Harmoni: Pamaén anu elegan sareng cocog sareng aplikasi awan

Di dieu dina blog kami parantos nyarios ka anjeun sababaraha kali pamuter musik pikeun sagala rasa, dina kasempetan ieu, kami hoyong masihan detail a pamuter pinter anu ngagaduhan kakhususan mahluk cocog sareng sagala rupa aplikasi awan siga anu kawéntar Spotify, Google Play Music, Diantarana.

Pamaén ieu, anu sacara visual elegan pisan sareng bersih, disebatna tengtrem sareng nembé diénggalan kanggo nambihan dukungan kanggo Last.fm, sajaba ti éta, upami anjeun salah sahiji pangguna anu biasa download mp3 dina komputer anjeun, alat ieu sampurna pikeun ngatur éta.

La integrasi éksténsif sareng layanan awan sareng penampilan na anu elegan, ngajantenkeun salah sahiji pamaén anu urang kedah nyobian sareng khususna resep. Pamuter Spotify

Naon harmoni?

tengtrem mangrupikeun pamuter musik anu elegan anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun lagu anu disayogikeun dina komputer sapertos anu aya dina aplikasi awan sapertos Spotify, SoundCloud, Google Play Music, SoundCloud, sareng anu sanésna.

Éta gratis sareng lintas platform, dikokolakeun ku panyipta na sareng sajumlah leutik kolaborator, dikembangkeun nganggo éléktron anu seueur di urang resepsareng naon anu dibenci batur). Kodeu sumber na cukup beresih sareng teratur, sareng pembaruanna angger-angger.

Pamaén anu éndah ieu diideuan ku iTunes janten seueur fitur sareng penampilan na bakal ngingetkeun deui kenangan ka pamuter éta.

pamuter poék

Fitur harmoni

  • tengtrem Éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun audio tina sababaraha aplikasi dina awan sapertos: Spotify, Deezer, Google Play Music, Hype Machine, SoundCloud sareng Last.fm.
  • Sadaya daptar puter anjeun dina hiji aplikasi.
  • Sawangan anu hadé pikeun perpustakaan anjeun, hatur nuhun kana fungsina CoverFlow.
  • Integrasi kana ménu sora atanapi sistem baki pikeun sistem anu teu cocog.
  • Mibanda interface super elegan.
  • Penampilanna tiasa ngalih antara modeu cahaya sareng modeu poék, ku jalan pintas keyboard saderhana Ctrl + D
  • Jalan pintas sababaraha keyboard.
  • Antarmuka anu bersih tanpa gangguan.
  • Last.fm scrobbling.
  • Dukungan pikeun konci multimédia.
  • Bisa diadaptasi pikeun sadaya layar.
  • Bewara anu saé nalika ngarobah lagu.

Kumaha carana masang Harmony

Salah sahiji kaunggulan hébat tina tengtrem nyaéta ngagaduhan installer pikeun sadaya distro Linux, salian ti kamungkinan tiasa ngaunduh tina kode sumberna, gumantung kana distribusi atanapi sistem operasi anjeun, unduh paket anu cocog tina rilis resmi na https://github.com/vincelwt/harmony/releases.

Arch Linux sareng pangguna turunan tiasa install Harmony ti AUR, pikeun ngalakukeun ieu muka terminal sareng ngajalankeun paréntah ieu:

yaourt -S harmony-player

Sacara pribadi, kuring resep pisan nyobian Harmony, éta parantos pamuter elegan kalayan integrasi hébat sareng awan, kinerja dina komputer kuring kalayan Linux Mint 18.1 parantos saé, sareng éta ogé mikawanoh kontrol multimédia dina keyboard kuring (hal éta ngaapresiasi).

Anjeunna parantos nyéépkeun sadidinten maénkeun musik ti Spotify anu dipikacinta, ditambah sababaraha podcast anu disayogikeun dina SoundCloud sareng éta saé pisan. Janten teu aya deui anu nyarankeun pikeun nyobaan éta sareng saatos anjeun resep, tong hilap tinggalkeun koméntar ka kami.

Kumaha Harmony nguji anjeun? 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marty mcfly cenahna

    Anu paling penting leungit: PAÉLAJI RESMI KA HALAMAN WEB. Kuring henteu acan ningali dimana-mana sareng anu éta pikeun kuring penting sateuacan ngaluncurkeun masang program….

    1.    kadal cenahna

      https://github.com/vincelwt/harmony/ kami parantos nempatkeun éta dina sékrési

  2.   Gonzalo Martinez cenahna

    Kuring ngantunkeun koméntar yén aranjeunna bakal benci ka kuring, tapi di dieu aya hal anu lucu kuring lumaku: panganteur na sakumaha mungkin iTunes.

    Teu aya anu kantos terang kumaha ngajawab kuring kusabab Apple sapertos sampah, Macbooks mangrupikeun perangkat keras anu teu aya artina, sareng OS X janten "teu tiasa dianggo", kusabab aranjeunna nyobian nyonto sagala anu tiasa, aya seueur parangkat lunak anu sami sareng parangkat lunak Apple, sareng didinya nyaéta beuki loba buku catetan kalayan desain macbook.

    Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun pernyataan anu pasti, tapi kumargi Ubuntu di taun 2010 ngarobih sadayana antar muka janten langkung "OS X", kuring ningali beuki seueur parangkat lunak gratis anu nyobian janten pasangan gratis tapi ampir mangrupikeun klon perangkat lunak mac .

    1.    Jolt2bolt cenahna

      Abdi tiasa nyarios sareng ngaku yén desain panganteur pangguna Apple saé pisan sareng leres-leres patut ditiru ku éta; ogé kuring henteu tiasa nampik yén bagian tina parangkat lunak sareng aplikasi na nawiskeun interkonéktipitas anu hadé sareng kasaluyuan diantawisna; Kumaha carana kuring nolak yén gambar sareng software éditan audio pangsaéna didesain khusus pikeun sistem éta; Tapi éta sanés hartosna hardware anjeun henteu mahal teuing sareng luntur, sareng sanés hartosna yén sistem operasi anjeun bahkan langkung teu aman tibatan Windows. Biasana OS anu ragrag munggaran dina konperénsi hacker sok aya Mac, anjeun gaduh seueur teuing kerentanan janten hal anu anjeun mayar 2 atanapi tilu kali harga perangkat keras sareng parangkat lunak anu sami anu tiasa minuhan tujuan éta kalayan teu sampurna.
      Kuring ogé tiasa ngawatesan janten leres-leres obyektif yén Apple henteu sami sareng henteu paduli naon anu dipikirkeun ku pangguna, ayeuna ngeunaan sabaraha artos anu tiasa kéngingkeun pangguna na; Maka, pro macbook pangénggalna hadir sareng konektor USB-C tunggal nalika laptop anu gaduh ciri anu sami sareng ukuran anu ampir sami nyukuran ampir 4 diantarana. Tangtosna anjeun bakal ngawartosan kuring yén anjeun tiasa mésér adaptor nyalira sareng gaduh seueur palabuhan, tapi patarosan kuring ... naha mayar langkung kanggo hal anu ditawarkeun ku mérek sanésna sacara umum sareng dina harga dua kali?
      Sareng naon anu kuring tiasa nyarioskeun ngeunaan Iphone 7 anyar anjeun sareng CIRI anjeun anu Kurang CIRI. LO Marketing mangrupikeun jenius, éta pertama kalina kuring ningali aranjeunna ngajual anjeun kurangna fitur sapertos fitur sareng aranjeunna berhasil ngayakinkeun jalma-jalma pikeun tungtungna mésér hal anu sanés ngan ukur pikeun nganggo fitur SUPPOSED! Janten telepon anu hargana $ 800 tungtungna ogé $ 900 atanapi $ 1000, Wah, leres?! Abdi resep OnePlusone tibatan éta, tingali modél One Plus 3T na, kalayan biaya $ 439 éta ngagaduhan dua kali pakakas sareng fitur iPhone 7 sareng ampir satengah harga ...
      Sareng anu paling kuring nganggap hina ngeunaan apel nyaéta kumaha cara nutup sistem na kalayan ngan ukur hiji tujuan, nyaéta anjeun ngan ukur nganggo produk na ... yén anjeun teu ngagaduhan pilihan pikeun milih anu sanésna atanapi anu anjeun pilih langkung atanapi kirang cocog sareng na lingkungan tibatan anjeun tungtungna milih pikeun milih pangguna sadaya mérek anjeun. Wartoskeun ka kuring ka odyssey pikeun gaduh Linux dina mac, bahkan kalayan windows anjeun kedah ngalakukeun sababaraha jenis sulap pikeun masangna ...
      Janten leres, alesan kuring leres-leres diadegkeun pikeun nentang apel sareng produkna, tapi ku jalan kitu kuring ngagem jalma gélo anu ngamimitian sareng Apple (Maksad abdi Steve Jobs), sabab saurna anjeunna anu pangpayunna ngimpi nempatkeun PC unggal imah sareng naon anu kedah diucapkeun ku ideu yén telepon sanés ngan ukur alat saderhana pikeun nelepon sareng nampi pesen ... Éta GENIUS! Tapi kuring ngahargaan éstétika sareng cara pikirna, sabab sapertos anjeunna kuring henteu ngaraos gampang pikeun cocog sareng standar windows, tapi mungkin éta anu ngilhamkeun linus sareng panginten éta salah sahiji alesan kunaon kuring ayeuna gaduh sistem operasi karesep kuring, GNU / Linux! Pokokna, hayu urang tengtrem sareng ngakuan yén Apple henteu saé pisan! Sareng sepi, kuring terang yén Linux sanés ogé saé, tapi kuring resep pisan!

  3.   Lucas Matias Gomez cenahna

    Abdi resep, kuring nyandak éta sareng naon anu kajadian.

  4.   g cenahna

    Abdi hoyong ngaunduh albeum anu anjeun gaduh gambarna, kompilasina katingalina pikaresepeun

    1.    kadal cenahna

      Éta daptar puter Spotify anu disebut Arepa Venezuela 🙂

  5.   Antonio S. cenahna

    Coba daptar puter ieu: Musik pikeun guru Carlos

  6.   Antonio S. cenahna

    oh sareng ngaunduh musik cobian deezloader, éta saé. Éta mangrupikeun portabel pikeun windows sanaos kuring henteu terang naha éta ogé pikeun linux.

  7.   Bursoft cenahna

    Kuring dipasang éta ngan ukur panasaran, sabab kuring anggap yén spotify henteu bakal ngalirikeun lagu éta ka aranjeunna supados tiasa dimainkeun ku platform pembayaran anu sanés, janten kuring mimiti debug aplikasi, sareng naon anu disangka anjeunna; atanapi naon éta nyaéta ngajantenkeun spotify (anu sanés) anu mulihkeun sampul, nami, albeum, judul sareng durasi (ieu penting) kalayan token anu dipasihkeun ku pangguna nalika log in, anu saé nyaéta sakali anjeunna parantos kéngingkeun sadaya daptar puter anjeun, budak éta milarian kalayan judul anu dipikagaduh sareng durasina (janten langkung pas dina pamilarian dina youtube ngabandingkeun video mana anu ngagaduhan judul anu sami sareng waktos na perkawis) upami anjeun henteu percanten ka kuring XD ngan saukur dina host anjeun kalebet yutube.com upami anjeun dina jandéla anjeun kedah meungpeuk yotube.com dina file host anjeun sareng aplikasi na pareum. Éta mangrupikeun aplikasi anu haram.

    1.    henteu aya namina cenahna

      Ngan kusabab ngagaduhan lisénsi "keuyeup", éta mangrupikeun parangkat lunak pikeun hilap. ("Harmoni pernah janten perangkat lunak sumber terbuka. Ayeuna mangrupikeun perangkat lunak gratis-kanggo-meunteun, tapi anjeun peryogi lisénsi pikeun teras-terasan dianggo.")

  8.   JOE MESIN cenahna

    Kuring nyobian na kacilakaan pas kuring nolak mayar saatos ngupingkeun lagu tina youtube, kuring nganggo linux sabab kuring teu tahan meres sareng perlakuan humanoid "konsumen" Kuring parantos ngéléhkeun sababaraha ngan ukur nyarioskeun kuring "konsumen" aranjeunna henteu ngartos yén pikeun sababaraha Homo sapiens sapiens mangrupikeun pelanggaran anu parah pikeun nyebutna "konsumen" atanapi naon anu kuring gelo pisan ku iklan spektakuler anu ngancurkeun tempat kosong mana waé anu ngamungkinkeun anjeun ningali seueur sareng flora sareng fauna anu aya , aranjeunna ngabungkusana ku pager foil kalayan iklan spektakuler-karaos kuring nalika "otoritas" DF ngeusian jalan-jalan ku pager logam numutkeun aranjeunna pikeun "ngajagi" harta benda, sahingga nunjukkeun "leungeun baju" anu leres sapertos anu biasa ngajalankeun sapi, aranjeunna kakurangan kakus toilet, pulpén penanganan sareng anu parantos dilatih-kuring bakal kéngingkeun basis data kongrés sareng kabinet sadayana sareng protés di imahna sacara cara anu acak pisan sareng teu katebak. gaya anarkis murni JEUNG NGABUNJEUN JAMANNA DINA KALUNGGUNGAN DARAH DARI Lacak sareng Upami Aranjeunna Ditémbong Pikeun Nyalurkeun Aranjeunna + Séstis tina industri parfum dugi ka akhir + 24 JAM bau unggal dinten.