Qiviewer: Témbong Gambar Ringan pikeun KDE

QIviewer mangrupakeun alternatif anu enteng sareng saderhana pikeun tilik de imagery biasa (khususna Gwenview, dina KDE). Versi panganyarna 0.5 ngahijikeun pamutahiran anu pikaresepeun.


parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

bengkokan

yaourt -S qiviewer

Kode sumber

  • http://code.google.com/p/qiviewer

Sakali diunduh, buka diréktori dimana file aya, unzip teras pasang:

tar xvfj qi * .tar.bz2 
cd ~ / qi * / src
nyieun
sudo nyieun install

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rla cenahna

    Leres éta hampang, tapi kuring parantos biasa Kuickshow.

  2.   rla cenahna

    Kuring kantos nyobian duanana kuickshow sapertos kieu sareng qiviewer ngéléhkeun éta dina konsumsi sumberdaya.

  3.   sirit kembang cenahna

    Kumaha carana install dina U12.10? Naon béntenna sareng panémbong ubuntu standar?
    Kuring parantos nuturkeun tutorial ieu http://www.taringa.net/posts/linux/15756171/Qiviewer_-Visor-de-imagenes-ligero-para-KDE.html tapi nalika nyusun éta henteu mendakan naon-naon pikeun éta.

  4.   pacheclown E. Pacheco cenahna

    Abdi hoyong nyobian di Fedora salami lami kuring émut mendakanana di: http://rod.gs/Mxm

  5.   Miguel Chan cenahna

    Éta di gudang kuring pikeun Kubuntu 12.10 - 12.04…
    ppa: blueleaflinux / ppa