MinerOS GNU / Linux: Sistem Operasi pikeun Tambang Digital (MilagrOS)

Salam, anggota sareng pangunjung Blog hébat sareng éksténsif ieu pikeun ngahontal internasional dina Parangkat Lunak Gratis sareng GNU / Linux. Saatos mangpirang-pirang bulan teu nyerat ku cara kieu, dinten ayeuna kuring nyungkeun publikasi ngeunaan pangwangunan énggal kuring di Free Software World, anu ngahijikeun sadayana anu parantos kuring pelajari dugi ka ayeuna. GNU / Linux, Internet (Webapps) sareng Pertambangan Cryptocurrency Digital:

Panambang GNU / Linux: Sistem Operasi Siap 100% pikeun Penambangan Cryptocurrency Digital

Naon MinerOS GNU / Linux?

Ieu mangrupakeun GNU / Linux Distro, anu ayeuna nuju dikembangkeun sareng sayogi kanggo diunduh dina versi béta (0.2) sareng sumbangan sateuacanna (sumbangan kana proyek) dina vérsi na béta 0.3.

Nanging, diarepkeun yén vérsi stabil anu munggaran, nyaéta, anu Vérsi 1.0 (Petro) tina Panambang GNU / Linux tiasa dianggo salaku Kabupatén pamakean sapopoésabab mawa sadayana Parangkat Lunak Dasar sareng Penting pikeun Bumi sareng Kantor, dina konfigurasi dumasar kana Ubuntu 18.04 (Modernitas sareng Kompatibilitas tinggi) sareng MX Linux 17 dumasarkeun DEBIAN (Stabilitas, Portabilitas sareng Kustomisasi tinggi) dina gabungan tina XFCE Lingkungan (Lampu sareng Fungsional) + Plasma (Éndah sareng Kuat), janten éta adaptasi sampurna pikeun PC (Komputer Pribadi) anu sedeng atanapi kinerja tinggi tanpa aya masalah.

Vérsi stabil kahareup

La Vérsi 1.0 de Panambang GNU / Linux bakal datangna dumasar kana Ubuntu 18.04 sareng éta bakal beuratna 1 GB tambah (4.3 GB) anu Vérsi 0.3 alatan éta Lingkungan Plasma Pribadi sareng aplikasi anu langkung asli, tapi éta bakal nganggo mémori RAM kirang, sakitar 400MB versus 640MB Vérsi 0.3. Sapinuhna boot dugi ka sési login manager (lightdm) rata-rata dina 30 detik sareng sacara otomatis pareum rata-rata dina 10 detik. Kalayan 5 Perangkat Lunak Pertambangan Digital sareng 6 Dompet dipasang.

The Distro MinerOS GNU / Vérsi Linux Diperkirakeun diluncurkeun tina 19 April 2.018, atanapi saatos diterbitkeun resmi tina Ubuntu 18.04. MinerOS GNU / Linux 1.0 bakal mawa ka program tambang Minergate, CGMiner, CPUMiner, Claymore sareng XMR-STAK-CPU, ditambah Armory, Exodus, Jaxx, Magi Wallets, sareng plugin deteksi Trezor Hardware Wallet dipasang sacara standar.

Pondokna, MinerOS GNU / Linux mangrupakeun Sistem Operasi "Non-Privatif" sareng "100%" siap dianggo di Bumi, Kantor sareng / atanapi Penambangan Cryptocurrency. Sareng gampang dirobih kana Gamer Linux anu cocog sareng aplikasi Microsoft proprietari ku cara masang PlayOnLinux sareng Steam.

Inpormasi penting diénggalan ka 11/07/2018

Parantos dileupaskeun Vérsi MinerOS 1.1 sareng parantos diputuskeun pikeun ngalengkepan kamekaranana sacara lengkep. Janten dina waktos anu caket, sadayana anu dikembangkeun di dinya bakal dihijikeun ka Distro anu anyar anu disebut MilagrOS.


MilagrOS - Vérsi stabil anyar

Inpormasi penting diénggalan ka 30/07/2021

Kusabab Juli 2.019, éta lami Distro MinerOS dumasarkeun kana Ubuntu 18.04, teu acan langkung diénggalan, nanging, sadaya kamekaranana parantos hijrah ka anyar Distro MilagrOS, dumasarkeun kana MX Linux 19.X, anu dina gilirannana dumasar kana DEBIAN 10.X, akibatna, pikeun diajar langkung seueur ngeunaan ieu sebaran cocog pikeun Tambang Digital, aranjeunna kedahna waé nganjang ka halaman wéb anu sami dina Tic Tac Project | Distros.

"Kaajaiban GNU / Linux, mangrupikeun édisi henteu resmi (Respin) tina MX-Linux Distro. Anu hadir sareng kustomisasi ekstrim sareng optimasi, anu ngajantenkeun idéal pikeun komputer sumberdaya rendah atanapi lami, sareng pikeun pangguna anu teu gaduh atanapi poténsial Internét terbatas sareng pangetahuan GNU / Linux. Sakali dicandak (diunduh) sareng dipasang, éta tiasa dianggo sacara épéktip sareng épisiénsi tanpa kedah Internét, kumargi sadaya anu anjeun peryogikeun sareng seueur deui parantos dipasang.".

Anjeun ogé tiasa ningali inpormasi anu langkung énggal dina halaman wéb ieu di handap link.

Kaajaiban GNU / Linux: Anyar aya respin! Ngahormat atanapi Distros?

Kaajaiban GNU / Linux: Anyar aya respin! Ngahormat atanapi Distros?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

70 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   MANUEL ARTURO SILVA ROCHA cenahna

    héy! postingan saé 🙂.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Hatur nuhun! Kuring parantos nempatkeun sagala élmu dina Distro éta!

  2.   henteu aya namina cenahna

    Hai Jose, wilujeng énjing
    Kuring ngarti yén éta distro énggal sareng patarosan kuring nyaéta: Naha distro énggal ieu ngadukung pamasangan program sapertos postgres, docker, postman, MySQL, sareng sajabana tanpa masalah atanapi éta ngan ukur pikeun program bumi (kantor gratis)?
    Wasalam

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Anonim, tangtosna. Ngadukung sadaya platform pamrograman GNU / Linux dasar!

  3.   cloudbox cenahna

    «Nami kode tina Distro MinerOS GNU / Linux Vérsi 1.0 bakal" Petro "pikeun ngahargaan Cryptocurrency atanapi Cryptoactive Resmi Republik Bolivarian Vénézuéla». Goréng teuing, anjeun kaasup kabijakan (sareng sanés anu pangsaéna) dina OS linux.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Éta pasti karunya lamun ningali nami éta salaku hal politik! Versi 1.2 bakal disebat Onixcoin, 0.3 bakal disebat Bolivarcoin sareng di handap ieu bakal disebat salaku Cryptocurrency Nasional Swasta atanapi Pamaréntah kahareup anu didamel ku Séktor Swasta Nasional atanapi Nagara Venezuelan (Pamaréntahan), henteu paduli partai atanapi doktrin anu maréntahkeun éta! Kusabab kitu, henteu disebut Petro pikeun hal politik, éta disebut Petro pikeun hal logika sareng pamasaran! Upami Capriles, Machado, Mendoza atanapi anu sanés tina Oposisi Nagara narik Crypto, maka pastina sababaraha 1.X kahareup bakal disebat kitu. Abdi sanés politikus, abdi téknolog!

      1.    Leo cenahna

        Bapak Téhnologis anu henteu hoyong politikkeun:
        Naon waé anu ngagaduhan mérek "Vénézuéla" henteu tiasa dipercaya, sanés cryptocurrency, sanés sebaran linux. Dunya terang naon anu kajantenan di Vénézuéla.

        Sareng ku omong ... ogé sebaran linux anu sanés ... anu nawiskeun hal anu sami anu anjeun tiasa kéngingkeun distribusi linux anjeun ku sababaraha paréntah dina konsol. Teu tiasa nyarios.

        Abdi henteu ngagaleuh. Hatur nuhun.
        Éta ngagaduhan sagala tipu daya anu ngagaduhan.

        1.    Ing. Jose Albert cenahna

          Pendekatan anu pikaresepeun sareng terhormat! Cobi tingali upami kuring ngartos: Henteu aya hubunganana sareng Vénézuéla atanapi didamel di Vénézuéla tiasa dipercaya? Hayu urang sebutkeun, dina anggapan anu ditolak, yén ieu leres-leres leres sareng teu tiasa dibatalkeun, sahingga anjeun leres pisan. Tapi ku gaduhna, anjeun nolak diri anjeun salaku mahluk mikir, mekar maju, sabab anjeun aya, nganggo atanapi nganggo Blog Parangkat Lunak Bébas Gratis éndah sareng hébat ieu. Sareng anu kuring terang, Jalma-jalma Vénézuéla (Sadayana: Pejabat sareng Lawan, Sosialis sareng Kapitalis, Kanan sareng Kénca Kiri) sami, saé sareng goréng, sapertos jalma séjén. Pokokna, nalika anjeun mekar urang ngobrol. Salam sareng jaga anu amis ...

          1.    Leo cenahna

            Sarébu hampura pikeun koméntar kuring sateuacana. Kuring mundur sadayana anu kuring nyarios kalayan éra.
            Vénézuéla mangrupikeun jalma anu saé, di nagara anu saé, sareng éta leres-leres nangtung pikeun hoyong ningkatkeun dirina, sanaos, dina sudut pandang kuring anu hina, pamaréntahanana henteu ngiringan.
            Kuring ogé émut parantos ngarusak padamelanana. Kuring terang pisan yén anjeunna kedah nyéépkeun waktos-waktos, sareng waktos mangrupikeun hal anu paling berharga anu dipimilik ku kami.

            Kadang-kadang, dina dinten anu goréng, kasalahan dilakukeun, sapertos koméntar anu hina kuring. Abdi nyungkeun hampura sareng hatur nuhun parantos kasieun kana status épolusi anu goréng pisan.

            Kuring ngahargaan sumbangan anjeun pikeun komunitas perangkat lunak gratis.

            1.    Ing. Jose Albert cenahna

              Hapunten anjeun ditampi, sareng hirup Piranti Lunak Gratis!


      2.    henteu aya namina cenahna

        Hai José, wilujeng énjing. Niat kuring henteu nyiptakeun tirade. Kacuali nami anu anjeun pilih pikeun naon waé anu anjeun ngembangkeun atanapi ciptakeun akhirna netepkeun nada, janten positip atanapi négatip. Kuring khususna henteu sadar kana distros basis Linux anu masihan rujukan ka nagara atanapi kaayaan politik. Bahkan Nova OS, distro anu didamel di Kuba sareng anu dugi ka ayeuna henteu cocog sareng dunya OS, atanapi Canaima, anu ngarujuk kana warisan alam di Vénézuéla. Éta ngan ukur kriteria pribadi kuring. Ah, kuring sanés politikus ogé sareng sanés kuring sanés pangembang tapi ogé téknolog.

        1.    Ing. Jose Albert cenahna

          Ngaran konci Distro MinerOS ngan ukur bakal ngarujuk kana cryptocurrency kaayaan atanapi swasta Venezuelan, sabab éta Distro Venezuelan museur kana Digital Mining, anu didamel di Vénézuéla! Kuring henteu ningali nanaon politik ngeunaan éta, tapi kuring hormat kana sudut pandang anjeun, anu masuk akal upami proyek ti nagara aya dina parameter anu kakeunaan anjeun.

    2.    Miguel cenahna

      Cloudbox, kuring henteu ningali tindakan "politik" anu disebatkeun pikeun nyebatkeun nami nami distro.

    3.    Manuel cenahna

      Leres pisan leres, kuring henteu percanten yén diktator Vénézuéla Maduro pantes ngahargaan ieu.

  4.   Rodolfo cenahna

    Proyék luar biasa! Kuring bakal ngaunduh distro pikeun nguji. Naha proyék bakal didukung kahareupna dina platform sapertos Github?

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Ayeuna dina Blog aya 0.2 gratis gratis sareng 0.3 tiasa diaksés saatos nyumbang kana proyek penciptaan!

  5.   Alejandro TorMar cenahna

    Sigana menarik. Kuring bakal merhatoskeun nalika aranjeunna nyebarkeunana
    Hatur nuhun pikeun screenshot sareng ulasan
    Wasalam

  6.   Imrahil cenahna

    pantun,

    Distro ieu bakal fokus kana pertambangan Bitcoin atanapi cryptocurrency naon? Nuhun sateuacana, katingalina saé

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Cryptocurrency naon waé anu tiasa dianggo dina GNU / Linux Distro ieu salami dimungkinkeun pikeun nyusunna dina Distros basis Ubuntu / DEBIAN.

  7.   Kabin Darwin cenahna

    Dear José ti Cry & to CA Corporation, perusahaan konsultan ngamimitian di Blockchain sareng Cryptoactive Didaptarkeun di Vénézuéla, kami hoyong ngahubungi anjeun pikeun ngabahas cara pikeun ngadukung pamekaran MinerOS. Mangga kontak kami ku email corpocrypto@gmail.com. Salam sareng langkung sukses.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Naon waé email kuring nyaéta: albertccs1976@gmail.com

  8.   Anderson cenahna

    Réréncangan kuring sering nelepon kuring, proyék anjeun sareng kuring resep pisan kuring hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan éta, naha anjeun ngagaduhan saluran telegran dimana kuring tiasa naroskeun sababaraha patarosan ngeunaan proyék éta? hatur nuhun sateuacana .. sareng ka luhur VENEZUELA! malire komentar anu teu masuk akal anu nyebatkeun ngeunaan nagara urang anu éndah .. salam

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Saluran: https://t.me/proyectotictac2k1x

      Telegram: @Linux_Post_Install

  9.   Ares cenahna

    Éta katingalina saé pisan. Nalika kuring tiasa kuring nyobaan.
    Sareng mangrupikeun kasenangan yén éta mangrupikeun perusahaan Vénézuéla (éta mangrupikeun hiji-hijina hal anu bakal ngaluarkeun Vénézuéla kaluar tina taneuh, henteu ngantosan mesia).

    Hal "Petro" ngan ukur ngaran kode, sakanyaho kuring éta lain milik ku saha waé. Aranjeunna henteu kedah ngadamel ribut perkawis éta sareng janten raos yén codenames cryptocurrency dianggo.

    Kitu ogé anjeun namina parangkat lunak pertambangan anu kalebet, anjeun ogé tiasa masihan koméntar kripto anu mana anu tiasa dipimilik ti ditu, anu tiasa janten inpormasi "langkung visual" kanggo seueur jalma.

    Kuring ngan ukur nambahan yén taun tanggal teu gaduh pemisah rébuan.

    PS: Teu sangka Bolivarcoin mangrupikeun lulucon, sanés hal anu nyata.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Hatur nuhun pikeun ningali tanggal na! Sareng komunitas Cryptocurrency asal sanés nagara anu disebut Bolivarcoin langkung lami tibatan Onixcoin.

  10.   Rainerhg cenahna

    Komentar: Nuhun kana tulisanana. Kuring sacara khusus ditarajang ku "fusi lingkungan XFCE + Plasma". Kuring henteu terang yén lingkungan ieu tiasa dicampur.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Distro kuring anu sateuacana, henteu kantos rame, disebat XenOS sumping kalayan sadaya lingkungan anu parantos dipasang sareng stabil, éta didasarkeun tina DEBIAN Testing. Tapi éta henteu kawéntar kusabab éta henteu hasil ngajantenkeun pamasanganana stabil ngalangkungan Systemback, tapi dina LiveCD éta éndah, sareng éta sumping sareng Virtualbox parantos dipasang kalebet.

  11.   Melvin cenahna

    Salam Albert, pengikut anu satia tina blog anjeun Project tic tac, sareng padamelan anjeun kuring kantos naros ka anjeun yén upami anjeun henteu gaduh akademi pengajaran perangkat lunak gratis kuring hoyong éta, panginten di masa hareup anjeun tiasa nyandak jinis proyék ieu bakal langkung gampang Jalma anu hoyong nampi kelas linux sareng anjeun sareng henteu kedah mayar kelas swasta, ngeunaan kursus cryptocurrency anu saé.

  12.   Ing. Jose Albert cenahna

    Abdi henteu ngajar di akademi naon waé, hanjakalna. Ngan pikeun ayeuna kuring nyayogikeun jasa propésional sareng téknis kuring, sareng naséhat di bumi dina Software Gratis sareng Crypto-commerce. Abdi ti Caracas, Vénézuéla sakumaha anjeun terang!

  13.   ChrisADR cenahna

    Wilujeng siang insinyur,

    Kusabab dina tulisan anjeun anjeun mairan yén salah sahiji vérsi na gratis sareng gratis, abdi hoyong terang dimana kuring tiasa mendakan kode sumber distribusi, kumargi kuring hoyong marios bentuk sareng distribusi konfigurasi sateuacan masang sistem, kuring henteu ragu kecap na tapi sigana penting pisan pikeun kuring pikeun ngagaduhan inpormasi ieu dina kasus distribusi gratis (GPL) sareng éta ngagaduhan perangkat lunak anu kedah leres-leres dikonfigurasi pikeun nyegah kabocoran atanapi jembatan anu teu disangka-sangka.

    Salam,

  14.   Ing. Jose Albert cenahna

    Salam!

    Kodeu sumberna sami ISO, nyaéta, nalika anjeun ngaunduh ISO anjeun tiasa ngaleupaskeun zip na ngédit masing-masing file konfigurasi na. Atanapi dina format DVD / USB Live na, jalankeun sareng kirimkeun kana tés lalu lintas sareng pamantauan pikeun ningali naha éta ngagaduhan atanapi ngalakukeun naon waé patalimarga otomatis anu teu diidinan ku pangguna. Kodeu sumber binér, sabab éta aslina sami sareng Distros Ubuntu 18.04 sareng MX Linux 17, kumargi 2 dihijikeun pikeun ngahontal Distro MinerOS. Kuring ngajak anjeun ngaunduh 0.2 kanggo anjeun pikeun nguji sareng masihan koméntar!

  15.   Nicolas cenahna

    Masalahna nyaéta di Uruguay lampu hurung unggal taun

    Pagawean alus teuing

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Hatur nuhun! Nya, halangan utama dina tambang nyaéta konsumsi énérgi, sabab éta konsumsi anu ringan sareng prosés rendah Distro ngaleungitkeun sababaraha konsumsi énérgi alat-alat khusus pikeun kagiatan ieu.

  16.   Nicolas cenahna

    Ngarojong UEFI?

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Janten Ubuntu 18.04, kuring ngabayangkeun éta ngadukungna, kumargi Ubuntu anu paling cocog sareng modéren sareng Windows anu aya di tingkat GNU / Linux.

  17.   Jose Gonzalez cenahna

    Salam.
    Salamet. Sae pisan distro!. Kuring ningali yén anjeun ngagaduhan AnyDesk parantos dipasang sareng konfigurasi anu tangtu. Patarosan abdi naha versi 0.2 atanapi 0.3 bakal ditingkatkeun kana 1.0 sakali kaluar? Surak ...

  18.   Ing. Jose Albert cenahna

    MinerOS, sapertos Distro MX Linux 17 (Distro Mother) ngalangkungan installer asli MX Install nyokong pembaruan Distro kana vérsi anu langkung engké, Nanging, dina hal ieu éta moal tiasa ditingkatkeun tina 0.3 ka 1.0 kumargi Distro anu sanésna Indung (Ubuntu) robih tina 17.04 kanggo vérsi 0.3 ka 18.04 pikeun vérsi 1.0. Kituna, leres-leres disarankeun pikeun masang versi MinerOS 1.0 ti mimiti.

    Ayeuna saha anu nyumbang jumlah anu parantos ditangtoskeun pikeun aksés vérsi 0.3 bakal kéngingkeun tautan unduh pikeun vérsi 1.0 gratis. Sareng saha anu nyumbang jumlah anu parantos ditangtoskeun pikeun 1.0 bakal kéngingkeun jumlah anu parantos ditangtoskeun pikeun vérsi 1.1 sareng 1.2 gratis pisan.

    Catetan: Éta sanés pamayaran, éta mangrupikeun sumbangan pikeun pangwangunan GNU / Linux Distro énggal ieu anu parantos nyandak seueur jam / padamelan pikeun ngawangun sacara total altruistik pikeun kapentingan sadayana!

  19.   Walter Silveira cenahna

    Éta dugi dina waktos anu paling cocog sareng ditunjuk pikeun ngawangun pertambangan di sakola sareng universitas. Janten parangkat lunak gratis sareng gampang diberdayakeun.
    Salaku kolega sareng guru universitas éta mangrupikeun alat mimiti anu saé
    Hatur nuhun kana kontribusi anjeun Jose Albert, Wilujeng.

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Hatur nuhun pisan kana kahoyong anjeun! Moal lami deui kuring ngaharepkeun ngaleupaskeun vérsi 0.3 tina MinerOS GNU / Linux leres-leres gratis, anu terakhir dumasar kana Ubuntu 17.04. Sareng gaduh vérsi 1.0 dumasar kana Ubuntu 18.04 siap diunduh saatos sumbangan. Beda antara 2 dasarna nyaéta versi Ubuntu anu dijantenkeun dadasarna, konsumsi RAM na anu langkung handap, sareng kalebet Dompét. Ku jalan kitu, ayeuna kuring ngalebetkeun Wallét Arepacoin, sareng ngapdet Webapps (Menu Tetengger) dina Browser. Upami saatos 20Feb sareng sateuacan 20Mar teu aya berita ngeunaan Petro Mining Software, kuring ngan ukur ngalebetkeun Wallet online atanapi ku Software anu diluncurkeun sareng kuring bakal nempatkeun Vérsi 1.0 online pikeun April. Sareng perkawis panggunaanna di Universitas sareng Kampus, atanapi lokasi sanés anu bakal dianggo pikeun Node Federasi atanapi pikeun Pamaké perorangan atanapi sah, anu badé lebet kana Digital Mining tanpa seueur pangetahuan sabab Distro ieu idéal sabab parantos dianggo di Format (DVD / USB) janten hirup (Live) atanapi dipasang, éta praktis siap dianggo teu sapertos Distro anu sanés kalebet Ubuntu, anu kedah dipasang sareng ngonpigurasi ti mimiti, anu ngahémat jam / padamelan sareng nyingkat kurva pembelajaran pikeun kauntungan! Nya, akhirna, kuring ngarepkeun sing saha waé anu mikaresep sareng nyumbangkeun naon anu aranjeunna tiasa supados kuring tiasa teras mayeng dina pamekaranana, sakedik-sakedik!

  20.   pablojet cenahna

    Impressive, abdi netelakeun yén kuring henteu terang yén halaman wéb ieu anu kuring parantos nuturkeun mangtaun-taun ti jaman maca google, nyaéta Vénézuéla, kuring ngucapkeun ucapan salamet sareng hatur nuhun pikeun wéb, linux hirup panjang sareng tindakan naon waé anu ngaleuleuskeun sistem konsumsi sareng perusahaan kauangan ieu, perang narco pamaréntah

  21.   Ing. Jose Albert cenahna

    Hatur nuhun pikeun anjeun nuturkeun DesdeLinux!

  22.   Tongkat Joel cenahna

    Wilujeng! Bener mangrupikeun kontribusi anu saé pikeun dunya Parangkat Lunak Gratis sareng ékonomi desentralisasi. Kuring miharep Monero tiasa ditambang ku distribusi, Salam!

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Upami henteu kedah aya masalah sareng éta! Tujuan akhir tina Distro ieu atanapi anu sanés nya éta pikeun lebetkeun kana Konsol Gamer (kalayan kernel masing-masing dioptimalkeun) sahingga nalika anjeun ngajalankeun éta kalayan sagala anu parantos siap (dipasang / disusun) pikeun milik, contona, PS3 / PS4 atanapi Nintendo Switch. sakumaha anu kuring tingali dinten ieu dina pidéo sababaraha hacker anu ngawangun GNU / Linux kalayan Plasma dina Nintendo Switch.

  23.   Ing. Jose Albert cenahna

    21-Pébr-18: Parangkat Lunak Cpuminer-Opt Pertambangan sareng Wallét NEM dilebetkeun kana vérsi hareup 1.0. Webapps (Web Bookmark) parantos diénggalan, sareng inpormasi anu diperbarui ngeunaan Petro kalebet. Dasar (aplikasi) Sistem Operasi dumasar kana Ubuntu 18.04 (Bionic) diropéa dugi ka 21/02/18.

  24.   Ing. Jose Albert cenahna

    02-Mar-18: Ngamangpaatkeun kanyataan yén dugi ka kamari, MinerOS Base, Ubuntu 18.04 LTS "Bionic Beaver", versi LTS salajengna tina Ubuntu parantos ngalebetkeun fase katirisan, anu hartosna henteu aya fitur-fitur anyar anu bakal ditambihan sateuacanna ti peluncuran sareng damel bakalan difokuskeun menerkeun bug anu aya sareng ngagampangkeun adaptasi tina bungkus anu sanés, dinten ayeuna gambar énggal MinerOS GNU / Linux didamel sareng éta! Kalayan pembaruan anyar ieu tina GNU / Linux MinerOS Base, ayeuna urang ogé bakal ningali hal-hal sapertos: Kernel 4.15, Xorg salaku server grafis, Wayland server grafis sayogi, GNOME 3.28 Desktop, sareng sababaraha paket sapertos file manager Nautilus anu masih aya 3.26, Mozilla Firefox 57.0.4 sareng conto mimiti LibreOffice 6.0.1.1. Sareng sateuacan April, sateuacan rilis resmi Ubuntu 18.04 sareng MinerOS 1.0, kuring ngarepkeun tiasa nambihan sareng ngantepkeun Virtualbox 5.2 fungsina di jero Distro sahingga dina format Live DVD / USB atanapi saatos dipasang, éta tiasa ngadamel gambar ISO nyalira. Distros sami atanapi sanés pikeun nyobaan.

    1.    Frank Silva cenahna

      Pagawean rongkah !!

  25.   Ing. Jose Albert cenahna

    Kanggo ayeuna, saatos masang MinerOS, anjeun kedah ngahapus folder .anydesk (diréktori) ti / home / $ USER kalayan paréntah: sudo rm -f /home/$USER/.anydesk sahingga AnyDesk (Access and Control Software Jauh) dihasilkeun deui sareng tiasa ngonpigurasi ti mimiti, sabab upami henteu unggal dipasang MinerOS GNU / Linux ngagaduhan nami pangguna sareng kecap akses anu sami. Dina versi sékrési 1.0 ieu bakal dilereskeun! Sareng kanggo ayeuna hijina warta nyaéta yén LibreOffice henteu ngajalankeun dina format DVD / USB Live (Live) tapi nalika Distro dipasang tiasa dianggo sampurna! Kuring ogé ngarepkeun nambihan Kodi pikeun ngalegaan panggunaan Distro!

    1.    Ing. Jose Albert cenahna

      Kuring ngabenerkeun: sudo rm -rf / home/$USER/.anydesk

  26.   henteu aya namina cenahna
  27.   Frank Silva cenahna

    Anu dipihormat Eng Jose Albert, wajar pikeun nganuhunkeun sareng ngucapkeun salamet ka anjeun pikeun didamel Distro ieu. Kontribusi anjeunna anu luar biasa pikeun masarakat henteu diragukeun. Pantesna ucapan salamet. Abdi hoyong naroskeun ka anjeun: 1. Dimana éta tiasa diunduh saatos sumbangan anu anjeun sarankeun parantos didamel? 2. Program pertambangan naon anu kalebetna? 3. Naha kalebet Panambang Dual Claymore? 4. Naha anjeun ngagaduhan Pitunjuk Instalasi Léngkah-Léngkah? Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun. Punten nyerat ka kuring, kuring hoyong damel babarengan sareng anjeun dina ngembangkeun proyék ieu. Wilujeng !!

    1.    Frank Silva cenahna

      Ogé naroskeun kumaha dukungan MinerOS GNU / Linux 1.0 pikeun supir béda-béda motherboard sareng GPU anu dianggo pikeun panambangan? hatur nuhun

  28.   Ing. Jose Albert cenahna

    1.- Saatos Sumbangan 0,00010000 BTC pikeun Vérsi 0.3 atanapi 0,00030000 BTC pikeun Vérsi 1.0 Kuring ngirimkeun Google Driver Link sareng anu sami kana email anu anjeun nunjukkeun! Kuring nganggo Dompet Eobot pikeun nampi Sumbangan!

    2.- MinerOS GNU / Linux 1.0 bakal nyandak program panambang Minergate, CGMiner, CPUMiner (Versi: Multi sareng Opt), Claymore (Dual ETH + DCR / SC / LBC / PASC GPU Miner 10.2) sareng XMR-STAK-CPU, ditambah Armory, Bolivarcoin, Exodus, Jaxx, Magi, dompet Onixcoin sareng plugin deteksi Trezor Hardware Wallet dipasang sacara standar.

    3.- Leres: Claymore (Dual ETH + DCR / SC / LBC / PASC GPU Miner 10.2)

    4.- Anjeun gaduh tutorial video instalasi dina ieu publikasi: https://proyectotictac.wordpress.com/2018/03/07/mineros-gnu-linux-1-0-ya-esta-lista/

    5.- Kuring ngalayanan anjeun ku email ieu: albertccs1976@gmail.com

    1.    Frank Silva cenahna

      Ing. Jose Albert hatur nuhun parantos ngaréspon. Patarosan anu sanés? Naon alamat BTC anjeun? Ngahubungan anjeun ku mail pikeun sumbangan? Dupi abdi tiasa masang Claymore's Dual Miner 11.2 dina Distro anjeun, anu parantos sayogi? Tautan undeuran nyaéta GOOGLE: https://drive.google.com/open?id=0B69wv2iqszefdFZUV2toUG5HdlU sareng MEGA: https://mega.nz/#F!O4YA2JgD!n2b4iSHQDruEsYUvTQP5_w

      Hatur nuhun. Salam. Salamet

      1.    Ing. Jose Albert cenahna

        BTC Address: 1GdmeZ6J13vPeVk6y8Ef8AM6ehxAgXryq9
        Alamat LTC: LgcK79zr7zoRP2HqfGrMvdWPKobcdWtqzE
        Alamat BCH: 1QBVdzdQTmEzSc7PEcXmogiqCbbqC274iC
        DOGE Address: DTDg3KYKQvPPZs5p5kwKYXxzpHafs4zcg4
        XRP Address: rB1za2ZVgDnNB7u8LbVN61k5nCByBUtXCA
        Tag Tujuan: 1286923
        DASH Address: Xk7mpUUss3p4o2wjfKCQ7hoEku24dZe5Se
        CURE Address: B6uu9bAKmtVMLL7XAVckAfnzgzP1AJzL81
        XEM Address: ND3B5UDCIBPOJA5P43VMQYATX2X5I4DRGLS7D76N
        Pesen: 1286923
        Alamat ZEC: t1eCN7qmsTQQiHgAbVNPYYgYFGPuvQGRUjr
        XMR Address: 45SLfxvu355SpjjzibLKaChA4NGoTrQAwZmSopAXQa9UXBT63BvreEoYyczTcfXow6eL8VaEG2X6NcTG67XZFTNPLgdR9iM
        ID pamayaran: 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000001286923
        FCT Address: FA3koQBnFEcStEWGypq5kcqi3kWEPbHfL9PsfJbXtDBoccp2hCJL
        Alamat MAID: 15easGdbFy4TuwvsmVDwNYZukxRskGodJN

        Saatos sumbangan, email kedah dikirim ka akun email "albertccs1976@gmail.com" kalayan nami atanapi Internet Alias, Nagara sareng Jumlah anu disumbangkeun, pikeun mastikeun transfer sareng ngirim deui email kalayan tautan unduhan masing-masing.

      2.    Ing. Jose Albert cenahna

        Leres. Anjeun tiasa ngamutahirkeun sareng / atanapi nambihan sacara praktis naon waé Perangkat Lunak Penambangan anu sumping pikeun Linux sareng bahkan Windows upami anjeun masang Playonlinux atanapi Anggur!

  29.   Ing. Jose Albert cenahna

    Ku jalan kitu, menit terakhir kuring nambihan WPS Office Suite sacara lengkep dina basa Spanyol yén upami éta dibuka dina modeu langsung Distro pikeun ngimbangan kanyataan yén LibreOffice henteu! Sareng éta ogé ngagaduhan KODI Multimedia Center anu ngamungkinkeun ngokolakeun kontén multimédia online atanapi diunduh komo maénkeun konsol game vidéo retro ku niru ROM-ROM na.

  30.   Frank Silva cenahna

    Ing. Jose Albert wilujeng siang, mamang sanés abdi:

    MinerOS GNU / Linux 1.0 tiasa ditingkatkeun sareng Repositories Ubuntu ??
    Kumaha dukungan MinerOS GNU / Linux 1.0 pikeun supir AMD sareng NVIDIA Motherboard sareng GPU anu sanés dianggo pikeun panambangan?

    hatur nuhun

    1.    Frank Silva cenahna

      Mertimbangkeun yén Ubuntu 18.04 LTS bakal dileupaskeun tanggal 26 April dina vérsi stabil akhir na, naha bakal aya pembaruan tina MinerOS GNU / Linux 1.0, saatos ieu? Naha éta bakal janten MinerOS GNU / Linux 1.0 atanapi naha éta ngagaduhan sub-versi sapertos 1.1 atanapi anu sapertos kitu?
      hatur nuhun

      1.    Ing. Jose Albert cenahna

        MinerOS GNU / Linux 1.0 bakal kaluar sababaraha dinten saatos Ubuntu 18.04 dileupaskeun, teras 1.1 sareng 1.2 sigana bakal kaluar.

    2.    Ing. Jose Albert cenahna

      Leres. Anggo Repository Ubuntu sareng MX Linux 17 nyalira atanapi babarengan. Dukunganna sami sareng Ubuntu.

  31.   Ing. Jose Albert cenahna

    Pikeun aranjeunna anu badé nyumbang sareng / atanapi kéngingkeun Distro, ieu Dompet kuring kanggo sumbangan:

    BTC Address: 1GdmeZ6J13vPeVk6y8Ef8AM6ehxAgXryq9
    LTC Address: LgcK79zr7zoRP2HqfGrMvdWPKobcdWtqzE
    BCH Address: 1QBVdzdQTmEzSc7PEcXmogiqCbbqC274iC
    DOGE Address: DTDg3KYKQvPPZs5p5kwKYXxzpHafs4zcg4
    XRP Address: rB1za2ZVgDnNB7u8LbVN61k5nCByBUtXCA
    Destination Tag: 1286923
    DASH Address: Xk7mpUUss3p4o2wjfKCQ7hoEku24dZe5Se
    CURE Address: B6uu9bAKmtVMLL7XAVckAfnzgzP1AJzL81
    XEM Address: ND3B5UDCIBPOJA5P43VMQYATX2X5I4DRGLS7D76N
    Message: 1286923
    ZEC Address: t1eCN7qmsTQQiHgAbVNPYYgYFGPuvQGRUjr
    XMR Address: 45SLfxvu355SpjjzibLKaChA4NGoTrQAwZmSopAXQa9UXBT63BvreEoYyczTcfXow6eL8VaEG2X6NcTG67XZFTNPLgdR9iM
    Payment ID: 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000001286923
    FCT Address: FA3koQBnFEcStEWGypq5kcqi3kWEPbHfL9PsfJbXtDBoccp2hCJL
    MAID Address: 15easGdbFy4TuwvsmVDwNYZukxRskGodJN

    Saatos sumbangan, email kedah dikirim ka akun email "albertccs1976@gmail.com" kalayan nami atanapi Internet Alias, Nagara sareng Jumlah anu disumbangkeun, pikeun mastikeun transfer sareng ngirim deui email kalayan tautan unduhan masing-masing.

  32.   Ing. Jose Albert cenahna

    16-Mar-18: Dugi ka ayeuna 7 GNU / Linux 1.0 Sistem Operasi Penambangan parantos dipasang dina sababaraha Komputer Desktop sareng Mobile Mobile kalayan fitur téknis anu béda di sababaraha tempat anu béda (Institusi sareng Bumi) pikeun kagunaan administrasi sacara éksklusif (otomasi kantor) sareng ngaevaluasi kinerjaana salaku tujuan umum Distro kanggo Bumi sareng Kantor. Sadayana parantos dilaksanakeun kalayan memuaskan dugi ka ayeuna.

    15-Mar-18: ISO Terakhir kalayan dilebetkeun tina Petro Wallet.

    14-Mar-18: Kompilasi Penultimate tina ISO sareng 4.5GB kalayan konsumsi rata-rata memori mémori 0.4 GB nalika ngamimitian sareng 13 GB Ruang Disk nalika dipasang, sareng langkung ti 3700 aplikasi parantos dipasang. Konseptualisasi spésifikasi vérsi 1.1 sareng 1.2 dimimitian, anu diarepkeun ngahijikeun parobihan ieu:

    a) Vérsi 1.1: ISO langkung luhur tibatan 4.7 GB janten ngan ukur tiasa dieksekusi tina DVD Lapis Ganda 8.4 GB atanapi Drive Panyimpenan USB 8 GB. Éta bakal sumping sareng Playonlinux, Anggur, sareng Steam parantos dipasang. Sareng panginten sababaraha émulator Game Retro Game. Éta bakal ngadukung pamasangan (gampang) Windows Aplikasi asli, khususna Kaulinan.

    b) Vérsi 1.2: ISO langkung luhur tibatan 4.7 GB janten ngan ukur tiasa dieksekusi tina DVD Lapisan Ganda 8.4 GB atanapi Unit Panyimpenan USB 8 GB. Éta bakal sumping sareng MS Office 2016 parantos dipasang. Pikeun panggunaan transparan, ditarima sareng stabil ku Pangguna Windows sareng MS Office dina GNU / Linux (MinerOS).

    Catetan: Sedengkeun MinerOS GNU / Linux 1.0 mangrupikeun arsitektur 64Bit, versi 1.1 sareng 1.2 janten multi-arsitéktur, nyaéta 32 sareng 64 Bit. Pikeun universalisasi langkung lega tina panggunaan na!

    Mar-13-18: Prosés ngaleungitkeun aplikasi kaleuleuwihan (teu perlu) dina Distro mimiti nambihan anu langkung penting, tanpa nambahan ukuran ISO (4.5GB) ayeuna. Ieu parantos ngamungkinkeun ieu ditambihan: Alternatipna Firefox (Versi 51.0.1) anu ngadukung plug-in web Java (JRE), anu dipasang sasarengan sareng Sun Java JDK 9.0.4. Sadaya ieu supados Distro siap ngajalankeun aplikasi lokal sareng wéb sareng program anu dilakukeun di Java sapertos Retro Console Emulated Games. Daptar tautan anu langkung lega (URL / Tautan) parantos ditambihan kana webapps (Menu Browser Internet Bookmark) kana Emulator, ROMs, sareng Online Games sareng situs Retro Consoles anu tiasa diunduh.

    10-Mar-18: Dipiceun custom 5th Conky (Desktop Monitor) ditambihan sareng ningkat 1st Conky ditambihkeun kalayan inpormasi anu sami sareng seueur deui. Kusabab Conky ka 5 masihan masalah tampilan grafis nalika dimimitian dina resolusi anu handap.

    08-Mar-18: Kantor WPS dilebetkeun salaku tambahan Office Suite, sadayana dina basa Spanyol, kalayan kamus éjahanana dina basa Spanyol sareng sadaya font anu asli kalebet sareng LibreOffice diénggalan kana vérsi 6.0.2.1 sareng Mozilla Firefox ka vérsi 58.0.2, nyababkeun gambar ISO Distro dugi ka 4.5GB.

    07-Mar-18: Ti dinten ayeuna, ngan ukur tutorial pidéo anu énggal anu bakal dilakukeun ngeunaan kumaha MinerOS GNU / Linux 1.0, dipasang sareng jalan, ambéh aranjeunna bakal terang Distro sapinuhna. Dugi ka Ubuntu 18.04 dileupaskeun, sasarengan sareng pembaruan anu pangénggalna pikeun MX Linux 17, ngahasilkeun vérsi anu pamungkas sareng definitif sareng gambar ISO tina MinerOS GNU / Linux 1.0, anu bakal disayogikeun sadayana gratis pikeun Donor kalayan sumbangan 10.000 satoshi ( 0.00010000 BTC) vérsi 0.3 sareng ku mayar sumbangan 30.000 satoshi (0.00030000 BTC) pikeun donatur énggal.

    06-Mar-18: Kodi (Multimedia Center / Media Center) ditambihan kana Distro MinerOS GNU / Linux 1.0. Anjeun tiasa langsung log in from the Multimedia Center atanapi ti XFCE sareng Plasma Desktop Lingkungan, pikeun ngatur Sumber Multimedia (Pilem, Pidio, Musik, Sora, Gambar sareng kontén anu sanés online atanapi diunduh). Kaasup kamungkinan kaulinan Retro Console (Atari, SEGA, DreamCast, sareng anu sanésna). Éta parantos sumping sareng Repositories of Intrcomp.net, SRP.nu, Fusion.tvaddons.co, Gamestarter sareng Zach Morris. Sareng Internet Archive ROM Launcher add-ons (plugins) sareng anu sanésna. Anu bakal tumuh pikeun ngaoptimalkeun pamakean Kodi Multimedia Center.

  33.   Miguel Matos cenahna

    Sae pisan, kuring parantos gaduh versi langsung tina distro cenah pikeun nguji; tapi kuring henteu terang naha kuring kedah ngalebetkeun kecap akses aksés, sareng kuring henteu ngagaduhan inpormasi éta pikeun dilebetkeun. Abdi hoyong terang upami éta sapertos kieu sacara standar, atanapi éta sabab alat disk Imaging dianggo tina vérsi anu dipasang sareng kuring henteu disarankan kecap akses.

  34.   Fransiskus Esposito cenahna

    Wilujeng énjing Jose, kuring ngucapkeun selamat dina blog anjeun, naon waé pakakas anu disarankeun atanapi pantes dianggo ku kuring?
    Wasalam

  35.   Ing. Jose Albert cenahna

    Kanggo ayeuna, panambang grafis sareng panambang konsol anu dipasang tiasa gampang ditambang ku CPU tapi saatos masang Drivers pikeun masing-masing kartu grafis pasti bakal tiasa nambangan tanpa masalah ku GPU.

  36.   Ing. Jose Albert cenahna

    Vérsi 0.2 - 0.3 - 1.0: Pamaké: sysadmin / Sandi: Sysadmin * 2018 *

  37.   Carlos escobar cenahna

    Saé pisan, jalma sapertos Anjeun, sumanget sareng yakin yén hal-hal tiasa dilakukeun sacara lokal. Kuring ngabagjakeun anjeun. Kuring bakal masangkeunana sareng nyerat ka anjeun ngeunaan éta.

  38.   Ing. Jose Albert cenahna

    Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng upami leres pisan yén lokal pikeun méréskeun ngamangpaatkeun kasempetan (krisis).

    Dinten ayeuna anjeun tiasa ngaunduh vérsi Béta 0.2, 0.3 sareng RC1 tina Vérsi 1.0 gratis. Sareng versi sumbangan sateuacanna 1.0 final stabil.

  39.   Lucio cenahna

    Hello Dear, Abdi hoyong nyobian distro anjeun ka tambang sareng tim eksklusif pikeun éta. Tapi kuring gaduh sababaraha patarosan, naha anjeun tiasa ngirim email ka kuring pikeun konsultasi anjeun?

    Surélék kuring nyaéta kleisinger.lucio@gmail.com

    padamelan anjeun sigana pikaresepeun pisan

    hatur nuhun sateuacana, salam ti Argentina

  40.   Johan linares cenahna

    Naha anjeun terang yén platform pertambangan MintMe cocog sareng Linux? Janten khususna saatos pamutahiran dileupaskeun ku vérsi na anu paling anyar 1.2. Di dieu kuring ngantunkeun tautan pikeun anjeun marios sadaya pembaruan anu dilakukeun https://www.mintme.com/news/release-notes-v1-2