan anu ngajanjikeun pisan.

Pembaruan di openSUSE Tumbleweed

Aplikasi anu diénggalan di openSUSE Tumbleweed

Dina Snapshot OpenSUSE Tumbleweed anyar ieu urang badé ngamimitian mikaresep versi anyar tina sababaraha aplikasi, diantarana nyaéta:

  • GStreamer 1.8.3
  • anggur 1.9.18
  • Perpustakaan Grafik 3D Mesa 12.0.2
  • telepati-qt5 0.9.7
  • python-keyring 9.3.1
  • Doksigén 1.8.12
  • Buka MPI 1.10.3
  • protokol wayland 1.7
  • Gawk 4.1.4
  • Glibc (Perpustakaan GNU C) 2.24

OpenSUSE Pembaruan Inti Tumbleweed

Salaku tambahan, tim tina openSUSE Tumbleweed parantos dipasihan padamelan ngabenerkeun sareng ningkatkeun komponén kernel sapertos:

  • hexchat
  • yast2-jaringan
  • yast2-kdump
  • yast2-pamaké
  • panyimpen

Kacindekan ngeunaan pembaruan OpenSUSE Tumbleweed

Update anyar ieu tina openSuse Tumbleweed nyandak pamutahiran signifikan tina PulseAudio, nambihan dukungan kanggo sababaraha supir kernel dina hiji prosés sareng ogé pembaruan aplikasi anu parantos kami peryogikeun.

Kanyataan ngabenerkeun sababaraha bug anu disajikeun dina vérsi sateuacana sareng ngamutahirkeun telepathy-qt5 mangrupikeun hal anu diapresiasi, kuring kénging rasa anu pait anu kuring masih henteu tiasa diantosan lami-lami GNOME 3.22, tapi sadayana sabab aranjeunna nawiskeun kami versi anu stabil.

Éta sababna disarankeun anjeun ngamutahirkeun pamasangan anjeun buka SUSE Tumbleweed, Kusabab éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nikmati sadaya berita dina vérsi ieu, disarankeun ogé pikeun nyimpen repository kami diperbarui sareng verifikasi unggal perobihan kana aplikasi anu bakal dipasang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.