Pamasangan KahelOS

Kamari urang ningali kumaha carana masang KahelOS sareng sapertos seueurna seueurna distros éta peryogi konfigurasi na.

Hal anu pangpayunna nyaéta pikeun ngapdet sistem, KahelOS sacara standar henteu nganggo sudo sahingga urang lebetkeun mode root ku

su

nalika urang parantos lebet

pacman -Syu

Upami anjeun ngawartosan kami pikeun ngapdet Pacman kami ngamutahirkeun sareng ngomean deui

pacman -Syu

Ayeuna urang badé mersihkeun Repository anu teu urang anggo sareng cache na

pacman -Scc

Ayeuna urang bakal masang Yaourt supados tiasa ngagunakeun AUR, pikeun ieu kami ngaktipkeun Repository ArchLinuxFR dina file téks ieu

nano/etc/pacman.conf

Urang tutup na

pacman -S yaourt

Ayeuna urang bakal masang Flash, bisi kuring kuring parantos nganggo plugin gratis

pacman -S flashplugin

Pikeun audio sareng pidéo urang ngagaduhan dua pilihan, hiji nyaéta Vlc sareng anu sanésna codecs

Pikeun Vlc

pacman -S vlc

Pikeun codecs

pacman -S flashplugin codecs gstreamer0.10-bad gstreamer0.10-ugly gstreamer0.10-ffmpeg gstreamer0.10-ugly-plugins

Pasang sistem dina basa Spanyol

nano /etc/rc.conf

Pikeun Spanyol kedah tetep sapertos kieu

LOCALE="es_ES.UTF-8"
HARDWARECLOCK="UTC"
TIMEZONE="Europe/Madrid"
KEYMAP="es-cp850"
CONSOLEFONT=
CONSOLEMAP=
USECOLOR="yes"

Ayeuna urang masang bungkus Gnome dina basa Spanyol

pacman -S  language-pack-gnome-es language-pack-gnome-es-base

Sareng kami parantos ngonfigurasi KahelOS kami

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Tutorial anu saé pisan, hiji patarosan, kumaha gnome3 nganggo konsumsi ram ramé anu dikandungna?
    Sabaraha Ram disarankeun gaduh.

    1.    kawani cenahna

      Nalika kuring nyobian, anu Gnome 3 henteu acan kaluar, tutorial anu kuring kantos dilakukeun dina bulan Fébruari sareng anu ieu parantos kuring béréskeun salaku hasil tina éta, hapunten abdi henteu tiasa ngabantosan anjeun, tapi nalika anjeun naroskeun kuring lami tentang LXDE Abdi henteu nyarankeun éta pisan. ArchBang cocog anjeun langkung saé

      1.    Oscar cenahna

        Kuring bakal tumut kana rekomendasi anjeun, hatur nuhun.

  2.   Oscar cenahna
    1.    kawani cenahna

      Kuring nyeratna sareng énjing kuring lebet dina tulisan