Kontestan pikeun proyék Open Source anu pangsaéna di 2011

Finalis pikeun aplikasi / proyék pangsaéna parantos aya di dieu Open Source tina 2011 ieu, sareng sanaos kuring sacara pribadi nganggap yén sababaraha urang leungit, kuring mikir yén sababaraha bakal wareg sahenteuna sacara umum.

Ieu mangrupikeun finalis dumasar katégori:

CMS Sumber Terbuka Pangsaéna:

Alat sareng perpustakaan mobile Open Source:

Proyék Open Source anu paling ngajangjikeun:

Aplikasi Sumber Terbuka Pangsaéna pikeun bisnis / kauangan:

Perpustakaan JavaScript Sumber Terbuka Pangsaéna:

Parangkat Lunak Multimedia Sumber Terbuka Pangsaéna:

Tapi ogé, urang tiasa milih dina subkategori:

 Subkategori CMS Sumber Terbuka Pangsaéna:

  • CMS Pangalusna .NET Sumber Terbuka
  • Pangalusna Open Source CMS dina hal kinerja
  • CMS Pangsaéna pikeun Komunitas Pangsaéna
  • CMS pangsaéna pikeun gampang dianggo

Subkategori pikeun Perpustakaan JavaScript Sumber Terbuka Pangsaéna:

  •  Perpustakaan JavaScrip pangsaéna ku plugins
  • Perpustakaan JavaScript pangsaéna ku katerampilan épék sareng animasi
  • Komunitas perpustakaan JavaScript pangsaéna
  • Perpustakaan JavaScript pangsaéna ku kinerja

Sumpah dilakukeun ti baheula 19 Séptémber, sareng tenggat waktos kanggo pamilihan umum ditutup Oktober 31. Tien Juara bakal diumumkeun dina poé éta November 7, janten ... dinten anu sami atanapi énjing di dieu di <° Linux (FromLinux.net) kami bakal ngembarkeun pengumuman 😉

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JPPM30 cenahna

    Kuring henteu terang naon anu lumangsung anu kuring henteu ningali wordpress dina daptar CMS

    1.    elav <° Linux cenahna

      Abdi panasaran hal anu sami ..

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring bakal nyobian milarian kunaon éta henteu di finalis, muhun ... tanpa ragu yén anu meunang CMS Terbaik taun 2010 ayeuna bahkan henteu di finalis 2011, éta cekap nyarios sareng naros.

      Salam mitra 😀