Sacara visual ningkatkeun installer Kubuntu 13.04

kubuntu-13.04-kamana-mana

Peluncuran Kubuntu 13.04 Raring Ringtail caket dieu. Dina versi anyar ieu distribusi adi tina Ubuntu Parantos digawé pisan dina aspék visual. Hasil tina padamelan ieu bahkan parantos nguntungkeun pamasangna, Kalayan, anu ayeuna gaduh penampilan anu langkung digosok sareng anggun:

Jonathan Riddell nyaéta gumbira sareng anjeunna seni anyar hadir dina Kubuntu 13.04. Ieu nyatakeun dina entri leutik anu dipasang dina blogna, dimana anjeunna ogé ngondang pangguna pikeun nguji versi anyar distribusi salami sababaraha dinten deui pikeun kéngingkeun rilis terakhir anu jéntré.

sumber: LinuxAdictos.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.    elav cenahna

      Kami nembe perhatoskeun. Kuring moal nyalahkeun panulis tulisan ieu, sabab meureun anjeunna henteu terang yén dina DesdeLinux kami nyobian sadayana HENTEU NYIPTIKAN verbalm naon-naon tina situs anu sanés upami perlu.

      Kolega kuring parantos ngédit tulisan sareng nempatkeun narasumber.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Cenah mah, kami henteu merhatoskeun kasalahan, hatur nuhun pisan anu parantos nunjukkeun ieu, kuring parantos nambihan sumberna di tungtungna.

      A AlonsoSanti14 ngingetan yén di DesdeLinux kami henteu nyalin / nempelkeun tina situs sanés, kami nyobian janten aslina 😉

      Nuhun sakali deui Carlos 😀

  1.   pandev92 cenahna

    Kuring ngan ukur héran hiji hal, kumaha kunaon aya jalma anu mendakan yén aya anu parantos disalin? Naha aya jalma anu nyéépkeun sadidinten ningali naha tulisanana parantos disalin XDDDDDDDDDDDDDDDD?

    1.    st0rmt4il cenahna

      Éta sigana hehehehe xD! - NGABARAKATAK

  2.   eliotime3000 cenahna

    Éta katingalina sapertos pamasang Adobe CS3, tapi éta nyalira lumayan gampang dimanipulasi dibandingkeun sareng versi Ubiquiti sateuacanna.

    Bisi wae, upami anjeun langkung resep pamasangan anu dipersonalisasi pisan, kuring nyarankeun pikeun masang versi Ubuntu dina modeu téks upami aya kasusah sareng Ubiquiti.

  3.   dhunter cenahna

    Nya, éta langkung saé tibatan installer Fedora 18, yén bagian tina disk kedahna henteu nyarios "sedeng" tapi "3 liter" pikeun nebak kumaha nempatkeun éta hal.