Pamekar Aplikasi Ubuntu: platform pamekaran anyar anu ditepikeun ku Canonical

Pamekar Aplikasi Ubuntu bakal nawiskeun tutorials pikeun kreasi aplikasi teges pikeun sistem operasi Linuxogé na portability ti platform séjén.

La tugas nyiptakeun aplikasi pikeun janji Ubuntu janten langkung saderhana ayeuna yén Canonical parantos dikirim kalayan prakarsa anu pikaresepeun ieu.


Dina situs anu énggal, pamekar bakal tiasa mendakan panduan, tutorial sareng sumber daya sanés anu bakal ngagampangkeun padamelanna dina sebaran sistem operasi Linux anu kawéntar, ogé portabilitas aplikasi sanés kana platform open source.

Pamekar bakal tiasa nawiskeun aplikasi na gratis atanapi ku nyungkeun pembayaran per unduhan. Ieu bakal ngajantenkeun Ubuntu App Developer pelengkap anu sampurna pikeun Pusat Software Ubuntu. Kalayan dua alat anyar ieu Canonical ngarencanakeun badé perang di App Store, janten sadayana ngamuk ayeuna-ayeuna.

Patarosan jutaan dolar nyaéta naha aplikasi ieu bakal tiasa ngerjakeun distribusi Linux anu sanés ku sababaraha tweaks. Sareng upami Canonical ngabuktikeun yén perusahaan tiasa gampang ngajual aplikasi dumasar kana sistem operasi na, jumlah aplikasi komérsial sareng gim tiasa naék gancang. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David Godayol Rock cenahna

    Sareng kanggo Kubuntu? Abdi resep Qt tibatan GTK