Deadbeef: pamuter audio ultralight

DeaDBeeF mangrupikeun pamuter audio ultralight pikeun GNU / Linux. Sababaraha dinten ka pengker, citakanna sacara standar dina vérsi salajengna Lubuntu diumumkeun.

Bédana? Rhythmbox, sanaos pamuter anu lengkep, ngagaduhan sakitar 40 MiB mémori dina komputer kuring; Deadbeef, 8 MiB. Ngeunaan ciri sareng fungsina, éta mirip pisan sareng Winamp, tapi tanpa kamungkinan nerapkeun kulit.

fitur:

  • mp3, ogg vorbis, flac, ape, wv, wav, m4a, mpc, cd audio (sareng seueur deui)
  • sid, nsf sareng seueur format chiptune anu sanés
  • dukungan pikeun ID3v1, ID3v2.2, ID3v2.3, ID3v2.4, APEv2, xing / info tags
  • dukungan pikeun tag unicode (utf8 sareng ucs2)
  • dukungan pikeun cuesheets (. file cue), kalayan deteksi karakter (utf8 / cp1251 / iso8859-1)
  • modul pelacak sapertos mod, s3m, it, xm, jsb
  • panganteur gtk2 kalayan widget khusus
  • éta henteu ngagaduhan kagumantungan GNOME atanapi KDE
  • ngaleutikan kana baki, kontrol volume nganggo kabayang mouse
  • sered tur teundeun, dina daptar sareng tina panyungsi file
  • kontrol playback ti terminal paréntah
  • jalan pintas global
  • sababaraha daptar puter
  • nembongkeun cakram cakram
  • Ékualiser grafik 18-band
  • éditor metadata
  • playgroups customizable
  • dukungan pikeun podcast sareng aliran radio di ogg vorbis, mp3 sareng aac
  • maén tanpa lirén antara lagu
  • dukungan pikeun plugins; hadir sareng sakumpulan plugins anu parantos kalebet
  • itungan panjang lagu akurat pisan
  • jalan dina arsitéktur x86, x86_64 sareng ppc64

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

sudo add-apt-repository ppa: alexey-smirnov / deadbeef
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install deadbeef

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   basa Yunani cenahna

    Che man kuring sok maca blog anjeun, kaleresan kuring pikir éta saé! Kuring henteu kantos nyebatkeun naon-naon ka anjeun dugi ka ayeuna, tapi waktos ieu kuring ngaraos wajib ngalakukeun éta sabab kaleresan pamaén ieu kasasar tempat anu hadé sareng kuring henteu terang éta upami sanés pikeun blog ieu. Hatur nuhun pisan sareng kuring ngarepkeun ieu teraskeun sapertos kieu!

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Nuhun gélo! Kuring ngirim anjeun nangkeup badag! Mudah-mudahan anjeun tiasa masihan langkung koméntar. Abdi hoyong terang naon anu aranjeunna pikirkeun sareng kabutuhan di sisi séjén tb, leres? Ah! Abdi resep blog anjeun, kuring ngagosip sakedik sareng mendakan pikaresepeun ... 🙂 Salam! Paul.

  3.   san cenahna

    Che man ngan poé kamari kuring nyobaan aplikasi ieu. Sae pisan, super minimalis sareng henteu nguasaan langkung ti 20 mb Ram, sedengkeun contona rhythmbox nempatan sahanteuna 50 mb. Éta ngingetan kuring ngeunaan foobar anu kuring anggo dina windos

    Salam,
    Che blog anu saé pisan

  4.   lope cenahna

    Nya, hayu urang tingali naha aya anu tiasa masihan kuring. Kuring parantos ngaunduh sumberna tina halaman proyék. Kuring parantos nyusunna sareng sadayana lancar. Program na nembongan dina Aplikasi -> Sora sareng video-> Deadbeef.
    masalahna nyaéta nalika ngajalankeun éta ogé ... leres pisan henteu aya kajadian. Prosés anu disebat deadbeef-main nembongan dina monitor sistem, tapi henteu aya kajadian. Henteu aya jandéla muka atanapi naon waé. Kuring uninstall sareng pasang deui, waktos ieu kuring mariksa hasil tina "ngonpigurasikeun" (jujur, pertama kalina kuring henteu repot ningali éta kusabab teu aya kasalahan alam naon waé sareng kuring tiasa neraskeun "ngadamel") sareng Kuring ningali sababaraha hal anu sono ka kuring:

    stdio: enya - Standar plugin IO
    gme: enya - pamuter musik chiptune dumasar kana GME
    belet: enya - pamuter modul dumasar kana perpustakaan DUMB
    nullout: enya - kaluaran NULL
    alsa: enya - kaluaran ALSA
    sid: enya - pamuter SID dumasar kana libsidplay2
    ffap: enya - decoder audio Monyét (APE)
    lastfm: henteu - tukang bajingan.f.f
    mpgmad: enya - mpeg pamuter dumasarkeun libmad
    vorbis: henteu - ogg vorbis player
    flac: enya - pamuter flac
    wavpack: henteu - pamuter wavpack
    sndfile: enya - pamuter PCM (wav, aiff, jsb) dumasar kana libsndfile
    vtx: enya - vtx file player (ay8910 / 12 emulation)
    adplug: enya - pamuter adplug (OPL2 / OPL3 emulasi)
    vfs_curl: henteu - http / ftp streaming streaming
    cdda: henteu - pamuter audio cd
    gtkui: henteu - panganteur pangguna GTK
    hotkeys: enya - Dukungan hotkey global
    ffmpeg: henteu - codec ffmpeg
    oss: enya - plugin kaluaran oss
    pulsa: henteu - plugin kaluaran PulseAudio
    karya seni: henteu - Cover art plugin
    supereq: enya - Ékuualiser dumasar kana perpustakaan Super EQ ku Naoki Shibata
    ngabéjaan: enya - plugin notifikasi-daemon support

    Sakumaha anjeun bakal ningali, aya sababaraha plugins anu nyatakeun "henteu". Kuring ngabayangkeun yén pikeun alesan éta program henteu jalan nalika ngalengkepan pamasangan. Kuring bakal ngahargaan lamun saha waé anu tiasa masihan terang ngeunaan hal éta ku kuring tiasa dianggo. Abdi nganggo Fedora. Hatur nuhun pisan.

  5.   lope cenahna

    Nya, kuring parantos ngatasi masalah. Éta mangrupikeun perkawis sababaraha kagumantungan: S
    Sababaraha paket -devel anu kuring henteu dipasang. Nuhun atoh ka anu nyéépkeun waktos pikeun ngabantosan.

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta alus! Kuring bungah anjeun sanggup méréskeun masalah.
    Hatur nuhun pisan pikeun nyebarkeun solusina!
    Surak! Paul.