osXFCE téma anu diideuan MacOS pikeun XFCE dumasar kana arc-flatabulous

Urang teraskeun nyobian sareng nikmati Téma Linux, dina kasempetan ieu kami gaduh kabagjaan nyobian salah sahiji seueur téma terinspirasi macOS Éta ngagaduhan kustomisasi anu saé pisan. osXFCE anu mangrupakeun téma anu dipilih, ngatur pikeun ngaropea arc-flatabulous pikeun ngahontal bérés anu bersih sareng ogé ngalengkepan ku konfigurasi anu saé pikeun plank éta pastina bakal masihan gambar anyar pikeun urang Lingkungan desktop XFCE.

Naon osXFCE?

osXFCE mangrupakeun téma pikeun XFCE diideuan ku MacOS, dirancang ku Ian McCausland ngagunakeun salaku dadasar téma busur flatabulous sareng campuran éta sareng bérés anjeun nyalira. Téma aslina parantos dirobih sacara éksténsif pikeun ngagaduhan integrasi anu hadé vala-panel-appmenu sareng XFCE.

Téma ieu ogé dilengkepan konfigurasi papan anu cocog pisan sareng gaya na, anu bakal ngajantenkeun anjeun ngagabungkeun dua unsur grafis di lingkungan desktop anjeun ku cara anu pikaresepeun, ngahontal hasil anu cukup matak.

Sanaos leres, éta sanés téma anu ngabaru dina bérésna upami éta mangrupikeun cerminan anu satia tina naon anu ditawarkeun ku MacOS, anu pangguna anu hoyong mikaresep desktop anu sami sareng kulawarga Manzanita kedah masihan kasempetan sareng tés nyalira. osXFCE.

Salaku tambahan, téma ieu kalebet menu turun-turun anu hadé, kontrol jandela, pangaruh sudut bunderan, épék dina aplikasi gtk sareng setélan tambahan. téma macOS diideuan

Kumaha carana masang osXFCE

Urang tiasa masang téma ieu ku cara anu biasa, dina hal manjaro xfce léngkah-léngkah pamasangan anu kuring nuturkeun ieu di handap:

  • Klon Repository téma
    git clone https://github.com/imccausl/osXFCE.git 
  • Salin kana diréktori téma
    cp -r ~/osXFCE /usr/share/themes/osXFCE 
  • Salin konfigurasi plank osXFCE kana diréktori aplikasi

cp -r ~/osXFCE/plank/flatabOSX-Theme /usr/share/plank/themes/osXFCE 

  • Pilih téma anu saluyu tina penampilanna, jalankeun plank sareng mimitian nikmati.

Mudah-mudahan topik ieu nawiskeun anjeun pilihan kustomisasi kanggo lingkungan desktop XFCE anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel Mayol jeung Tur cenahna

    Éta langkung épisién pikeun ngagunakeun panel kadua tibatan Plank di XFCE.

  2.   Federico Martin Lara cenahna

    Kumaha kuring ngajalankeun plank? Henteu ditangtoskeun

    1.    kadal cenahna

      Mimiti anjeun kedah masang plank, dina lengkungan linux sareng turunanana éta saderhana ngajalankeun paréntah yaourt -S plank ieu, di distros sanésna aya dina Repository resmi, teras tina ménu (dina jalan pintas aplikasi) anjeun ngajalankeun plank

  3.   Jim whitehurst cenahna

    Tulisan anu saé pisan .. ..

  4.   Luigi cenahna

    Hei sobat Kuring nyobian éta dina debian 9 sareng sadayana tiasa dianggo, ngan ukur henteu aya 2 panel anu tos bodas, anjeun ngagaduhan ide kumaha ngabéréskeun éta?

  5.   jolt2bolt cenahna

    Upami anjeun ngalakukeun éta ku cara éta, éta henteu ngamimitian sacara otomatis. Lara, anjeun tiasa ngajantenkeun éta ngajalankeun sacara otomatis upami anjeun ngonpigurasikeunna ti pusat konfigurasi. Dina pilihan mimiti sareng sési nambihan salaku program anu ngalir nalika ngamimitian

  6.   roberto cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng masalah, kuring parantos nyobian di debian 9 xfce sareng manjaro xfce sareng panelna henteu robih janten bodas, éta tetep hideung, balikan deui sareng sia, naha aya anu gaduh ideu pikeun ningkatkeun éta?

  7.   Carlos cenahna

    Ikon anu mana?

  8.   Luis cenahna

    Halo, pamundut?

    Kumaha anjeun kéngingkeun ménu Chromiun dina panel ????

  9.   Tino cenahna

    Naha aya anu ngajentrekeun kumaha cara ngaleupaskeun ieu. Kuring henteu resep atanapi tetep warna anu saé saatos ngalakukeun sadayana.

    1.    roberto cenahna

      Éta gumantung kana folder anu anjeun masangkeunana, upami anjeun nuturkeun tutorial (usr / share / téma), lebetkeun alamat éta salaku root sareng nganggo paréntah: rm -r "nami folder", (tanpa tanda petik)

bool (leres)