Orok kadieu deui !! Aduh Kubuntu, Halo Debian

Kirang saminggu parantos dugi ka kuring Kubuntu dina komputer damel sareng kanyataan saderhana anu tiasa dipimilik KDE 4.10 henteu nyamarkeun stabilitas sareng kagancangan anu kagungan Debian KDE.

Masalahna dimimitian nalika alesan naon kuring ngagaduhan pesen kasalahan, masalah anu ngagaduhan pilihan pikeun ngirim laporan ka pengembang sareng nelepon nyalira Pasipatan. Abdi badé kaluar naon waé, bérés nonton pidéo sareng nutup Pamuter naga (salaku conto), sareng BOOM !!! pesen sakedik .. sareng kitu sareng sadaya aplikasi. Pesenna tiasa dihapus, urang bakal ningali kumaha ngalaksanakeunana dina pos anu sanés, tapi hayu, nalika walungan disada ...

Ujug-ujug béja ngaleungit tina panel sareng angkat ka belah kénca luhur layar. Sababaraha aplikasi henteu ngajalankeun .. atoh. Janten teu pondok teu puguh tadi wengi kuring ngalieuk Tés Debian.

Abdi moal nyalahkeun Kubuntu o KDEDina conto anu munggaran sabab kuring henteu terang anu mana dua anu disalahkeun pikeun hal-hal ieu kajantenan. Kuring nyalahkeun sorangan pikeun ngagem PPA ngeunaan vérsi tina Kubuntu anu kabuktian stabil dina komputer séjén, kalayan vérsi na KDE ayeuna

Tapi kanyataanana nyaéta kuring balik ka imah, dimana kuring asa langkung saé .. sareng Desktop kuring sapertos kieu ayeuna-ayeuna .. Kanggo anu resep, téma Plasma anu kuring anggo nyaéta openSUSE sareng latar tukang milik wallpaper tina Luna SD.

Di sisi séjén, KDE 4.10 kabuktosan dina bentuk anu saé. Sanaos Debian Kuring kedah ngantosan lami-lami tiasa nganggo, ngantosan bakal saé, ogé, versi ieu (anu 4.8) henteu salah laku ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

76 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marco Lopez cenahna

    Éta saé, sacara pribadi, kuring resep debian, kuring énggal dina linux, sareng kuring henteu terang kumaha masang KDE atanapi panganteur anu sanés, tapi kuring ngulang deui, éta hébat Debian sareng KDE. Surak

    1.    elav cenahna

      Hatur nuhun. Nya upami anjeun hoyong nyobian ieu tiasa ngabantosan anjeun: Debian Wheezy + KDE 4.8.x: Pamasangan sareng kustomisasi..

      Dina tulisan éta kuring ngajelaskeun kumaha carana masang langkung ageung langkung alit tina KDE .. tapi kuring bakal mamatahan anjeun ngan saukur masang meta-paket: kde-pinuh ????

      1.    Marco Lopez cenahna

        Pikeun ayeuna mah, kuring ngan ukur kedah masang éta dina VBox, kumargi bios komputer kuring henteu ngadukung linux ANU. Janten hatur nuhun kanggo tut na, sareng cobian, saliwatan, tautan wallpaper? salam deui 😀

        1.    elav cenahna

          Kuring meunang éta ti Ieuh.

    2.    truko22 cenahna

      Dina halaman wéb Debian milarian → "Gambar ISO CD" pilih conto unduhan contona → "Unduh gambar Debian CD / DVD ngalangkungan HTTP / FTP" pilih naha CD atanapi DVD. Ayeuna platform i386 atanapi amd64, dina iso anu aya, pilih → "debian-6.0.6-amd64-kde-CD-1.iso"

  2.   saturbo cenahna

    Kuring nembé ngamimitian ku debain nguji KDE, kuring asalna tina PClinuxOS. Abdi bagja, kuring parantos tiasa ngajantenkeun sadayana jalan pisan gampang, anu parantos ngajantenkeun kuring wareg pisan. Abdi parantos nganggo linux sababaraha taun tapi sanés ahli. Sigana mah kuring bakal tetep sareng Debian sakedik waktos.
    Koméntar munggaran kuring! Salam sareng ucapan salamet pikeun blog, pikaresepeun pikeun maca éta.

    1.    elav cenahna

      Nuhun parantos mampir sareng ngomentaran .. Bagja anjeun mendakan kapuaseun pribadi dina Debian .. 🙂

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun parantos mairan 🙂
      Memang stabilitas Tés Debian (ditambihkeun kana sababaraha vérsi parangkat lunak ayeuna) ngajantenkeun pilihan anu hadé, karunya yén KDE jauh pisan di ditu 🙁

      Sareng hatur nuhun kanggo hal terakhir anjeun nyarios haha

  3.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Abdi parantos terang yén éta henteu bakal awét anjeun
    Kuring ngantosan waé masang PC-BSD… hehehe

    1.    elav cenahna

      Mudah-mudahan éta pantes, tapi kuring béjakeun ka anjeun, ku kaayaan urang ayeuna .. anjeun bakal uih deui ka Debian kirang ti sabulan hahaha ..

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Urang bakal ningali ... mungkin, enya, tapi urang bakal ningali.
        Kanggo ayeuna kuring termotivasi diajar ngeunaan sistem BSD ... ipfw, nganggo anu sanés ti Bash (sanaos kuring terang kuring bakal sono haha), jst jst. Abdi hoyong diajar ngeunaan BSD, éta narik perhatian kuring

        1.    msx cenahna

          www, archbsd.net
          FreeBSD sareng ruang pangguna numutkeun waktos urang hirup di 😉

          1.    Damian rivera cenahna

            PC-BSD mangrupikeun pilihan anu hadé, sareng kuring henteu terang kaayaan anjeun kumaha anu aranjeunna sebutkan, tapi PC-BSD mirip pisan sareng kumaha urang masang program dina windows:

            .pbi => .exe

            Pbi mawa sagalana (kagumantungan) sareng beuratna langkung, aranjeunna ngan ukur masang éta sareng éta waé.

            http://www.pbidir.com/

            Aranjeunna bahkan masang dina diréktori khusus (sigana éta / usr / Program /)

            Sareng kanggo bash, anjeun kedah nganggo tcsh atanapi sh atanapi masang bash.

            Masih kuring nganggo FreeBSD 😛

            Wasalam

          2.    Hugo cenahna

            Naha anjeun henteu wani nyobian Debian GNU / kFreeBSD sareng ngalaporkeun deui ka kami kumaha jalanna? [seuri jahat]

          3.    msx cenahna

            Pikeun bagian anu nyebatkeun "Debian" ...

            (lumpat ngumbah leungeun!)

  4.   diazepan cenahna

    Anjeun ogé ngagaduhan Repository ieu kanggo gaduh vérsi kde anu langkung énggal (sanés 4.10 tapi 4.9.5)

    http://qt-kde.debian.net/debian/

    1.    elav cenahna

      Hanjakalna nalika kuring nyobian nganggo éta kuring gaduh seueur teuing kacandungan .. 🙁

  5.   Tong sampah cenahna

    Orok kadieu deui !! Aduh Kubuntu, Halo Debian >>> ieu kajantenan ka elav.

    Orok kadieu deui !! Aduh Debian, Halo Fedora >>> ieu kajantenan kuring.

    1.    Bernardo cenahna

      Orok kadieu deui !! Aduh Kubuntu, Halo Debian >>> ieu kajantenan ka elav.

      Orok kadieu deui !! Aduh Debian, Halo Fedora >>> ieu kajantenan Garbage_Killer.

      Orok kadieu deui !! Aduh Fedora, Halo Arch >>> ieu kajantenan kuring .... XD !!!

  6.   Ayosinho cenahna

    Tulisan anu saé pisan. Kuring parantos masang Debian sababaraha kali, tapi kuring tungtungna ngaleungitkeun, sabab kuring henteu terang kumaha nyambungkeun kana internét ngalangkungan wi-fi. Upami aya anu nyarios ka kuring kumaha carana ...

    1.    elav cenahna

      Tapi masalahna nyaéta anjeun henteu terang kumaha ngagunakeun Wi-Fi atanapi éta Debian moal nyambung?

      1.    ayeuna cenahna

        Éta, kuring henteu terang kumaha ngagunakeun Wi-Fi, henteu terang kumaha nyambungkeunana, éta sababna kuring ngaleungitkeun, sabab éta ngaganggu kuring pikeun nyambung sareng kabel, salam.

        1.    elav cenahna

          Urang tingali. Upami distribusi (dina hal ieu Debian) parantos gaduh firmware anu cocog dipasang sareng hardware Wi-Fi anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngaktipkeun atanapi mareumanana nganggo NetworkManager atanapi Wicd. Sakumaha saderhana éta.

          1.    Ayosinho cenahna

            Muhun hatur nuhun. Nalika kuring masangkeun Debian deui, kuring bakal nyobian NetworkManager. Sareng hiji hal deui, anjeun terang iraha Debian 7 kaluar?

            1.    elav cenahna

              Upami sadayana lancar (sareng mudah-mudahan kitu), dugi ka Maret ..


  7.   pandev92 cenahna

    Nyaan kuring mikir yén anjeun bakal tahan sabulan atanapi paling dua teras anjeun bakal nyobian anu sanés ..., ogé xd

    1.    elav cenahna

      Nya, henteu. Nyatana, sateuacan masang Kubuntu kuring parantos dipasang Debian sareng KDE salami sababaraha bulan .. sanaos anjeun moal terang 😀

      1.    Windóusico cenahna

        Sababaraha bulan ... Éta anu disebat kasatiaan anu gering.

    2.    artbgz cenahna

      Kaleresan kuring pikir éta bakal langkung lami, Debian ngagaduhan hal anu nahan jalma deui pikeun langkung lami, sateuacan kuring ngalih ka Ubuntu deui (gaduh cangkang Gnome anu langkung anyar), kuring tahan 8 bulan dina Debian Testing, sareng kuring yakin éta Kuring bakal balik ka Debian upami cabangna henteu beku sareng aranjeunna mimiti ngamutahirkeun vérsi parangkat lunak deui.

      1.    elav cenahna

        Abdi kantos nganggona Debian .. Sok nyobian anu sanés sareng sumping deui .. sok 😀

        1.    Hugo cenahna

          Kuring terkejut yén anjeun parantos muji Kubuntu salami lami, tapi kuring henteu nyarios nanaon sabab kuring ampir yakin yén éta sorotan samentawis sareng anu gancang tibatan engké anjeun bakal balik ka bumi, hahaha.

  8.   Blaire pascal cenahna

    Hmmmmm, kuring parantos nyobian Debian sakedik pisan, paling-paling dina mesin virtual, tapi éta henteu pikaresepeun pikeun kuring. Memang leres éta ngagaduhan stabilitas sareng konsumsi sumberdaya rendah, tapi éta bakal raoseun liang ageung nalika nganggo apt-get tinimbang pacman salaku manager manager. Di sagigireun janten rilis titik super-beku. Kaleresan kuring bakal masihan deui kasempetan sanés, sabab kuring ngan ukur ngagaduhan Xfce desktop anu awon pisan (écés sateuacan dikustomisasi) sanaos meureun kuring tiasa émut jaman baheula kuring sareng Ubuntu Xfce, kalayan papan di handap sareng panel khusus 26 px luhur di luhur sareng gradién khusus didamel di GIMP. Ahhh, jam sabaraha éta. Ku cara kitu, kuring ngarasa nostalgia pikeun ngagunakeun Archlinux ultra-modéren sareng KDE, sareng nalika sacara tiba-tiba miceun beurit kuring anu dipikacinta éta masihan kuring bungah pisan.
    Leres, éta sora pikaseurieun, tapi éta kajadian.

  9.   césasol cenahna

    Dimana anjeun ngagaduhan topik plasma? Kuring henteu acan mendakan

    1.    elav cenahna

      Éta dikirim ka kuring ku sobat anu ngagunakeun openSUSE.. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu.

      1.    césasol cenahna

        Ok nuhun 😀

  10.   dhunter cenahna

    Wilujeng elav, kaputusan anu saé.

    Tingali di dieu anjeun tiasa ningali bug kénca pikeun ngaleupaskeun wheezy.

    http://udd.debian.org/bugs.cgi?release=wheezy&merged=ign&rc=1

    1.    elav cenahna

      Sababaraha Bugs sigana rada konyol pikeun kuring .. tapi atoh .. Nuhun tip na 🙂

      1.    dhunter cenahna

        Upami éta naha kuring ngarepkeun aranjeunna bakal dibéréskeun gancang.

  11.   Oscar cenahna

    Hiji patarosan, dina PC anu nganggo Intel Pentium G620 2.6 Mhz prosesor dual core sareng 2 GB Ram bakal Wheezy + KDE tiasa dijalankeun kalayan saé?

    1.    elav cenahna

      Uff, anjeun sésa .. 😀

      1.    Oscar cenahna

        Nuhun, teraskeun.

  12.   Oscar cenahna

    Ikon naon anu anjeun anggo? Éta katingalina pikaresepeun pisan.

  13.   Aduh027 cenahna

    Kumaha kaayaan jalma !!!!, ti Buenos Aires mairan pangalaman kuring sareng KDE 4.10.
    Dina Kubuntu 12.10. Kuring meunang kasalahan dimana-mana, aya aplikasi anu henteu ngajalankeun, sakedik tanda laporan kasalahan némbongan, mareuman, kaluar, musibah. Versi samemehna mangrupikeun 4.98 anu dianggo tina 10 !!!. Naha aya anu terang kumaha balik deui kana vérsi anu sateuacanna atanapi ngapdet anu ayeuna, anu ogé henteu ngagaduhan latar animasi.

    Hatur nangkeup !!!, Osky

    1.    elav cenahna

      Balik deui kuring henteu terang, sabab upami anjeun nganggo Backport PPA, kuring yakin pisan yén éta bakal undak

      1.    Aduh027 cenahna

        Nuhun parantos ngawaler. Tingali, kuring nganggo Backport PPA. Upami teu aya anu balik deui kumaha anjeun ngajawab masalah dina pamahaman anjeun. Hatur nuhun kana kolaborasi.

        1.    elav cenahna

          Nya, hanjakalna ayeuna kuring henteu tiasa mikirkeun solusina .. Kusabab panginten penurunan tingkat éta tiasa dilakukeun upami anjeun gaduh bungkus anu lami dina cache anu saé, tapi sigana henteu 100% nyugemakeun .. di sagigireun rumit. Hatur nuhun ka anjeun parantos sumping.

          1.    Aduh027 cenahna

            Kuring nganggo Kubuntu 12.10 64 bit, naon anu kuring lumangsung di kantor ayeuna-ayeuna !!!!. Konsultasi kedah dipasang deui sadayana !!!!

        2.    ngepung84 cenahna

          Kuring nebak ngaleungitkeun ppa, dicabutinstallan kubuntu-desktop (sigana éta anu disebatna) sareng pasang deui nganggo naon waé anu sayogi di repos.

          1.    elav cenahna

            Leres, tapi kuring bakal balik deui ka KDE 4.8 atanapi anu sapertos kitu ... sareng kuring henteu terang naha anu anjeun pikahoyong nyaéta balik deui ka KDE 4.9

        3.    pandev92 cenahna

          ngan ukur nganggo ppa purge….

          1.    Aduh027 cenahna

            Kuring bakal nyobian ... Hatur nuhun

        4.    Ramon Luis cenahna

          Gampang pisan OiaO27: cobian masang Chakra 2013.02 «Benz», pangalaman KDE murni sareng tanpa masalah, sahenteuna pikeun kuring éta parantos sareng distro super stabil

          http://thechakrabay.wordpress.com/2013/02/15/un-vistazo-a-chakra-2013-02-benz/

  14.   Gara_PM cenahna

    Distro sareng kde anu kuring resep pisan nyaeta cakra, sajaba ti gaduh sajumlah ageung program dina pacman atanapi ccr aranjeunna tetep dirobih sareng tanpa kaleungitan stabilitas sistem. Anjeun bahkan gaduh udang (RAD dina linux) anu ayeuna kuring anggo.

    Ngomong-ngomong, blog na saé pisan, ti Chili.

  15.   PC-BSD sareng rencana na pikeun payun. cenahna

    PC-BSD, vérsi desktop FreeBSD, bakal janten "rolling distro" taun 2013 (kuring nempatkeunana dina tanda petik, kumargi éta sanés distribusi anu saé, sapertos urang terang ti dunya Linux).
    Tadi wengi kuring ngantunkeun tulisan dina akun G + kuring, tapi kuring bakal masihan koméntar deui ayeuna-didieu, pikeun anu nuju bobo, sareng pikeun anu gaduh masalah sareng basa Inggris:

    http://blog.pcbsd.org/2013/02/status-update-and-future-plans/

    Di dinya, Kris nyarioskeun yén, hatur nuhun kana sistem parsél pkgng anu énggal, sadaya sistem parsél PBI anu ayeuna bakal ngaliwat ka pkgng. Salian ti ieu, éta bakal ngalakukeun hal anu sami dina tingkat sistem operasi ogé, ngagunakeun utilitas "freebsd-update" pikeun nanganan pembaruan sistem dina tingkat binér, tapi ogé pikeun -RELEASE, -STABLE and -CURRENT.
    Masalahna henteu liren waé, henteu. Sadaya Utiliti PC-BSD nyalira; pembantu, skrip, sareng sajabana, ogé bakal sayogi di palabuhan FreeBSD. Ieu ngandung harti yén anjeun ogé tiasa masang FreeBSD, sareng sakedap gaduh desktop dumasar kana PC-BSD siap.
    Hatur nuhun kana sadaya parobihan ieu, bakal kahontal, contona, nalika versi anyar KDE nembongan di palabuhan, éta bakal langsung sayogi. Upami aya pembaruan dina versi apache kusabab perbaikan bug, éta bakal sayogi langsung, sareng sajabana… Ogé, sanés ngan ukur anjeun bakal tiasa gaduh sistem PC-BSD / FreeBSD di cabang -RELEASE cabang, anjeun ogé bakal tiasa ngagaduhan éta -STABLE tanpa kedah ningkatkeun kode sareng ngarangkep sistem !!

    Sadaya ieu, kaleresan, nempatkeun kuring tadi wengi sapertos motor. Sakantenan ngagoler sareng ngagantung bari, sabab kuring teu tiasa liren ngabayangkeun kamungkinan ...

    Taun ieu 2013 saéstuna bakal janten taun anu narik pisan pikeun dunya FreeBSD / PC-BSD 😉

    1.    msx cenahna

      PC-BSD ngan ukur ngabandungan.
      Pikeun gaduh BSD desktop anu saé anu pangsaéna sapertos biasa nyaéta masang FreeBSD (atanapi ArchBSD nalika éta siap) sareng nambihan naon anu urang pikahoyong.
      Sareng hiji hal: FreeBSD _rilis rolling_, kanyataanna snapshot stabil ngan éta, jepretan titik anu tangtu dina tangkal pamekaran. FreeBSD tiasa dipasang sakali sareng tetep énggal tanpa kedah aya pembaruan anu keuheul unggal 6 atanapi 8 bulan atanapi unggal 2, 3, 5 atanapi 7 taun 😛

  16.   Carper cenahna

    Hai Elav,

    Kuring béjakeun yén kuring parantos nganggo Kubuntu sababaraha bulan, versi anu ngalungkeun kuring kasalahan di awalna nyaéta 12.04, tapi ngan ukur dua minggu munggaran, saatos éta henteu nanaon. Ayeuna kuring nganggo vérsi 12.10 sareng KDE 4.10 sareng percanten ka kuring, kuring henteu ngalaman salah kasalahan dina aplikasi, bahkan dina sababaraha aplikasi anu kuring anggo sareng Crossover (SPSS), kirang dina anu asli. Di sagigireun kanyataan yén kuring nganggo Bespin, téma anu henteu lengkep réngsé, sareng kuring henteu ngagaduhan masalah, saur kuring kuring untung.

    Kumaha upami, nyaéta kuring parantos nginstal Kernel 3.7, sabab ku sababaraha alesan anu teu dikenal, Kernel 3.5 dina laptop kuring masihan kuring seueur masalah, dugi ka kuring masang deui sistem langkung ti 1 kali, panginten éta masalah Kubuntu sareng dipasang anu sanés sebaran anu kabeneran ngagaduhan Kernel 3.5 sareng masihan kuring masalah anu sami. Kalayan Kernel ieu hésé pikeun laptop kuring ngamimitian, sabab éta henteu pareum lengkep sareng nalika dimimitian deui, éta ngamuat Grub teras layar tetep kosong sareng ti dinya éta henteu kajantenan, dugi saatos 2 atanapi 3 tombol mencét éta ngaréaksikeun.
    Saatos milarian solusi online, sareng kumargi kuring henteu mendakan nanaon (sigana kuring hiji-hijina kasus anu jarang aya cacad ieu) dina jaman éta, Kernel 3.6 dileupaskeun sareng, kuciwa, kuring mutuskeun pikeun masangna, saur kuring ka Kuring sorangan; "Sistem kuring henteu jalan saé, naon anu penting, hayu urang coba" sareng oh, naon anu matak reuwas, kuring henteu ngalaman boot boot deui, dugi ka Kernel 3.7.6 Kuring henteu ngagaduhan masalah anu paling saeutik, sistem kuring ngalir lumayan lah sareng lancar.

    Kusabab di luhur, kuring mikir yén aya anu béda kajadian pikeun urang sadayana kalayan distro (s) anu tangtu; tapi kuring pikir éta bakal langkung pakait sareng Hardware kami tibatan distribusi éta nyalira. Éta pendapat kuring anu hina.

    Ieu potret layar tina desktop kuring:
    https://lh5.googleusercontent.com/-m1x1ZBnWo7w/UR2x-6EcYDI/AAAAAAAABTE/tI43dPC6ZQA/s800/Kubuntu%252012.10.png

    Salam kanggo sadayana. XD

    1.    elav cenahna

      Masalahna nyaéta kuring ngan ukur ngagaduhan Repository of Debian Testing sareng Ubuntu 12.04 ... ogé, kuring henteu bakal masang 12.10 sahingga éta béak dukungan kirang ti gagak hayam 😀

    2.    Aduh027 cenahna

      Kumaha jalanna, sadayana saé? Kuring bakal resep terang kumaha Kubuntu 12.10 64 bit diénggalan ka Kernel 3.7. Anjeun bakal bageur ngajelaskeun.

      Hatur nuhun ti Buenos Aires, Argentina. Osky

      1.    Carper cenahna

        Hai Oai, Kernel 3.7.8 ayeuna sayogi.
        Dina halaman ieu aranjeunna nunjukkeun léngkah pamasangan:
        http://www.upubuntu.com/2013/02/install-linux-kernel-378-in-ubuntulinux.html
        Sakali anjeun mastikeun yén alat sareng aplikasi anjeun tiasa dianggo saé sareng Kernel énggal, kuring nyarankeun anjeun mencabut Kernel anu lami, kalebet Headers, kumargi dina hal kuring, Google-Earth masihan kuring kasalahan (éta henteu ngamimitian); tapi kuring ngalereskeunana ku nyabut Header anu lami.
        Pikeun ningali kernel anu dipasang:
        sudo dpkg -l | grep linux-gambar
        Pikeun ningali header anu dipasang:
        sudo dpkg -l | grep linux-lulugu
        Pikeun nyabut duanana:
        sudo apt-get Delete –ngalirkeun linux-image-XXX
        sudo apt-get Delete –purge inux-headers-XXX
        Kuring miharep anjeun mendakan éta mangpaat.
        Salam.

        1.    Aduh027 cenahna

          Hatur nuhun kana bongbolonganna, kuring nerepkeun kana prakték sareng kuring béjakeun ka anjeun. Pelukan ti Buenos Aires. Osky

    3.    Hugo cenahna

      Janten anjeun parantos tiasa ngajalankeun SPSS dina kawin silang? Pikaresepeun. Dupi abdi terang versi SPSS mana?

      1.    Carper cenahna

        Halo Hugo:
        Ieu mangrupikeun aplikasi SPSS anu parantos kuring pasang dina Kubuntu 12.10:
        https://lh6.googleusercontent.com/-eEvJGS2auU4/USEblv3GsUI/AAAAAAAABTY/_88B5CR5VRA/s496/Aplicaciones.png
        Ieu tiasa dianggo sareng Crossover 11.3.1 sareng kuring nyaritakeun yén dugi ka ayeuna kuring henteu ngagaduhan masalah, nalika damel sareng basis data atanapi program dina aplikasi éta sorangan. Éta mangrupikeun vérsi 4.5, éta rada lami; tapi lumayan fungsina pikeun naon atuh.
        Fakta anu panasaran nyaéta yén ieu henteu dijalankeun dina Windows 8, ngan Win 7 sareng XP.
        Salam.

  17.   Anjeunna ngaliwat ka dieu cenahna

    Alus deui ka Debian, kalayan ubuntu sacara umum kuring henteu pernah akur kecuali lts ganjil (sareng dina cabang server), tapi anu leres, dina Debian, waktos-waktos janten masalah, aya hal-hal anu dipikahoyong pisan sareng hiji bakal biasa atanapi ngabeledug.
    Anjeun ningalkeun kandang sareng anjeun naék sareng kaayaan gancang-gancang, tapi éta masih laun sanaos bungkus na langkung gancang (nambalan kode masih mangrupakeun kabijakan anu saé). Ogé jalma ngantep dirina rada pikaresepeun pikeun kandang, anjeun tiasa mendakan sababaraha Debian 4 dina produksi.
    Di bumi kuring gaduh Debian ngaji pikeun manajemén file + cadangan, éta masih dominan dina komputer kuring, tapi pikeun dinten ka dinten, sakedik-sakedik kuring pindah ka Arch (dimana downgrading rada gampang sareng kuring tiasa nyarios yén kuring anggo persatuan, tanpa kantos masang kasatuan sareng ubuntu 😛) sareng profil nuju bsd (kuring parantos ngagaduhan sahanteuna hiji, firewall di bumi).
    Wasalam

    1.    elav cenahna

      Nuhun parantos mampir sareng masihan koméntar .. Leres kadang urang asa-asa gaduh barang-barang énggal, tapi ayeuna stabilitas sareng (perasaan anu masihan ieu) anu kuring gaduh ayeuna kuring henteu ngarobih nanaon .. KDE masih rada lami dibandingkeun distro anu sanés, tapi versi ieu 4.8 tiasa dianggo éndah ..

  18.   merlin debianite cenahna

    Saé pisan, debian ngagaduhan hal anu ngajantenkeun anjeun balik deui. Kuring ogé ngagaduhan uji coba debian + KDE, kuring henteu ngagaduhan pribados janten pribadi, kumargi kuring resep pangaruh KDE sareng Oksigén.

    http://www.subirimagenes.com/imagen-es-8300811.html

    éta méja kuring.

    1.    elav cenahna

      Hawa katingalina saé di KDE 4.10, tapi tetep henteu sakedik .. Ogé, kuring rada katarik ku panel warna hideung .. tapi pikeun nikmati 😀

  19.   petercheco cenahna

    Hai Elav,
    tungtungna mah kuring ogé tinggaleun openSUSE KDE anu kuring anggap distro anu saé pisan sareng kuring parantos uih deui ka Debian Wheezy. Stabilitas sareng agility Debian ngan ukur tiasa dibandingkeun sareng RHEL atanapi CentOS sareng ieu ngagaduhan bungkus anu rada "lami". Sigana sakali ngembangkeun di Debian sareng ngalakukeun naon anu dipikahoyong, anjeunna mendominasi pangurus sareng sesah kaluar tina panangan Debian ... Kuring teras-terasan datang deui .. Éta ngan saukur distro anu pangsaéna :-). Kuring ngantepkeun anjeun PrtSc tina méja kuring ..

    https://www.dropbox.com/s/ko6bhsiv6xx8nmu/sn%C3%ADmek1.png

    Salam Debianeros 🙂

  20.   tavo cenahna

    Dear @elav, anjeun kedah masihan kasempetan ka OpenSUSE, sebaran, menurut kuring, henteu cocog pikeun édisi. Mimitina, éta tiasa rada beurat pikeun anjeun sareng kuring ngaku yén konsumsi sumberdaya distro sanés anu saé. Pastina yén éta mangrupikeun distribusi kde anu paling mantep sareng stabil anu kuring anggo (kuring didorong pikeun nyarios sami sareng Debian tapi langkung diénggalan).
    Pokokna kuring nyerat ti Debian stabil sareng minggu kamari kuring masang Crunchbang Waldorf (dumasar kana uji coba debian) dina komputer damel, kuring nganggap diri kuring kedah tapi dinten kuring ngantep Windows Seven dina buku catetan kuring, kuring kedah ngaku yén éta henteu dibéré alesan pikeun ngaleungitkeunana, kuring pastina bakal masang OpenSUSE kde. Salawasna Repository tina versi kde panganyarna tiasa dianggo pisan di distro ieu

    1.    msx cenahna

      Éta sanés distribusi anu paling mantap atanapi stabil anu dimimitian ku integrasi PACKAGEKIT anu goréng anu ngagaduhan masalah sapuluh rébu, atanapi kabeuratan Yast2 anu ogé siksaan grafis.

      KDE SC anu pangsaéna nyaéta Arch Linux 64-bit, jaman.

      1.    Ramon Luis cenahna

        Hapunten tapi kuring henteu satuju. Arch tiasa anu pangsaéna kanggo anjeun, anu ngagaduhan cekap pangalaman pikeun masangna, ngagariskeunana sareng ngantepkeun kana cita rasa pribadi anjeun. Kanggo kaseueuran pangguna tingkat menengah (sumawona anu anyar), Arch moal janten pilihan anu sah, naon waé lingkungan desktop anu dipilih, pikeun kanyataan anu sederhana yén aranjeunna moal terang / bakal tiasa masang éta, ucapkeun "bersih".
        Abdi masih dina umur tilu belas kuring: anu pangalusna KDE SC ayeuna nyaéta Cakra 2012.03, upami anjeun mencét OpenSuse.
        hatur nuhun

      2.    tavo cenahna

        Sakumaha anjeun nyarios, Tuan anu gaduh kabeneran mutlak

      3.    ngepung84 cenahna

        henteu leres, henteu.

      4.    msx cenahna

        HAAHAHA, aranjeunna ngegel sababaraha! xD

        Jelas éta anu pangalusna _ pikeun kuring_ tapi teu langkung ti éta 🙂

        Anjeun trolled 😀

  21.   Fabri cenahna

    Saatos nyobian sadayana sareng kuring nyarios ... sadaya distribusi xD kuring parantos janten kacindekan yén Kubuntu mangrupikeun distro anu pangsaéna, kumargi versi 12.04 hal parantos robih sareng numutkeun pangalaman kuring versi kde anu pangénggalna langkung saé langkung dianggo tibatan anu datang sacara standar, pesen kasalahan éta kadang kaluar tapi iraha waé aranjeunna kaluar éta kalepatan kuring, pikeun nyobaan hal éta, éta distro anu hebat, kuring masangna ka babaturan sareng kulawarga sareng sadayana resep, kuring angkat ka Linux kirang langkung 15 Jalma sareng sadayana saatos 1 atanapi 2 minggu teu hoyong deui ngamimitian windows na, mudah-mudahan kubuntu neraskeun jalur ieu ayeuna ku bluesystem, blog anu saé tapi kasalahan-kasalahan éta moal kaluar pikeun némpél teuing sistemna? salam xD

  22.   Tuan Linux cenahna

    Sadayana bébas nganggo distro pilihanna, tapi sababaraha urang condong kana sistem operasi sakola lami sapertos Slackware sareng Debian.