Pamekar Linux Mint milari ngabagi prosés sistem pikeun ningkatkeun éta

LinuxMint 19.1 Tessa

Pimpinan proyék Linux Mint Clement Lefebvre, nyebarkeun buletin bulanan ayeuna pikeun nginpokeun ka komunitas ngeunaan rencana aranjeunna pikeun ningkatkeun sistem operasi berbasis Ubuntu sareng komponenana anu aya hubunganana.

Saatos ngaleupaskeun Linux Mint 19.1 sakedik langkung sabulan katukang, pamekar anu dipimpin ku Lefebvre bakal konsentrasi usahana dina ningkatkeun sababaraha bagéan sistem operasi, contona, gambar tés, anu bakal nampi desain ulang ka layar utama sareng setélan na, salaku tambahan pikeun pangrojong pikeun pamilihan basa sareng keyboard.

Daérah sanés tina Linux Mint anu bakal nampi paningkatan nyaéta lingkungan desktop Kayu Manis, sabab tim ayeuna nuju damel ningkatkeun waktos loading ku ngaoptimalkeun dua komponén internal, Docinfo sareng Appsys, ogé ningkatkeun kinerja ménu aplikasi sareng saderhana ku ngarobih kategori "sadaya aplikasi" kanggo anu sanés anu daptar daptar aplikasi anu dianggo atanapi nembé dipasang.

Sababaraha prosés dina Kayu manis pikeun ningkatkeun performa

Lefebvre ogé ngungkabkeun dinten ayeuna yén timnya damel dina paningkatan "handapeun tiung" kanggo Kayu manis pikeun ningkatkeun kinarya sareng ngajantenkeun cahaya anu jéntré. Dina titik ieu Jason Hicks tetep ningkatkeun manajer jandela sareng Michael Webster damel beulah Kayu manis kana sababaraha prosés.

"Webster milarian kamungkinan applet ngajalankeun prosés nyalira sareng ngarobih target tina jarak jauh. Kami ngarepkeun hasil sareng prototipe, tapi upami urang gagal aya ogé ideu pikeun nerjemahkeun konténna dina Kayu manis sareng ngan ukur nganélmikeun prosésna, atanapi ngajaga prosés sareng applét sareng ngan misahkeun WM,"Lefebvre nyebatkeun dina iklan.

Anu pamungkas, tim parantos damel akhir-akhir ieu alat anyar anu disebut kayu manis-stat-stracker anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngukur waktos beban sareng panggunaan CPU, RAM, jst., pikeun hiji-hijina tujuan pikeun ngadamel pelepasan Linux Mint salajengna langkung enteng sareng kirang ngonsumsi sumberdaya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.