ExMplayer: pamuter Multimedia kalayan dukungan 3D, Facebook sareng sanésna deui

Nyobian beristirahat sakedik tina alternatif anu paling populér (VLC, SMPlayer, jst.) Kuring mendakan di AUR pamuter multimedia anu henteu ngan ukur maénkeun Audio sareng Video, tapi ogé ngagaduhan fitur anu pikaresepeun.

ExMplayer mangrupakeun GUI keur MPLayer tapi ku kakhususan yén éta ditulis dina Qt sareng éta multiplatform.

Sumuhun, SMPlayer ogé, tapi bédana nyaéta ExMplayer méré urang pilihan pikeun nonton pilem dina 3D, salami pidéo ngamungkinkeun, nganggo sababaraha cara.

EXMPlayer1

Urang tiasa ngazum gede dina pidéo, ngarobih résolusi, ningkatkeun kualitasna, ngarobih FPS, sareng nyandak gambar tina naon anu urang maénkeun.

Henteu ngan éta, pikeun Geeks anu paling, ExMplayer gaduh saringan pikeun video, sababaraha diantarana WTF pisan? sapertos, salaku conto, anu ngamungkinkeun urang ningali naon anu urang maénkeun dina matrix:

ExMplayer_filters

Salaku tambahan, urang tiasa muka file kami ngalangkungan pilihan anu nunjukkeun folder lokal kami di luhur pamuter, kalayan pangaruh anu sami sareng anu Aliran Panutup de iTunes:

ExMplayer_folder

Masih henteu cekap? Nya, pamuter ieu ngagaduhan seueur fitur anu saé, sapertos kamungkinan nimba audio tina pidéo o ngarobah kana MP3, OGG, AAC sareng sakumpulan format populér sanés.

EXMPlayer3

Éta ogé ngagaduhan alat anu disebat MédiaCutter, anu ngamungkinkeun urang pikeun motong audio sareng pidéo sareng ku cara ieu ngalakukeun éditan ku cara anu saderhana, atanapi nyiptakeun pondok urang sorangan Kuring sumping Pidéo 6 detik dipopulerkeun ku Twitter (urang tiasa ningali sababaraha conto dina TheBestVine).

Pilihan séjén anu pikaresepeun pikeun pamaén ieu nyaéta naon anu disebatna "SeekView", nyaéta, sapertos réproduktor ti YouTube, Vimeo, jsb, ExMplayer nunjukkeun ka urang fragmen pidéo nalika urang mindahkeun kursor dina palang kontrol.

exmplayer-ubuntu-web

ngagunakeun opensubtitles.org, ExMplayer ngamungkinkeun urang pikeun unggah, ngaunduh sareng milarian tarjamahan dina sababaraha basa, janten urang tiasa mopohokeun milariannana dina wéb.

Urang ogé tiasa ngabagi dina Facebook langsung (kalayan pencét tombol) naon anu urang tingali atanapi ngupingkeun.

En ArchLinux tiasa dipasang ti AURs:

$ yaourt -S exmplayer

o

$ yaourt -S exmplayer-git

Tapi nalika kuring ngajalankeunana kuring nampi kasalahan sapertos kieu:

Debug: Mariksa binér MPlayer ... Debug: Ngamimitian prosés mplayer ... Perhatosan: QMetaObject :: connectSlotsByName: Teu aya sinyal anu cocog pikeun on_sliderSeekFullSc_actionTriggered (int) Debug: "/ tmp" Debug: Config path: "/ home / elav /. config / exmplayer "Debug: Pariksa panggunaan beungkeutan pondok ... Debug palsu: Memuat file jalan pintas:" /etc/exmplayer/sc_default.xml "Debug: Mariksa tali anu pondok potong deault ... leres Debug: KDE kauninga Debug: Tipe Sistem "1" Debug: QDBusError ("org.freedesktop.DBus.Error.UnknownMethod", "Teu aya metode sapertos 'Inhibit' dina interface 'org.freedesktop.ScreenSaver' dina jalur obyék '/ ScreenSaver' (tandatangan 'susu') ") Debug: w_width: 600, w_height: 375 Debug: w: 600, h: 375 Pelanggaran ruas (` inti 'dihasilkeun)

Tapi sajauh kuring ngajawab masalah, kuring tiasa masangkeunana dina distro naon waé dumasar kana Ubuntu kalayan paréntah:

sudo add-apt-repository ppa: exmplayer-dev / exmplayer sudo apt-get update sudo apt-get install exmplayer

Sanaos sacara éstétis sanés pamuter anu saé, urang tiasa nyaluyukeun penampilanana ku ngagaduhan Tampilan & Ngarasa sapertos Gtk +, aqua, cleanlooks, Windows 95… Jsb.

Kuring panginten langkung seueur detil, tapi dugi ka ayeuna ieu kuring tiasa ningali sareng mendakan nalika nganggo ExMplayer. Ayeuna kuring gaduh salaku pamuter pidéo standar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Percaff_TI99 cenahna

    Kuring biasana nganggo smplayer langkung seueur tibatan vlc, tapi anu anjeun tampilkeun ngagaduhan fitur anu narik pisan, langkung ti éta; ngaunduh tarjamahan, dina hal saringan pikeun video, gaya Matrix tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun wallpaper.
    Anu teu jelas pikeun kuring nyaéta upami kasalahan anu némbongan ngajantenkeun éksékusi ékspérimén, atanapi éta ngan ukur peringatan.

    Salam.

    1.    cex cenahna

      Boh unduhan tarjamahan sareng saringan pidéo ogé ngagaduhan SMPlayer.

      1.    Percaff_TI99 cenahna

        Hatur nuhun kana tip na, kuring badé masangkeunana khususna pikeun masalah tarjamahan, kuring badé ngajajah smplayer, langkung tuntas.

        Salam.

  2.   sengit cenahna
  3.   poék Ungu cenahna

    Kuring meunang kasalahan anu sami dina Kubuntu.

    1.    alémbél cenahna

      abdi ogé

    2.    elav cenahna

      Kuring dipasang dina ElementaryOS

      1.    poék Ungu cenahna

        Salami abdi tiasa nganggo atanapi henteu, kuring bakal resep terang kumaha damel MediaCutter. Naha anjeun milih waktos ngamimitian sareng waktos akhir sareng motong pidéo nyalira? Atanapi anjeun kedah ngalakukeun sapertos dina VLC, pencét tombol catetan sareng antosan saatna nalika anjeun hoyong ngeureunkeunana?

        1.    poék Ungu cenahna

          Kuring ngajawab sorangan: waktu mimiti sareng waktos tungtung, atanapi durasi, parantos ditangtoskeun. Upami éta tiasa dianggo sakumaha kuduna sareng henteu kakurangan fungsi SMPlayer (sigana kuring henteu, nganggo Mplayer anu sami) sigana bakal ngagunakeunana salaku pamuter pidéo standar. Kuring henteu terang upami ngagaduhan tema Oksigén tapi kuring hoyong.

      2.    sengit cenahna

        Éta kedah dianggo sareng perpustakaan anu langkung lami

      3.    alémbél cenahna

        Éta ditingali yén dina Kubuntu henteu jalan, kuring badé uninstall. A isin…: 0 (

  4.   IGA cenahna

    Naha ningali pidéo Katy dina 3D masihan anjeun "visi" énggal? 😀

    1.    elav cenahna

      Oh muhun !!! xDD

    2.    hayu urang nganggo linux cenahna

      haha!

  5.   pandev92 cenahna

    Sareng éta aya dina gtk atanapi dina qt?

    1.    elav cenahna

      Ay Pandev !! Upami anjeun parantos maca tulisan anu leres, anjeun bakal terang .. Tapi lirén, kuring bakal ngahémat karya anjeun: Qt

      1.    pandev92 cenahna

        Kuring ngan biasana ngalangkungan sareng maca kecap-kecapna dina kandel: p

        1.    hayu urang nganggo linux cenahna

          ah! trik mojang hideung kolot! éta sababna kuring henteu nganggo, tapi teu aya anu maca anjeun.

          1.    elav cenahna

            Google sapertos Pandev, éta sababna anjeun kedah nganggo Bold 😀

  6.   eliotime3000 cenahna

    Pamaén pidéo ieu saé pisan. Mirip pisan sareng VLC.

  7.   rvm cenahna

    Éta garpu smplayer sanés. Atanapi sahenteuna nganggo seueur kode smplayer.

    Abdi bosen parantos seueur garpu.

    1.    cex cenahna

      Hai Ricardo.

      Hatur nuhun pikeun SMPlayer (sareng SMTube). Kumaha anjeun ningali ngahijikeun sawangan dina palang waktos?

      Kuring nganggo SMPlayer pikeun maénkeun pidéo Youtube sareng éta bakal saé pisan pikeun kuring.

      Bisi aya anu resep, kalayan kombinasi konci (kuring saleresna nganggo gerakan tikus) dina tautan atanapi pidéo YouTube anjeun tiasa nyandak alamat pidéo na sareng ngabuka di SMPlayer, kalayan kaunggulan anu dibutuhkeun ku ieu. Tangtosna, tambihan Firefox bakal langkung saé ngalakukeunana sacara otomatis tapi kuring henteu mendakan.

  8.   kuk cenahna

    pikeun nyobaan éta Nuhun :) Extundelete

  9.   kuk cenahna

    Porno 3D anu pangsaéna 😉

  10.   vidagnu cenahna

    Pikaresepeun!, Kuring bakal ningali!