Outlook pikeun Android

Outlook masih salah sahiji sistem email panglobana dianggo di dunya, sareng aplikasi sélulérna ngamungkinkeun anjeun tetep énggal dina tinjauan surat anjeun.



Sanaos Outlook sanés deui jasa kurir Kalayan jumlah pangguna anu pangageungna, éta tetep paling aktip sabab pangguna na condong mariksa éta langkung sering.


Aplikasi Outlook ngamungkinkeun anjeun nampi email langsung ka alat sélulér anjeun, tangtosna salami anjeun ngagaduhan konéksi internét. Anjeun ogé tiasa ngirim pesen anjeun malah ngalampirkeun file kana éta pesen. Sakali anjeun nampi email, éta bakal disimpen dina alat anjeun pikeun sababaraha waktos janten anjeun tiasa maca engké sanaos anjeun henteu ngagaduhan konéksi internét.


La aplikasi outlook Gratis sareng anjeun tiasa ngaunduh tina Google Play.



Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)