Pamekar Linux parantos ngagaleuh janggot

Un sapotong pendapat anu matak diterbitkeun dina Minggu inpormasi ngungkabkeun kanyataan yén seueur programer anu hirup dina sababaraha taun ka pengker: Linux, sistem operasi anu seueur pikeun proyék anu saé pikeun ilubiung, parantos kaleungitan minat.

Pamekar ngora ningali Linux salaku proyék anu hébat anu dikembangkeun ku programer anu disewa ku perusahaan, sareng henteu narik generasi-generasi énggal, anu resep ngagentoskeun léngkahna pikeun platform anu langkung narik ati sapertos Apple's iPhone. 🙁 Ngambeu ... ngambeu ...


Konperénsi anu parantos diayakeun dina KTT Kolaborasi Yayasan Linux di San Fransisco sababaraha dinten ka pengker nawiskeun pikeun nawiskeun sudut pandang anu narik pisan ngeunaan sistem operasi ayeuna sareng pikahareupeun, tapi aranjeunna ogé nawiskeun kanyataan anu sanés: jalma anu utamina jawab kernel sareng sésa komponén sistem janten langkung sepuh.

Greg Kroah-Hartman, anu tanggung jawab salah sahiji subsistem inti, nyatet yén "relay dina tingkat luhur henteu kajantenan. Urang sadayana teras-terasan dimana ayana«. Salah sahiji guru Linux, Andre Morton, ogé ngaku: "Leres, urang beuki sepuh, sareng sababaraha urang mimiti capé. Kuring henteu ningali jalma-jalma luncat kalayan sumanget nalika ngeunaan masalah ieu sakumaha biasana.".

Leres, kaayaan sareng kematangan Linux parantos damel kolaborasi dina proyék éta henteu katingali deui salaku hal anu pikaresepeun ku generasi anyar tina programer.

Sakumaha salah sahiji pangguna nunjukkeun pendapat anu pikaresepeun dina blogna, Linux parantos ageung teuing, sareng «salah sahiji proyék Open Source anu paling membosankan anu aya"Sareng hal anu sami pikeun GNOME sareng KDE, lingkungan desktop anu ogé mantep pisan sareng anu pamekar utama aranjeunna teraskeun ngalakukeun hal anu sami sakumaha praktisna 10 taun ka pengkernalika proyek sapertos kitu narik seueur programer ngora.

Programmer ngora ieu henteu deui sumanget pikeun kolaborasi kana paningkatan kernel sareng komponén sistem anu sanés, langkung milih pikeun ilubiung dina proyék Open Source anu sanés, langkung pikaresepeun sareng "pikaresepeun". Kanyataanna, seueur anu langkung resep angkat kana bidang anu anyar sapertos pangwangunan pikeun iPhone sareng platform sélulér sanés, dimana aranjeunna ogé tiasa ngagaduhan hadiah ékonomi upami aranjeunna nempatkeun harga pikeun kreasi na.

"Salah sahiji alesan Open Source parantos ditawarkeun dina 10 taun terakhir nyaéta yén éta tiasa dianggo saé pikeun proyék-proyék leutik. Langkung seueur anu pikaresepeun pikeun dianggo dina grup anu ngagaduhan 1-5 urang sareng ngagaduhan peran utama dina ngembangkeun parangkat lunak anu ngabantosan jalma-jalma, tibatan sanés jalma anu ngirim supir wéb anu 104.727. "

Sareng anjeunna henteu kaleungitan bagian tina alesan.

sumber: Pro Komputer Pisan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavier cenahna

    Nyaan kuring pikir éta kusabab kaayaan goréng kalayan padamelan éta. 10 taun ka pengker anjeun gaduh padamelan sareng anjeun tiasa mayar séwaan sareng mobil anjeun sareng anjeun henteu kedah nyobian monetisasi masing-masing tindakan urang. Nalika hal padamelan ningkat, seueur diantara urang bakal ngagaduhan sumber pendapatan anu stabil, sareng urang bakal tiasa ngahaturanan waktos luang urang pikeun kolaborasi sareng proyek-proyek anu urang anggo unggal dinten. Tulisan anu saé, sapertos anu sanés!